קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשר לdigimon rpg
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-08-2010, 16:20
  2. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 19:47
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:03
  4. [עזרה] בקשר לרשת דחוף!
    על ידי CompleX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 11:16
  5. בקשר להרכב הפסי טראנס החדש בישראל
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:56
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

בקשר לאתאיזם

ברירת מחדל בקשר לאתאיזם

מה זאת אומרת? לא לזלזל? אם אני רוצה להגיד שחוק בתורה זה חרטה ופשוט מטומטם, אני לא מקלל זו זכותי, אם אני רוצה להפריך משהו שרב אמר ולהגיד שהדברים שלו נובעים מתוך בורות, זו גם זכותי.

כן צריך פורום אתאיזם כל עוד אין קללות גסות.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

2. קישורים ממומנים

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

מפנה את האחרי לתשובה סופית.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שלום יוסי,אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה אין לי שום בעיה אבל יש צורה להתנסח.
    לא יפה ולא מתאים(מבחינתי ומצד עוד הרבה מאמינים שפעילים כאן בפורום) שתגיד על התורה שהיא חרטה,אף אחד לא זלזל בטיעונים שלך ואף אחד לא השתמש במילים בוטות נגד הדעות שלך (כמו שאמרתי לאופיר שים לב באשכול במשוב שהוא פתח,שאני אשים לב יותר גם לציבור המאמינים,שישמרו על הלשון שלהם) אתה יכול להגיד :" לפי דעתי החוקים האלה לא נכונים\לא נראים לי + סיבה ) וככה יוצא שאתה מתבטא ואומר את מה שרצית להגיד בזלזול,רק שיוצא שאתה מתנסח יותר יפה ואומר את מה שרצית קודם.אז מה ההבדל?קצת כבוד זה ההבדל.
    אני מבטיח לך שאם תתנסח יפה ותגיד את דעותיך אף אחד לא יזלזל בך ובדעות שלך,ואם זה יקרה אני אטפל בזה.

עוד משהו?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תראה יוסי כמו שכבר אתה יודע אני דנתי איתך ועם החברים שלך מספק בנושא ועוד יש הרבה מה לדון.
    תבינו אתם באים בשלילה לכל דבר כאילו אתם מחזיקים איזה תשובות אבל אתם בדיוק כמונו יושבים בעצם על תיאוריות שלא תוכלו להוכיח לעולם לא משנה מה תעשו ואתם מצפים מאיתנו להוכיח על קיומו של אל כשגם זה בלתי אפשרי בהוכחות מסוג מדעי אלא רק בהוכחות היגיון לוגיקה ושכל.
    אי לכך ובהתאם לזאת לא נראה לי שיתאפשר לפתוח פורום לכם מהסיבות הידועות.
    א. הפורום יהיה מת תוך חודש כי כשאין אקשן ואין מי שיגיד לך אחרת אתה בעצם תאבד את העניין בזה וזה דבר ידוע מאוד באתאיזם.
    ב. אתם מסלפים את הדתות או לפחות את הדת היהודית בצורה כל כך קשה שכבר לא ברור מה זה כשכל אדם דתי באמת שמבין מה זאת יהדות אומר לך שאתה מציג את זה ממש מעוות ולכן אני לא חושב לתת לזה במה.
    ג. יש דבר כזה שנקרא פרות קדושות כלומר דברים שאתה לא יכול להגיד לאדם מאמין אצלכם אין גבולות ואין הבחנה מה כן אפשר ומה לא ולתת פורום לשחיטת פרות קדושות שבהחלט פוגעות בכל אדם מאמין ולא משנה מאיזה דת זה לא בא בחשבון.
    ד. אף אחד לא פתח פורום שלילת מדע או שלילת אתאיזם או לא משנה מה אתם מאמינים בו בפורום אמונה ודת כל אחד דן ומציג את הדת שלו מי שמעוניין דן וניכנס ובאמת עושה דיון אמיתי ולא מנסה רק להשמיץ לגדף ולחרף את כל הגדולים של אותה דת שהם חולי נפש ושהאל שהוא מאמין בו שהוא סדיסט (אתה כבר מבין על איזה ציטוט מבחיל אני מדבר כן?)
    ה. אושרי אמר כבר את דברו הוא יגדיל את הפיקוח ואת ההקפדה על מנת שאפשר יהיה לנהל דיון ולא לגרום לי להקיא מצורת התבטאות (אני לא חושב שתוכל להביא ציטוט אחד כאן שמציג אותי מזלזל בצורה ישירה או מזעזעת כלפי מה שאתה אומר שלא כמו הציטוטים שאני יכול להביא עליך כן?) על גדולי ישראל או על האלוקים שלי.
    תודה ויום טוב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    תראה יוסי כמו שכבר אתה יודע אני דנתי איתך ועם החברים שלך מספק בנושא ועוד יש הרבה מה לדון.
    תבינו אתם באים בשלילה לכל דבר כאילו אתם מחזיקים איזה תשובות אבל אתם בדיוק כמונו יושבים בעצם על תיאוריות שלא תוכלו להוכיח לעולם לא משנה מה תעשו ואתם מצפים מאיתנו להוכיח על קיומו של אל כשגם זה בלתי אפשרי בהוכחות מסוג מדעי אלא רק בהוכחות היגיון לוגיקה ושכל.

