לעשות קעקוע?
בשנה האחרונה רציתי לעשות קעקוע, אחד יפה, טרייבל מעוצב כזה, משהו סוף הדרך. גם מהסיבה שזה יפה, ויכול להיות שגם מהסיבה שזה חתיכת פיקוק. אני לא אומר שזה יהיה הפיקוק שלי, אני גם לא אוהב כל כך פיקוקים, יש לי רק איזה שרשרת וגם כשאני יוצא אני לא מעמיס יותר מדי אבל קעקועים זה די מגניב. כשהייתי בחול, ראיתי בחורים עם קעקועים ותמיד היו איתם בחורות עם קעקועים -כוסיות אש, וגם אם הם היו שמנים ומכוערים אש (ואני יודע שאתם תאמרו שיופי חיצוני הוא אולי חשוב אבל חשוב יותר האישיות וזה אבל אני אומר לכם עכשיו שבתכל'ס יופי חיצוני משנה קצת, אם אתה נראה ממוצע אז בסדר האופי שלך קובע יותר אבל אם מישהו נראה כמו מעיים של עז אז סליחה, אבל אני לא מאמין שבחורה תצא איתו.) והיה להם קעקוע אז כוסית תמיד הייתה לידם. כשהייתי בכרתים בעיקר ראיתי את התופעה הזאתי ובמקומות אחרות גם כן. ובארץ אפילו. כל העניין הוא שאני רוצה קעקוע ואני רציתי תכל'ס לעשות אותו היום בבוקר אבל משהו עצר אותי ואני דחפתי את זה לשבוע הבא, כשאני מקבל משכורת צבאית.
אולי כדאי לי להזדיין עם מישהי ורק אז לחשוב אם אני רוצה באמת משהו תמידי על העור שלי, קעקוע, כשאני מסופק וטוב לי?

ציטוט ההודעה