מה זאת אומרת? לא לזלזל? אם אני רוצה להגיד שחוק בתורה זה חרטה ופשוט מטומטם, אני לא מקלל זו זכותי, אם אני רוצה להפריך משהו שרב אמר ולהגיד שהדברים שלו נובעים מתוך בורות, זו גם זכותי.
כן צריך פורום אתאיזם כל עוד אין קללות גסות.
מה זאת אומרת? לא לזלזל? אם אני רוצה להגיד שחוק בתורה זה חרטה ופשוט מטומטם, אני לא מקלל זו זכותי, אם אני רוצה להפריך משהו שרב אמר ולהגיד שהדברים שלו נובעים מתוך בורות, זו גם זכותי.
כן צריך פורום אתאיזם כל עוד אין קללות גסות.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
מפנה את האחרי לתשובה סופית.
שלום יוסי,אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה אין לי שום בעיה אבל יש צורה להתנסח.
לא יפה ולא מתאים(מבחינתי ומצד עוד הרבה מאמינים שפעילים כאן בפורום) שתגיד על התורה שהיא חרטה,אף אחד לא זלזל בטיעונים שלך ואף אחד לא השתמש במילים בוטות נגד הדעות שלך (כמו שאמרתי לאופיר שים לב באשכול במשוב שהוא פתח,שאני אשים לב יותר גם לציבור המאמינים,שישמרו על הלשון שלהם) אתה יכול להגיד :" לפי דעתי החוקים האלה לא נכונים\לא נראים לי + סיבה ) וככה יוצא שאתה מתבטא ואומר את מה שרצית להגיד בזלזול,רק שיוצא שאתה מתנסח יותר יפה ואומר את מה שרצית קודם.אז מה ההבדל?קצת כבוד זה ההבדל.
אני מבטיח לך שאם תתנסח יפה ותגיד את דעותיך אף אחד לא יזלזל בך ובדעות שלך,ואם זה יקרה אני אטפל בזה.
עוד משהו?
תראה יוסי כמו שכבר אתה יודע אני דנתי איתך ועם החברים שלך מספק בנושא ועוד יש הרבה מה לדון.
תבינו אתם באים בשלילה לכל דבר כאילו אתם מחזיקים איזה תשובות אבל אתם בדיוק כמונו יושבים בעצם על תיאוריות שלא תוכלו להוכיח לעולם לא משנה מה תעשו ואתם מצפים מאיתנו להוכיח על קיומו של אל כשגם זה בלתי אפשרי בהוכחות מסוג מדעי אלא רק בהוכחות היגיון לוגיקה ושכל.
אי לכך ובהתאם לזאת לא נראה לי שיתאפשר לפתוח פורום לכם מהסיבות הידועות.
א. הפורום יהיה מת תוך חודש כי כשאין אקשן ואין מי שיגיד לך אחרת אתה בעצם תאבד את העניין בזה וזה דבר ידוע מאוד באתאיזם.
ב. אתם מסלפים את הדתות או לפחות את הדת היהודית בצורה כל כך קשה שכבר לא ברור מה זה כשכל אדם דתי באמת שמבין מה זאת יהדות אומר לך שאתה מציג את זה ממש מעוות ולכן אני לא חושב לתת לזה במה.
ג. יש דבר כזה שנקרא פרות קדושות כלומר דברים שאתה לא יכול להגיד לאדם מאמין אצלכם אין גבולות ואין הבחנה מה כן אפשר ומה לא ולתת פורום לשחיטת פרות קדושות שבהחלט פוגעות בכל אדם מאמין ולא משנה מאיזה דת זה לא בא בחשבון.
ד. אף אחד לא פתח פורום שלילת מדע או שלילת אתאיזם או לא משנה מה אתם מאמינים בו בפורום אמונה ודת כל אחד דן ומציג את הדת שלו מי שמעוניין דן וניכנס ובאמת עושה דיון אמיתי ולא מנסה רק להשמיץ לגדף ולחרף את כל הגדולים של אותה דת שהם חולי נפש ושהאל שהוא מאמין בו שהוא סדיסט (אתה כבר מבין על איזה ציטוט מבחיל אני מדבר כן?)
ה. אושרי אמר כבר את דברו הוא יגדיל את הפיקוח ואת ההקפדה על מנת שאפשר יהיה לנהל דיון ולא לגרום לי להקיא מצורת התבטאות (אני לא חושב שתוכל להביא ציטוט אחד כאן שמציג אותי מזלזל בצורה ישירה או מזעזעת כלפי מה שאתה אומר שלא כמו הציטוטים שאני יכול להביא עליך כן?) על גדולי ישראל או על האלוקים שלי.