שקר מוחלט וגם אתה יודע את זה, למדע יש אינספור הוכחות כי הרי תיאוריה היא מקבץ של עובדות מדעיות, לתורה יש את הפירושים שלה שבאים לסתור את האי מוסר והדברים הלא הגיוניים שיש שם.

אי לכך ובהתאם לזאת לא נראה לי שיתאפשר לפתוח פורום לכם מהסיבות הידועות.
    א. הפורום יהיה מת תוך חודש כי כשאין אקשן ואין מי שיגיד לך אחרת אתה בעצם תאבד את העניין בזה וזה דבר ידוע מאוד באתאיזם.
    ב. אתם מסלפים את הדתות או לפחות את הדת היהודית בצורה כל כך קשה שכבר לא ברור מה זה כשכל אדם דתי באמת שמבין מה זאת יהדות אומר לך שאתה מציג את זה ממש מעוות ולכן אני לא חושב לתת לזה במה.
    ג. יש דבר כזה שנקרא פרות קדושות כלומר דברים שאתה לא יכול להגיד לאדם מאמין אצלכם אין גבולות ואין הבחנה מה כן אפשר ומה לא ולתת פורום לשחיטת פרות קדושות שבהחלט פוגעות בכל אדם מאמין ולא משנה מאיזה דת זה לא בא בחשבון.
    ד. אף אחד לא פתח פורום שלילת מדע או שלילת אתאיזם או לא משנה מה אתם מאמינים בו בפורום אמונה ודת כל אחד דן ומציג את הדת שלו מי שמעוניין דן וניכנס ובאמת עושה דיון אמיתי ולא מנסה רק להשמיץ לגדף ולחרף את כל הגדולים של אותה דת שהם חולי נפש ושהאל שהוא מאמין בו שהוא סדיסט (אתה כבר מבין על איזה ציטוט מבחיל אני מדבר כן?)
    ה. אושרי אמר כבר את דברו הוא יגדיל את הפיקוח ואת ההקפדה על מנת שאפשר יהיה לנהל דיון ולא לגרום לי להקיא מצורת התבטאות (אני לא חושב שתוכל להביא ציטוט אחד כאן שמציג אותי מזלזל בצורה ישירה או מזעזעת כלפי מה שאתה אומר שלא כמו הציטוטים שאני יכול להביא עליך כן?) על גדולי ישראל או על האלוקים שלי.
    תודה ויום טוב.

כן אמיר אני טוען שהאל שאתה מאמין בו הוא סדיסט, שמע קטע: אתה לא יכול להפריך את זה כי זה נכון, אל שמורה לרצוח סתם כי בא לו הוא סדיסט ואל שלא מונע רצח הוא סדיסט ומחרחר מלחמות וצמא לדם, ורש"י ורמב"ם הם פאקינג אנשים כמוני וכמוך- כל עוד הם לא אלוהים אני יכול לפקפק בפירושים שלהם- לטעות זה אנושי- והם בני אנוש, אני שוחט פרות קדושות כי אני חי בשנת 2010 עם זכויות, וכן אני יכול כיום לשחוט פרות קדושות כחופש הביטוי- ולא לשבת בכלא על זה, אמיר- לא יפריע לי מה שתגיד עליי- אני יודע ממה זה נובע וסמוך עליי שאם היית בטוח בעצמך לא היה לך צורך להתגונן ולתקוף את האדם שאתה דן איתו, ואני לא מתנגד לפורום שלילת מדע מהסיבה הפשוטה- אתה לא יכול לעשות את זה

