סביר להניח שגם הוא התפתח מזן כלשהו לא?
סביר להניח שגם הוא התפתח מזן כלשהו לא?
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
בוא תסביר לי מאיזה זן הוא התפתח
קבלו תאוריה חדשה, וחותכת לגמרי את כל מה שאי פעם האמנתם לו וכו'...
לתאוריה הזו יש 2 רקעים,
רקע 1:
האטום אינו החלקיק היותר קטן, הוא בנוי מעוד כמה מאות חלקיקים ומתוכם הקוואנטומים שהם מורכבים ממשושים (או אולי פיקסלים?! תמשיכו לקרא ותבינו לאן אני חותר)\
רקע 2:
כידוע לכם, האדם מפתח את מחשב פי 10000 יותר חכם בכל 10 שנים, ומכאן שעוד 200 שנה המחשב יוכל לייצר בתוכו עולמות, כמו סימס, רק עם "חוקי טבע" שונים, וכו'....
התאורייה הולכת כך, השולט של העולם שלנו, הוא... האדם מן העתיד!
מוכח שבעוד כמה מאות שנים האדם יוכל לפתח עולמות שלמים בתוך מחשב, והצורה היחידה שמחשב יכול להציג חומר היא ממשושים קטנים, פיקסלים. ומוכח שבעולם שלנו האטומים מורכבים מקוואנטומים שהם מורכבים ממשושים זעירים, פיקסלים
יכול להיות שהעולם שלנו נשלט על ידינו מהעתיד, שהרי בעתיד יש מחשבים שיכולים ליצור עולמות בתוכם!
הבנתם?
ASYLUM@
תיאוריה היא מקבץ של עובדות מדעיות ומוכחות, מה שאתה נתת היא השערה, למדען יכולה להיות השערה אבל רק אחרי שהוא חוקר, בודק, מתעמק הוא יכול להגיע ליום המהולל שבו הוא אומר: יש לי תיאוריה!
YINDS אני לא ממש בטוח, אני עוד בודק, אני אשתדל לחזור עם תשובה בעוד כמה דקות.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 31-10-2010 בשעה 16:03.
סטפן רוברטס
Come Out
התאוריה של המדענים שלך מכל צד שתבחן את זה תראה שזה לא אמין. ..תבחן יותר לעומק ..
ערכתי לך,בבקשה אל תשתמש במילים פוגעות ומזלזלות בכל מה שקשור לאמונה של אחרים,תדע להבא.- אושרי.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 31-10-2010 בשעה 16:12.
"חחח תאוריה מצחיקה הבאת אבל נזרום עם זה ,איך בדיוק הפיצוץ ידע להביא כל חלק למקומו ? איך זה שהעיניים שלנו לא נבראו ברגל ודווקא בראש ? איך זה שהנשים מולדות והגברים לא הפיצוץ גם קבע את זה מעניין ..איך זה שנשים בכלל מולדות למה הפיצוץ לא ממשיך לבראות אנשים ? מי קבע את מקומו של העולם והשמש ? אם השמש הייתה מתקרבת טיפה אחת קטנה היא הייתה שורפת את כולנו או מתרחקת טיפה אחת היינו קופאים ,כל זה ברא וקבע הפיצוץ שלך ?"
העיניים שלנו לא נבראו ברגל בגלל הבריריה הטבעית הטוענת שמיקרואורגניזמים מתאימים את עצמם לסביבה, לכןהתאמה כזאת של עיניים בתוך הרגל לא יועיל לאותו יצור חיי.
הפיצוץ היה חד-פעמי והוא הקים את כל המרחב והזמן, הוא לא קשור למה שקרה אחריו.
מקומם של הכוכבים נקבע לפי כח המשיכה, ולא קשור בכלל לפיצוץ.
אז כן, יש פה מקריות מסוימת, אך מתוך כל ה-20 אלף מיליארד מיליארדים כוכבים שיש, דווקא יש סיכוי דיי טוב שמתישהו בנקודת זמן מסוימת - תנאים אידיעלים כמו שלנו יווצרו(10 מיליארד שנים ליתר דיוק)
"תברא לי עולם."
אין בעיה, רק תמצא לי אבק-כוכבים ומקום מרוחק מספיק מהכוכבים האחרים כך שהם לא ימשכו את האבק אליהם.
"מעניין שהמפץ סדר הכל מדוייק שהעצים יפרישו חמצן שתוכלו לנשום"
המפץ הגדול רק הביא את המרחב הזמן והחומר, הוא לא קשור לשום דבר אחר(בנוסף חוקיי הפיזיקה כמובן)
"מי ברא את האב הקדמון שלכם ?"
יצורים חיים התפתחו מחומצות אימנו(אמיניות) שכעת אנו יכולים לשחזר את אותם תנאים בדיוק שהיו על כדו"א בתחילת דרכו ולהראות שכן היו יכולות להיווצר חומצות אמינו. ומשם לחיים לא היתה בעיה להתפתח מחד-תאי לרב-תאי ומשם עד לאיפה שאנו יודעים כיום.
"התאוריה של המדענים שלך מכל צד שתבחן את זה תראה שזו סתם חרטה ..תבחן יותר לעומק .."
לבחון יותר לעומק? אתה ידידי, לא מבין דבר ולא חצי דבר בכל דבר הקשור למפץ הגדול ולאבולוציה. ובחיים שלך לא קראת לו ספר אחד על אחד משניהם, כי אילו היית קורא היית מבין עד כמה הבורות שלך גדולה. ועם כל זאת, עם כל החוצפה שבעולם - אתה בא לפה ומזלזל בכל ההוכחות והטענות של המדע המודרני, אתה לא רק פוגע בעצמך, אתה גם מחזיר אותנו לימי החושך של הכנסייה.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 31-10-2010 בשעה 16:11.
One Shot - One Kill
הנה התשובה שלך: בני האדם באו מקוף ספציפי שנכחד(אוסטרלופיתקוס) שהוא בא ממין ספציפי אחר שהיה לפניו וגם נכחד וכך הלאה עד לתחילת החיים.
וזה שאני לא עונה מהר- אני פשוט בודק כדי לתת את התשובה המדויקת ביותר.
ומה שאתה טוען ש"חרטה"- מגובה על ידי המדע ומוכח מדעית, התורה מצד שני- NOT SO MUCH
סטפן רוברטס
Come Out
זהוא שאני בניגוד אליך לא מבזבז את זמני על חרטות, שאתם אחרי שקראתם אותה לא יודעים להסביר אותה
חחחחחחחחח קרעת אותי עכשיו הוא נברא ונכחד אחלה בריחה לקחתם שלא יהיה את מי לשאול כי הוא לא קיים נחמד אבל לא מספיק טוב ,אם הם באו מהקוף הספציפי הזה איך הם לא נולדו עם זנב כמו כל הקופים ?
נראה לך שאני יכול לסמוך על מדען שאין לו מושג איך העולם נברא שיגיד לי איזה תאוריה שהוא המציא ?
"זהוא שאני בניגוד אליך לא מבזבז את זמני על חרטות, שאתם אחרי שקראתם אותה לא יודעים להסביר אותה"
אז איך אתה יכול לבוא ולהגיד שהם טועות אם בחיים שלך לא למדת עליהם?!
One Shot - One Kill
אולם, למרות שאין לנו זָנָב, יש לנו עצם זָנָב וגם גנים הקשורים ליכולת הקדומה לגדל זָנָב. למעשה, בשלבים המוקדמים של התפתחות עובָּר בְּרֶחֶם אִמּוֹ (כמו בכל עוברי בעלי החוליות) הוא נראה כְּמֵעֵין דג. ניתן לראות זָנָב, המהווה כמעט שישית מגודלו של העובָּר, אך בשלבים המאוחרים יותר של ההיריון הוא נעלם.
יש לנו עצם הזנב, וגם גנים הקשורים לגדל זנב.
תקרא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3318031,00.html
ואתה צודק, להאמין לרב שבמקרה הטוב סיים תיכון שאומר לך שיש אל קסום שעשה הכול אבל אתה לעולם לא תראה אותו- אכן יותר אמין.............
סטפן רוברטס
Come Out
אוקיי יש לו עצם זנב זה לא מוכיח כלום ,לאן נעלם הזנב ? אם היה אחד עם זנב כולנו היינו צריכים להיולד עם זנב ..
זהוא שאנחנו בניגוד אליכם יש לנו הוכחות בשטח ועוד נבואות שרשומות בתורה ויתקיימו בעתיד
אלוהים ברא את האור ביום השני, את השמש ביום הרביעי. איך היה אור בלי שמש?????????????????????????????
אתה טועה, עדיין יש בני אדם שנולדים עם זנב (זה תועד בכמה מקומות במהלך ההיסטוריה), וה- Australopithecus הלך על שתיים ולא היה לו זנב.
איזה הוכחות? על מה אתה מדבר? כל הרבנים מסלפים את המדע כדי שזה לא יסתור, הם משקרים במצח נחושה, כמו השקר הגדול: היהדות נאורה ואור לגויים, אם היינו אור לגויים- ממזמן כבר היו מנסים להשמיד אותנו שוב.
סטפן רוברטס
Come Out