תודה ויום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כן אמיר אני טוען שהאל שאתה מאמין בו הוא סדיסט, שמע קטע: אתה לא יכול להפריך את זה כי זה נכון, אל שמורה לרצוח סתם כי בא לו הוא סדיסט ואל שלא מונע רצח הוא סדיסט ומחרחר מלחמות וצמא לדם, ורש"י ורמב"ם הם פאקינג אנשים כמוני וכמוך- כל עוד הם לא אלוהים אני יכול לפקפק בפירושים שלהם- לטעות זה אנושי- והם בני אנוש, אני שוחט פרות קדושות כי אני חי בשנת 2010 עם זכויות, וכן אני יכול כיום לשחוט פרות קדושות כחופש הביטוי- ולא לשבת בכלא על זה, אמיר- לא יפריע לי מה שתגיד עליי- אני יודע ממה זה נובע וסמוך עליי שאם היית בטוח בעצמך לא היה לך צורך להתגונן ולתקוף את האדם שאתה דן איתו, ואני לא מתנגד לפורום שלילת מדע מהסיבה הפשוטה- אתה לא יכול לעשות את זה
....
סטפן רוברטס
Come Out
יוסי אתה ממש גורם לי לחשוב פעמיים אם לא לגלגל אותך מכאן החוצה...
תגיד מה נראה לך? אתה אולי יכול להגיב ככה לחברים שלך אבל אתה לא תגיב ככה לאנשים שאתה לא מכיר עם כל הכבוד לדעות שלך!
אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול אבל לזלזל באמונה של מישהו ולפגוע בו? ועוד כי לך יש דעה אחרת? אז מה? אז כולם צריכים להיות כמוך? כולם צריכים לבעוט במסורת של 3500 שנה כי אתה אמרת? כי לדעתך מישהו הוא כאחד האדם ואתה רשאי לקרוא לו בשמות גנאי? איזה מן עיוות יש לך בראש? רוצה שישמעו אותך כבד את מי שאתה מדבר עליו במיוחד אם זה מישהו שחשוב לאדם השני בשיחה!
ולא זה לא הולך להיות בכלל דיון או שאתה תאפס את עצמך לחוקים או שאני אראה לך חופש ביטוי של 2010!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני רק אציין ואוסיף שזה כבר נמאס שכל 5 דקות יש למישהו תלונה כזו או אחרת(בכל המובנים: התנסחות,דעות וכו'...)
מה שיקרה הוא שאנשים שלא ידעו לנהל דיון מתורבת בלי להעליב ולזלזל באמונתו של אדם פשוט תילקח להם הגישה.
אם גם זה לא יעזור?הפורום ייסגר.
.." סוף מעשה במחשבה תחילה.."
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 31-10-2010 בשעה 17:09.
מעניין אמיר "איזה עיוות יש לך בראש"- הייתי רוצה להבין מה לא בסדר איתך קודם. (אתה שם לב שאתה מעליב אישית ולא אני כן?)
וואלה, זכותי לטעון מה שאני רוצה, לא קיללתי אותך אישית דיברתי על אל מסוים, איך זה נוגע אלייך?
ואת האיומים שלך על לגלגל או מה שזה לא יהיה- תשמור לעצמך בבקשה, יש לך זכות להאמין במשהו ולהביע דעה עליו- גם לי יש, בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לא.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 31-10-2010 בשעה 17:16.
סטפן רוברטס
Come Out
א' אתה לא מאמין בכלום אז אל תבלבל לי במוח שיש לך משהו קדוש בעולם הזה!
ב' זה שאמרתי שיש לך עיוות בראש היתה הכוונה על ההבנה שלך אבל אם נפגעת אז לקחתי את מילותי חזרה ואתקן זאת להבנתך מעוותת.
ג' אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה בתנאי שאתה לא מזלזל לא באלוקים ולא בחז"ל וקורא להם בשמות גנאי כי עם כל הכבוד לפתיחות זה לא עובר אצלי לסדר היום!
ד' ואני לא איימתי אני קבעתי עובדה כי אני עדיין בתמיהה איך לקחו אדם שאין לו אמונה בכלום ושולל הכל על הסף וקורא למי שאחרים מאמינים בו בשמות גנאי ועוד אין לו הבנה בכלל בדתות או בדת מסויימת ברמה עמוקה ויסודית שינהל פורום אמונה ודת ולכן אני אמרתי שצריך לגלגל אותך החוצה (הכוונה היתה מחוץ לניהול פורום דת) כי בלי כבוד לשום דת אתה מבחינתי לא יכול לנהל.
אבל מי שהחליט החליט ואני לא אשבור לו את המילה עד שבאמת תעבור את הגבול ותוכיח לכולם שאתה באמת לא יכול לנהל דברים שאין לך שום הבנה בהם.
עכשיו הנושא ננעל ואין לפורום משוב עוד עניין בשיחה מבחינתי אתה יכול להמשיך בפרטי!
יום טוב ונעול
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!