שלום לכולם,
לפני שבוע המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בתדירות די גבוהה. הוא מפעיל את עצמו מחדש או נכבה לגמרי. לפעמים למרות שהוא נכבה עושה רעשים (מן ביפים כאלה). אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי את מקור הבעיה והאם ישנה דרך לתקן לבד.
תודה רבה!!!![]()
שלום לכולם,
לפני שבוע המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בתדירות די גבוהה. הוא מפעיל את עצמו מחדש או נכבה לגמרי. לפעמים למרות שהוא נכבה עושה רעשים (מן ביפים כאלה). אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי את מקור הבעיה והאם ישנה דרך לתקן לבד.
תודה רבה!!!![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
המקור יכול להיות מבעיית התחממות של רכיב מסויים או כמה רכיבים ועד לבעיית רכיב כלשהו לא תקין.
מכיוון שאין לך כלים אז ננסה להתחיל מהדברים הקטנים שאולי הם עיקר הבעיה.
1. כשאתה מדליק את המחשב בדוק א המאוורר האחורי של הספק כח מסתובב אם הוא לא מסתובב תודיע כאן אם כן אז תעבור לשלב הבא.
2. פתח את דלת המחשב כשהמחשב כבוי ותבדוק אם יש אבק על גופי הקירור השונים במחשב כולל כרטיס מסך ותנקה את כל האבק שאתה יכול גם מהמארז עצמו וגם מלוח האם דיסקים קשיחים הכל עם מברשת צבע נקיה (עדיפות לחדשה) ולאחר מכן אפשר להכניס פן על אוויר קר אם אתה בחוץ או שואב אבק אם אתה בבית.
3. לאחר שניקית הכל תפעיל את המחשב ובדוק מה מתרחש אם אתה סובל שוב מאותן בעיות או שהבעיות נפתרו אם הן נפתרו מזל טוב אם לא תחזור לכאן ותפרט ביתר דיוק את הבעיות שאתה חווה לאחר הניקוי עם דיוק בציפצופים שהמחשב נותן.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 31-10-2010 בשעה 16:20.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!