....
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

יוסי אתה ממש גורם לי לחשוב פעמיים אם לא לגלגל אותך מכאן החוצה...
    תגיד מה נראה לך? אתה אולי יכול להגיב ככה לחברים שלך אבל אתה לא תגיב ככה לאנשים שאתה לא מכיר עם כל הכבוד לדעות שלך!
    אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול אבל לזלזל באמונה של מישהו ולפגוע בו? ועוד כי לך יש דעה אחרת? אז מה? אז כולם צריכים להיות כמוך? כולם צריכים לבעוט במסורת של 3500 שנה כי אתה אמרת? כי לדעתך מישהו הוא כאחד האדם ואתה רשאי לקרוא לו בשמות גנאי? איזה מן עיוות יש לך בראש? רוצה שישמעו אותך כבד את מי שאתה מדבר עליו במיוחד אם זה מישהו שחשוב לאדם השני בשיחה!
    ולא זה לא הולך להיות בכלל דיון או שאתה תאפס את עצמך לחוקים או שאני אראה לך חופש ביטוי של 2010!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני רק אציין ואוסיף שזה כבר נמאס שכל 5 דקות יש למישהו תלונה כזו או אחרת(בכל המובנים: התנסחות,דעות וכו'...)
    מה שיקרה הוא שאנשים שלא ידעו לנהל דיון מתורבת בלי להעליב ולזלזל באמונתו של אדם פשוט תילקח להם הגישה.
    אם גם זה לא יעזור?הפורום ייסגר.
    .." סוף מעשה במחשבה תחילה.."
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 31-10-2010 בשעה 17:09.

מעניין אמיר "איזה עיוות יש לך בראש"- הייתי רוצה להבין מה לא בסדר איתך קודם. (אתה שם לב שאתה מעליב אישית ולא אני כן?)

וואלה, זכותי לטעון מה שאני רוצה, לא קיללתי אותך אישית דיברתי על אל מסוים, איך זה נוגע אלייך?

ואת האיומים שלך על לגלגל או מה שזה לא יהיה- תשמור לעצמך בבקשה, יש לך זכות להאמין במשהו ולהביע דעה עליו- גם לי יש, בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לא.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 31-10-2010 בשעה 17:16.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

א' אתה לא מאמין בכלום אז אל תבלבל לי במוח שיש לך משהו קדוש בעולם הזה!
    ב' זה שאמרתי שיש לך עיוות בראש היתה הכוונה על ההבנה שלך אבל אם נפגעת אז לקחתי את מילותי חזרה ואתקן זאת להבנתך מעוותת.
    ג' אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה בתנאי שאתה לא מזלזל לא באלוקים ולא בחז"ל וקורא להם בשמות גנאי כי עם כל הכבוד לפתיחות זה לא עובר אצלי לסדר היום!
    ד' ואני לא איימתי אני קבעתי עובדה כי אני עדיין בתמיהה איך לקחו אדם שאין לו אמונה בכלום ושולל הכל על הסף וקורא למי שאחרים מאמינים בו בשמות גנאי ועוד אין לו הבנה בכלל בדתות או בדת מסויימת ברמה עמוקה ויסודית שינהל פורום אמונה ודת ולכן אני אמרתי שצריך לגלגל אותך החוצה (הכוונה היתה מחוץ לניהול פורום דת) כי בלי כבוד לשום דת אתה מבחינתי לא יכול לנהל.
    אבל מי שהחליט החליט ואני לא אשבור לו את המילה עד שבאמת תעבור את הגבול ותוכיח לכולם שאתה באמת לא יכול לנהל דברים שאין לך שום הבנה בהם.
    עכשיו הנושא ננעל ואין לפורום משוב עוד עניין בשיחה מבחינתי אתה יכול להמשיך בפרטי!
    יום טוב ונעול

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect