אז היום בערך ב2 מצאתי את עצמי זרוק על כיסא מול שולחן בעזריאלי (באיזור האוכל)..., פחד אימים מטפס עלי ... "פחד גישה " קראתי לזה פעם..
עזבתי את השולחן ומולי סט שהגורל הפגיש בנינו , סט מושלם לפתיחה.., אבל .., הפחד גבר.. ואיכשהו הם המשיכו ללכת בלי שהוצאתי מילה..
"אז... מה עושים"אמרתי לעצמי.." תמשיך לבזבז את זמנך פה..?! , אולי עדיף בית..?"
הסתובבתי בין הקומות ופתאום ראיתי דבר מדהים..!!, 2 סיניות (או משהו בסגנון) צילמו את עצמן מול המעליות של עזריאלי ...P:
אני התפוצצתי מצחוק.. חשבתי שאולי בגלל שהן לא מכירות את זה מאיפה שהם גדלו או משהו...
בכל מקרה .. אחרי זה שוב ירד לי קצת המצב רוח , והחיוך נהיה מזויף מידי... אז.. נזכרתי בסיניות... ושוב עלה לי חיוך וחזרתי לעצמי..
לעשות סרץ לבד זה קשה..., ובמיוחד בעזראלי שכל מוכר או מוכרת שם יודעים שאתה פיקאפר.. (אפילו קראו לנו בשם .." הכיתה המעופפת",
אם מישהוא מדבר שאתם מהכיתה המעופפת זה ששם קוד לזה שאתה פיקאפר ..., שומר מניאק הרס לי סט אם מווכרת מזה חמודה (אחרי זה)).
אחרי בין לחצי שעה 45 דקות הגיעה חבר טוב שלי ..(גם מ"הכיתה") , ואיך שהוא הגיעה הרמה שלי המשחק שלי השתפרה פלאים ..., כאילו גם לפני זה (אחרי הסיניות) היה לי כמה סטים טובים אבל כשהוא בא האגשתי בשמיים . והיה בסופו של דבר סרקץ בן זונה
2 דברים לסיום: אחד ... אם אתה בDOWN ומרגיש שלא מצליח לך .., תחשוב על משהו מצחיק בטירוף(כמו אסי וגורי P: ) זה עוזר.
השני צאו לסרץ לבד.. זה טוב .., אבל זה גם קשה וחכן עדיף לצאת בזוגות או קבוצה..(לא ממליץ שלישיות, לא טוב למטרות של 2../: )

ציטוט ההודעה