קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 00:47
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 22:35
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

הודעה לכל האתאיסטים/אפיקורסים/כופרים. - עמוד 3

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

מצטער אמיר, חשבתי שאתה בחור נבון, כנראה שטעיתי.
    אתה יודע על מה אתה מדבר ? על משהו שלא קיים, "אלוהים", חרטה מטומטמת שאין כדוגמאתה !

תן לי לשאול אותך שאלה והבה נכנס לדיון..

במה בדיוק אתה מאמין ?
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אחד לאחד.

התיאוריה המקורית אמרה שההתפתחות היא מהקוף או יותר מדוייק סוג מסוים של קוף אבל זה לא משנה לא מצאנו שום הוכחות במאובנים שמוכיחים את האבולוציה, הרי כל ההוכחה היתה אמורה להישאר במאובנים בגילאי המאובנים של הדינוזאורים וכו' אז למה אין הוכחות? אם התיאוריה המדעית שלו נכונה כל כך? ואיזו תופעת טבע התיאוריה שלו הוכיחה? הרי אין לנו אבולוציה שתיעדנו בתקופתינו הרי צריך לפי התיאוריה הזאת מליוני שנים לא? וכל מה שהם בעצם מצאו ותיארו שחיה X נהפכה לחיה Y הוא גם היה רק השערות כי אין ולא היה להם DNA לוודא אז מה הטענה בעצם?
    ואשמח לראות את הראיות שלא בשבילי נברא העולם לפי טענתך... ובוא רק נגיד לשם הויכוח הפילוסופי שבזה מה הבעיה שאחשוב כך?
    שמע אתה ראשי ואני רוצה שזה ישאר בגדר דיון למה אני לא רוצה לחטוף איזה באן.

אבל, עם כל הכבוד...ויש כבוד.

לאבולוציה יש אינספור הוכחות מכאן ועד השמש.
    ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה

אבולוציה
    מזה בעצם אבולוציה? בואו נסתכל על הערך המילוני:
    אבולוציה ביולוגית היא תהליך השינוי הגנטי באוכלוסייה של אורגניזמים‏‏ לאורך דורות. תהליך האבולוציה כולל הן את השינויים הקטנים של תדירויות אללים באוכלוסייה (כגון אלה שקובעים את סוג הדם) ועד להצטברות של שינויים שהובילה להתפתחות מצורות החיים החד-תאיות הקדומות למגוון היצורים החיים כיום - חד תאיים מורכבים, צמחים, פטריות ובעלי חיים, כולל האדם.[1] האבולוציה הביולוגית היא תהליך שמתרחש באוכלוסיות ולא בפרטים בודדים. תהליך זה הביא במהלך הזמן להיווצרות המינים הידועים כיום.

איך עובדת האבולוציה? ע"י מוטציה היא חוסר דיוק בהעתקה או בשמירה של המידע המקודד בחומר התורשתי. מוטציה המתחוללת בביצית, בזרע, או בתאים המייצרים ביציות וזרעים עשויה לעבור לדור הבא[7]. סוגי ותדירות הופעת מוטציות משתנה בשל גורמים מגוונים. ישנם תנאי סביבה מעודדי מוטציות (כגון קרינה גרעינית), ישנם יצורים שבהם יש יותר מוטציות מאשר באחרים ‏‏[8] וישנם קטעי גנום שבהם יש יותר מוטציות מאשר בקטעי גנום אחרים. השפעת המוטציה יכולה להיות זניחה או משמעותית, תורמת או גורעת לגבי התאמת הפרט לסביבתו. רוב המוטציות הן חסרות השפעה או בעלות השפעה שלילית.

הוכחות בגוף האדם:

לחץ כאן על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי.
    לוח זמנים של שושלת האדם על פי מיני הומינידים מאובנים (פסים כהים). המינים מסודרים אנכית על פי דמיון כללי ביניהם, אך קשה לקבוע במדויק איזה מין התפצל מאיזה מין אחר. מינים שמהם נמצאו מאובנים רבים יותר מסומנים בפסים יותר רחבים אנכית. העץ הפילוגנטי (ירוק) משחזר את יחסי הקרבה ותאריכי הפיצול על פי רצפי הגנום של אדם מודרני, שימפנזה מצוי, שימפנזה ננסי, גורילה ואדם נאנדרטלי (מיצוי דנ"א מעצמות מאובנות).

הוכחה ראשונה: התוספתן-התוספתן גדול במידה ניכרת אצל בעלי חיים שתזונתם עשירה בבתאית (לדוגמה: אוכלי עשב), בהם הוא משמש לעיכול התאית באמצעות חיידקים המפרישים אנזימים לפירוקהּ‏. עובדה זו הביאה לביסוסה של סברה, שלפיה אצל יונקים קדמוניים שמהם התפתח המין האנושי, שימש התוספתן לפירוק רב סוכרים (כמו התאית), על פי סברה זו התוספתן של האדם הוא שריד למעי עיוור מפותח שהיה לאותו יונק קדמון.

הוכחה שניה: 'עור ברווז'- עור הברווז נוצר כאשר שרירים קטנטנים בבסיס כל שערה, מתכווצים וגורמים לשיער להזדקף. הרפלקס נוצר על ידי מערכת העצבים הסימפתטית, אשר בדרך כלל אחראית לתגובת הילחם או ברח בגוף.
    למה זה קורה? כי כאשר היינו קופים, היה לנו 'פרווה' וכאשר היה קר היינו משתמשים בתהליך זה על מנת להתחמם.

הוכחה שניה:העיניים- ובכן, למה יש לנו שתי עיניים? האם זה בגלל שהאל רצה שנראה יותר טוב? אז לא, יש לנו שתי עיניים למטרת הישרדות, כאשר אם היתה לנו עין אחת לא היינו מסוגלים לראות 3D וגם לא לזווית של כ-180 מעלות. במצב כזה אנו, האבולוציה דאגה שהגוף יתאים את עצמו ע"י יצירת שתי עיניים.
    כמובן שביימנו אנחנו לא נמצאים תחת סכנה שנמר ינסה לטרוף אותנו אבל לפני 2 מיליון שנה? אכן כן.

הוכחה שלישית: האוזניים- ובכן, למה יש לנו שתי אוזניים? התשובה לכך טמונה לפני כמה מיליונים של שנים, תקופה בה שתי אוזניים היו משמשות מקור הגנה. דוגמה לכך היא שאם היה נמר מאחורינו, היינו מסוגלים לא רק לשמוע אותו, אלא גם לשמוע מאיפה בא הצליל, וככה לרוץ לצד השני.

הוכחה רביעית: רפלקסים של תינוקות- למה התינוק נוטה לאחוז בכל דבר אשר נפל לחיקו? למה דבר זה קורה בעצם? ההסבר הוא פשוט מאוד, לפני כשתיים וחצי מיליון שנה, כשעוד היינו קופים, האמא תמיד אחזה בתינוק לא משנה מה. וכאשר התינוק נפל, הוא ניסה לאחוז בשיערותיה כדי שלא יפול חס וחלילה, והרפלקס הזה נשאר איתנו עד היום.

חשוב לציים כי מבנה ה-DNA של האדם דומה ב-98.9 אחוז לזה של השימפנזה.

גולגולות:

תמונה 1: השוואה בין גולגולת של שימפנזה, של ההומיניד הומו-ארקטוס ושל אדם בן-זמננו
    תראה את רכסי הגבות שאט אט נעלמו בגלל התפתתחות המוח.
    ניתן לראות בתמונה זו את היציאה של עמוד השידרה, על כך אנו למדים שההומו-ארקטוס, כבר עמד על שתי רגליים בגלל מיקום עמוד השידרה.
    הפוראמן מאגנום (Foramen Magnum הוא הפתח בגולגולת, דרכו מתחבר המוח שבקופסת הגולגולת למוח שבעמוד השדרה. זהו גם מקום החיבור שבין הגולגולת לחוליות הצוואר. מיקומו של הפוראמן מאגנום יכול לענות על השאלה - האם אותו בע"ח התהלך זקוף, על שתיים, או על ארבע. תמונות 3א ו-3ב מדגימות ומדגישות את מיקומו המשתנה של הפוראמן מאגנום, הנראה כפתח גדול בחלק האחורי של תחתית הגולגולות בהולך על-ארבע (שימפנזה), וככל שבעל- החיים הזדקף והלך על שתיים, נמצא הפתח יותר ויותר בתחתית הגולגולת בא' אפריקנוס, וממש בתחתית בגולגולת האדם בן זמננו.

מצאו כמה מיליונים של גולגולות ש'טוענות' את אותו הדבר, אין צורך שאני ימשיך להביא הוכחות מכאן.

הלוויתן:
    בגבעות צ'יטה שבפקיסטן נתגלה מאובן של בעל-חיים הנקרא פקיצטוס והוא אחד מהלווייתנאים הקדומים ביותר שהתגלו עד כה. הפָקיצטוּס, שחי על חופי ים תטיס שבאותה תקופה הפריד בין הודו לפקיסטן, חילק את זמנו בין הים ליבשה, ואוזניו התפתחו כך שיוכל לשמוע במים ובאוויר כאחד, אולם לא היו לו מאפיינים פיזיולוגים רבים שיש ללווייתנאים בני זמננו.

פקיצטוס - אב קדמון של הלוויתן.

אמבולוצטוס-אב קדמון יותר 'חדיש' של הלוויתן.

רודוצסטוס- כבר יותר דומה ללויתן.

בסילוזאורוס- כבר אף יותר דומה ללויתן של ימינו.

הוכן בלעדית עבור פורום אטרף ואין להעתיק את התוכן!!
    תודה.
    ואם אתה כל כך רוצה הוכחות חיות, אז רק שתדע שיש דג שעובר היום את תהליך האבולוציה, הוא כיום חייעל היבשה בצורת דג עם חצי-רגליים אבל נמצאו שלדים שלו כאשר לא היו לו עצמות בסנפירים. כעת כבר אין לו סנפירים, אך סוג של חצי רגל שאיתה הוא משתמש לזחול על פני האדמה.

One Shot - One Kill

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תגיד אתה שומע את עצמך בכלל? :"אתה ראשי ואני לא רוצה לחטוף באן" ואם הוא לא ראשי והוא סתם משתמש חדש אז מותר לך לצאת עליו ולקלל אותו?ככה אתה חושב שלא היית חוטף באן?
    תתבגר כבר אופיר!

ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    תגיד אתה שומע את עצמך בכלל? :"אתה ראשי ואני לא רוצה לחטוף באן" ואם הוא לא ראשי והוא סתם משתמש חדש אז מותר לך לצאת עליו ולקלל אותו?ככה אתה חושב שלא היית חוטף באן?
    תתבגר כבר אופיר!
    אושרי, מטרת הפורום הזה היא לפקפק גם אם זה גובל ב"זלזול", מה לעשות זו מדינה דמוקרטית וגם אנחנו (עד כמה שזכור לי) אזרחים.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אושרי, מטרת הפורום הזה היא לפקפק גם אם זה גובל ב"זלזול", מה לעשות זו מדינה דמוקרטית וגם אנחנו (עד כמה שזכור לי) אזרחים.
    אחלה אז בחוקים שאני כתבתי כתוב שאף אחד כאן לא יזלזל,אתה רואה שבכל הדיונים שלכם אני לא מתערב בנושא משמעת כי הכל קשורה ואתם דנים באלוהים,בתנ"ך ובדת אבל לא זלזלתם באף אחד,בזה אין לי בעיה.תמשיכו ותהנו אבל אני לא אסבול כאן שום זלזול מצד אף אחד.

אף אחד לא מזלזל, מפקפק- כן, והוא צודק, שדתי אומר לך: נסתרות דרכי השם זה מעלה את הסעיף ובזה אפשר לזלזל
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אף אחד לא מזלזל, מפקפק- כן, והוא צודק, שדתי אומר לך: נסתרות דרכי השם זה מעלה את הסעיף ובזה אפשר לזלזל
    אמונה- אמונה היא קביעת עמדה ביחס לנושא כלשהו באופן סובייקטיבי, ולא אך ורק על סמך עובדות אובייקטיביות. פרושן של עובדות אובייקטיביות הוא שהן מבוססות על חוויה ישירה של המציאות - דרך החושים והשפה או דרך תחושות (כאב, עצבות, אהבה וכו'). אמונה סובייקטיבית מערבת היסקים שאינם נגזרים ישירות מההתנסות, אלא מהשלכה של עולמו הפנימי (הגיון, רגש, אינטואיציה וכו') של האדם על המציאות. במובן הרחב ניתן להגדיר אמונה כוודאות לגבי דבר מה אשר ניתן להטיל בו ספק.
    (קרדיט לויקפדיה)

רציתי להסביר את זה במילים שלי אבל לא יכלתי להתנסח.
    מה שאני בא להגיד לך זה שהדתיים המאמינים לא יודעים הכל,אם הם היו יודעים הכל אם היו כמו אלוהים,אז לפעמים יש דברים שלא יודעים ובכל זאת מאמינים בהם (זאת האמונה חביבי) ולכן הם אומרים לך "נסתרות דרכי ה'" הם לא יודעים את התשובה אבל מאמינים שלכל דבר יש סיבה והם לא רוצים להתעסק ב"חשבונות שמיים" לכן אותו דתי שאומר לך "נסתרות..." זה אומר שאין לו תשובה לזה,לרוב לא תמצא אנשים כאלה,כל אדם שמבין קצת בתורה לא יגיד לך את זה כי הוא יתרץ לך את כל מה שתביא לו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

XDDD
    יש לי ידע ביהדות יותר מרוב היהודים כאן.
    הייתי דתי, המשפחה עדיין דתית.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect