קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח]מספר המתלוננות נגד קצב עלה ל-8
    על ידי The Mask בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 22:43
  2. עזרה מי שעוזר מקבל מספר 6
    על ידי b_a_r בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 20:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[דיווח] סגירת מספר , עזרה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [דיווח] סגירת מספר , עזרה

טוב תשמעו הייתי אתמול במסיבת סטודנטים בחיפה , היה פשוט מטורף אין מילים .
    הייתה איזה אחת HB 8.5 שהתחלתי לדבר איתה , חיפשה את חברה שלה.. בכל מקרה היא די זרמה וזה וגם שמצאנו את חברה שלה שהייתה עם חבר
    היא נשארה ורקדה איתי והכל היה טוב ויפה .. הצלחתי לקדם קצת עניינים עד ש... היא שאלה בן כמה אני ונפלתי בפח.. אמרתי שאני אחרי צבא וזה נכון רק הבעייה שלא חישבתי את הגיל שלה כמו שצריך .. איך שאמרתי לה היא קיבלה איזה ברקס כזה.. והורידה הילוך , הבחורה בת 25 .
    למרות כל זה הצלחתי איכשהוא להמשיך את השיחה איתה ואפילו בודדתי אותה .. ישבנו בחוץ במקום קצת שקט ודיברנו .. היה הרבה מגע , והייתי כל כך קרוב לסגור נשיקה . יש לי איזה בעייה שאני לא מצליח לייצר את המשיכה של הרגע האחרון לפני הנשיקה לגרום לה לרצות את זה. לא יצרתי לעצמי ערך גבוה כל כך , אשמח לרוטינות קצרות שאתה מבודד עם בחורה להצגת ערך גבוה תודה.
    ישבנו שם כמה דקות לבד ואז היא אמרה שהיא צריכה לחזור לחברה שלה.. באותו ברגע גם חברה שלה די חיפשה אותה והם אמרו שהם הולכות..
    אז אמרתי לה איך אני אראה אותך שוב .. והיא אמרה תחפש את השם שלי בפייסבוק , אמרתי לה שאני לא מאמין בזה וביקשתי מספר .. היא נתנה לי אותו , נשיקה על הלחי והביתה.

עכשיו קשה לי להאמין שיצא מזה משהו .. כי היא גדולה ממני ב 4 שנים ואני מתל אביב והיא לומדת בטכנין בחיפה, גם ישנה שם. אבל שווה לנסות.
    שווה להחזיר לה צלצול ולנסות לקבוע איזה פגישה לים בחיפה או להוסיף אותה בפייסבוק ולדבר שם.?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב מאוד מה שאמרת לה על הפייסבוק אחי. רק מספר. עכשיו בשביל לסגור נשיקה כנס ללינק הבא ותראה בדקה: 28:40 יש שם שתי דוגמאות לסגירת נשיקה באמצועת תרגילים, תראה איך כל אחד מהם מציג את התרגיל שלו, לי באופן אישי נראה יותר טוב התרגיל השני שנקרא " מבחן האם אפשר לסמוך עלייך" ( שהוא עושה משחק עם הידיים הנה הלינק:
    http://www.pickupanalysis.com/index....4&video_id=475
    * כמובן שצריך להגיע למצב שהבחורה מרגישה איתך בנוח לפי הנשיקה, האמת אני לא הכי מבין בזה( דרכים להגיע למצב כזה) אך אני בטוח שיש פה אנשים שיעזרו לך בזה.

*הלינק תוקן
    נערך לאחרונה על ידי eehh; 30-10-2010 בשעה 02:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לינקים לא עובדים לי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nir
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב.. לדעתי .., בכאלה מכרים עדיף פייסבוק..
    ותגיב לך יומים אחרי שהיא אישרה אותך על תמונה או סטטוס.. ומשם תזרמו לשיחה... (לדעתי)
    ובקשר למשיכה לפני נשיקה.., אני לא מאמין בזה כל כך, אבל אני מבין אותך אני מציע שחק משחק..
    אם אתה מכיר את משחק ה5 שאלות.,( אם לא שלח בפרטי אני יסביר לך) או יותר טוב את משחק הקובייה ... (דרך הקובייה אפשא לעבור לעיגון ואז תאמין לי שהיא תבקש ממך לנשק אותה P: ) אבל אחרי איזה משחקון אתה יכול ישר לנשק או אפילו להעשות כמה מהשיטות שמסתרי ממליץ (אני מאוד אוהב את השיטות של מסטרי בנקודה של סגירת נשיקה), אתה יכול להגיד לה את "את רוצה לנשק אותי.." או יותר טוב (לדעתי ) זה לקחת לה את הידיים ולשם על קטפיים שלך ולהגיד "בין 1-10 עד כמה טובה את בנשיקה..?!" ואז היא אומרת מספר ואתה "אז בואי נבדוק" ו אופס ... סגרתה נשיקה
    מקווה שעזרתי MR J
    "יש הרבה מורים רוחניים...., המטרה שלי היתה לקחת משהו מכל אחד מהם" -סטייל (ניל סטראוס) בספרו THE GAME

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב אז אני אספר לכם איך הסיפור התפתח.
    יומיים אחרי התקשרתי אליה ודיברתי איתה קצת היה נחמד ואמרנו שניפגש.
    השבוע נפגשתי איתה בחיפה , בהתחלה הלכנו לארומה שם זה ממש לא זרם והיה הרבה שתיקות .. משם עברנו לאיזה בר ישבנו שם הזמנו בירות והיה די נחמד צחקנו דיברנו כמו בדייט ראשון. עכשיו כמובן שהיא גדולה ממני באיזה 4 שנים היה קצת מוזר לה , אני כמובן ניסיתי להוציא את המירב מזה למה ידעתי שזה לא ימשך לעד , ניסיתי לקדם עניינים בכך שפעמיים בזמן שהיינו בתוך הבר שאלתי אותה אם היא רוצה לנשק אותי , עכשיו התשובה שלה הייתה ממ לא יודעת , עכשיו כולכם יודעים מה עושים בתשובה הזאת . מנשקים. אבל לי הייתה בעיה קטנה ניסיתי אבל המרחק ביננו היה קצת יותר מדי בשביל לסגור נשיקה וגם היא אמרה לי שהיא לא רגילה לפני כולם.
    בכל מקרה לבסוף יצאנו מהבר והסתובבנו בקניון כמה דקות עד שהגענו לחנייה שם יצאנו אליה והסתכלנו על הנוף ושם.
    סגרתי נשיקה ! צרפתית טובה כזו :] זה היה נחמד למרות שיש לי עוד מה להשתפר... אחרי זה חזרנו לקניון והרכבת האחרונה שלי הייתה עוד איזה 10 דקות אז היא באה איתי לרכבת וחיכינו ביחד עד שהיא תגיעה .. גם שם התנקשנו והיה נחמד ! אפילו שאלתי אותה אם היא רוצה שאחמיץ את הרכבת :] .

בכל מקרה נפרדנו שם , ואחרי איזה חצי שעה שאני נוסע ברכבת היא מתקשרת וסתם שואלת לאן הגעתי ואומרת לי איפה היא , דיברנו עוד רצת והיה נחמד . מפה יצאתי אם הרגשה טובה שהיא בעניין שלי והכל טוב ויפה

אבל

יומיים אחר כך התקשרתי אליה , וכבר הרגשתי את הטון השונה , כאילו היא מרוחקת . אמרה לי שהיא עסוקה השבוע וגם צריכה לעבוד ולימודים וזה.

אחר מכן תפסתי אותה בערב בפייסבוק ואמרתי לה שהרגשתי שהיא קצת מרוחקת ממני בשיחה האחרונה , והיא די הייתה ישירה איתי
    אמרה לי שלא יצא מהקשר הזה כלום בגלל המרחק ביננו וגם בגלל הפרשי הגילאים שזה קצת הפריע לה. בכל מקרה היא די הבהירה את העניין שהיא רוצה שנישאר ידידים כי אין עתיד לקשר הזה .

עכשיו אני ידעתי שזה יגיע למצב הזה פשוט לא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר אחרי הפגישה הראשונה .
    ואני לא חושב שעשיתי איזה משהו לא בסדר

מה אתם אומרים ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אולי היא פשוט לא בקטע של קשר עכשיו..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נראה לי זה יותר הקטע של ההבדל גילאים ביננו היא בת 25 עוד מעט 26 ואני בן 21 וגם המרחק , היא מנהריה אני מתל אביב למרות שהיא לומדת בחיפה ראשון עד חמישי וישנה שם . וזה עדיין רחוק

'לא מצליח לייצר את המשיכה של הרגע האחרון לפני הנשיקה לגרום לה לרצות את זה.'.
    בולשיט. אתה לא מכונה שאמורה לדעת איך עושים זאת במאת האחוזים.
    הצלחת לייצר משיכה עד כה? התחלת במגע? יופי. אתה שם. עברת שלב.
    סתכל עליה מדי פעם לשפתיים. תראה אם היא עושה זאת גם. במידה והיא עושה את זה - תרביץ בה נשיקה.
    במידה והיא מתנגדת - תאמר לה: 'איי, שמתי לב איך הסתכלת לי על השפתיים. אל תנסי להתחמק, זה לא עובד ככה.' - עם חיוך קטנטן.
    זה עובד. - כך זה גם זה אמור להיות. אנשים מסויימים נוטים לחזור אחורה ולהגיד 'שיט. ננסה שוב פעם עוד מעט.' - דונט.
    'עכשיו אני ידעתי שזה יגיע למצב הזה פשוט לא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר אחרי הפגישה הראשונה.' - שטויות. עשית אחלה עבודה. תנתק ממנה.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 05-11-2010 בשעה 09:49.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect