קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-09-2010, 11:41
  2. מישהו יודע איפה אני יכול לימצוא...
    על ידי scorpion בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-04-2010, 17:31
  3. איפה אני יכול לראות תמונות של התיקים של....
    על ידי Forgiven בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-04-2008, 22:49
  4. נגיד מחר יהיה לי חברה- מה אני יכול לעשות איתה
    על ידי flashy boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 20:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

אני יכול לסגור איתה או לא ??

ברירת מחדל אני יכול לסגור איתה או לא ??

שלום לכם,
    יש לי ידידה שדיברתי איתה כמה פעמים, בקיצר בפעם האחרונה שנפגשנו זאת היתה הפעם שהלכנו הכי רחוק מבחינת טאצ' וכו' , התחרמנו איזה שעתיים אבל כל הזמן שאמררתי לה לבוא ללכת אלי [זה היה קרוב לאיזור שלי, 5 דקות מהבית] , אז היא לא רצתה , והצעתי לה כמה פעמים , הכל זורם בדיבור , ואני נוגע בה חופשי , לא יכלתי לעשות את זה באותו מקום כי זה היה מקום יותר מדי ציבורי והיה לה ממש קר [עוד סיבה ללכת אלי] , אבל היא לא רצתה, בסוף ניסיתי לנשק אותה והיא התנגדה, אמרתי לה שאני מצטער ולא קרה כלום והלכנו כל אחד לדרכו... עכשיו השאלה היא אם לדעתכם אני יכול לסגור איתה, כי אני באמת לא מבין את הראש של הבחורה הזאת. אני אנסה להפגש איתה ביום ראשון, אם היא תסכים לדעתכם הסיכוי שאסגור גבוה ?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

"אמרתי לה שאני מצטער ולא קרה כלום והלכנו כל אחד לדרכו..."

יצאת פוסי.

0 עקביות, מציאות חלשה...

תעבוד על עצמך ורק אז תחשוב על סגירות.
    אה ותפסיק לכתוב באנונימי, ביישנים לא מזיינים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

^^ +1
    מצטער? למה מי היא O_O היא יצאה מטומטמת שלא נישקה אותך (זה מה שאתה צריך לחשוב, כן ?)
    וחוץ מזה בטח שכן... אם אתם מתחמרמנים לכם שעתיים מה הבעיה לסגור נשיקה ?O_O

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

יכול לסגור? כן
    הסיכוי גבוהה? לא אם תמשיך להתנצל על כל נסיון לנשק אותה. זה רק מכניס אותך עמוק יותר לתוך ה-FZ.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    "אמרתי לה שאני מצטער ולא קרה כלום והלכנו כל אחד לדרכו..."

יצאת פוסי.

0 עקביות, מציאות חלשה...

תעבוד על עצמך ורק אז תחשוב על סגירות.
    אה ותפסיק לכתוב באנונימי, ביישנים לא מזיינים.
    יש סיבה למה אני לא רוצה שידעו מי אני ..

בכל מקרה, אני יודע שיצאתי לא טוב פה אבל זה כי אני לא סגרתי עדיין שום דבר למרות שאני בתחום שנה גם לא נשיקה ולא ידעתי כ"כ איך להתנהג במצב כזה, נלחצתי כשהיא לא הסכימה וזה היה כבר בסוף המפגש כך שלא היתה לי עוד הזדמנות.

לסגור איתה נשיקה לא תהיה לי בעיה לדעתי אם היא תסכים להפגש עוד פעם, השאלה אם באותה הזדמנות אוכל גם לסגור איתה לגמרי...

אתה לא מושך, לא יצרת משיכה.
    דבר ראשון אתה רוצה שהיא תבוא אלייך או שתיתן לה סיבה לבוא אלייך(טוב תשמעי קר לי, לא קר לך? וכ"ו..) או שתיצור משיכה ונוחות.
    דבר שני אתה לא מצטער על זה שניסית לנשק אותה אז למה אתה אומר את זה? אתה לא אמור להתנצל על זה שניסית לנשק אותה אתה אמור או להמשיך רגיל כאילו כלום או לדבר על זה איתה, כל עוד לא חטפת סטירה או לא חד משמעי היא עדיין מעוניינת.

בהצלחה פעם הבאה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

לחצת עליה יותר מדי... אולי לא היתה מספיק נוחות?
    אתה גם הולך בדרך מוזרה למטרה שלך, אתה מזמין אותה לבית שלך ורק אחרי שחפרת לה שעתיים אתה מנסה לנשק אותה? ברור שהיא תתנגד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום לכם,
    יש לי ידידה שדיברתי איתה כמה פעמים, בקיצר בפעם האחרונה שנפגשנו זאת היתה הפעם שהלכנו הכי רחוק מבחינת טאצ' וכו' , התחרמנו איזה שעתיים אבל כל הזמן שאמררתי לה לבוא ללכת אלי [זה היה קרוב לאיזור שלי, 5 דקות מהבית] , אז היא לא רצתה , והצעתי לה כמה פעמים , הכל זורם בדיבור , ואני נוגע בה חופשי , לא יכלתי לעשות את זה באותו מקום כי זה היה מקום יותר מדי ציבורי והיה לה ממש קר [עוד סיבה ללכת אלי] , אבל היא לא רצתה, בסוף ניסיתי לנשק אותה והיא התנגדה, אמרתי לה שאני מצטער ולא קרה כלום והלכנו כל אחד לדרכו... עכשיו השאלה היא אם לדעתכם אני יכול לסגור איתה, כי אני באמת לא מבין את הראש של הבחורה הזאת. אני אנסה להפגש איתה ביום ראשון, אם היא תסכים לדעתכם הסיכוי שאסגור גבוה ?
    סימנתי את הטעויות שלך.
    מקום ציבור !?אזמה היא אמורה להתבייש לא אתה.
    היא התנגדה?!אז תחכה קצת ותנסה עוד פעם או שתבנה עוד נוחות.ומה אתה מתנצל על זה בכלל?!
    ומה אתה אומר לה בואי אלי!?היית אמור להבין שאין מספיק נוחות לישירות כזו,היית מביא תירוץ זה היה יותר טוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    אתה לא מושך, לא יצרת משיכה.
    דבר ראשון אתה רוצה שהיא תבוא אלייך או שתיתן לה סיבה לבוא אלייך(טוב תשמעי קר לי, לא קר לך? וכ"ו..) או שתיצור משיכה ונוחות.
    דבר שני אתה לא מצטער על זה שניסית לנשק אותה אז למה אתה אומר את זה? אתה לא אמור להתנצל על זה שניסית לנשק אותה אתה אמור או להמשיך רגיל כאילו כלום או לדבר על זה איתה, כל עוד לא חטפת סטירה או לא חד משמעי היא עדיין מעוניינת.

בהצלחה פעם הבאה.
    אני חושב דווקא שיש משיכה, היא צוחקת הרבה ממני, אני עוקץ אותה, נוגע בה הרבה, כל דבר שאני אומר אני מנסה להפוך אותו לDHV וזה הולך לא רע לדעתי , אמרתי את זה כי הייתי לחוץ, היא אמרה "מה אתה עושה??" אז אמרתי לה וואי סליחה מצטער, אני יודע שאני לא אמור להגיד את זה אבל זה היה די בלחץ , באילתור , וזה היה בסוף אז לא היה מה להמשיך לדבר, אמרתי לה אחרי זה לא נורא לילה טוב ונפרדנו בחיוך ,

ארתור היא אמרה כמה פעמים שקר לה וגם אני אמרתי שקר אז אמרתי לה בואי אלי יהיה יותר נעים וכאלה אבל היא ידעה שזו המטרה שלי לדעתי ולכן היא גם התנגדה. אבל מה שאני לא מבין אם היא ידעה שזו המטרה שלי למה היא הסכימה לדבר שעתיים עם המון טאצ'ינג , אני חושב שהבהרתי לה טוב מאוד את הכוונות שלי, אני חושב שאני לא צריך להתנצל ולנסות עוד פעם ואם היא תסכים אז היא תדע טוב מאוד אני רוצה...

שוב, זה היה אילתור לחלוטין מה שאמרתי ולא ממש תכננתי להגיד את זה חח זה פשוט יצא, וחוץ מזה זה היה בסוף השיחה כך שלא יכלתי להמשיך כאילו כלום לא קרה כי זה היה כבר בסוף.. אז ניסיתי את השניות האחרונות שנפרדנו בהן לנצל ולהראות כאליו כלום לא קרה , לא יודע עד כמה זה היה אמין.

אני מקווה שאני יצליח להפגש איתה עוד פעם , לדעתי יש מצב טוב מאוד שהיא פוחדת ואני לא מבין למה שנינו יותר מ18 היא אמורה לדעת מה הולך בגילאים האלה וכבר לא לפחד, ננסה להפגש איתה שוב נקווה שהפעם בלי כאבי ביצים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

תאורטית - יכלת הכל.
    מעשית - לא יכלת לסגור איתה.
    אני אסביר לך גם למה. רק מהכותרת אפשר לראות כמה שאתה לחוץ ולא רגוע בסביבתה , מה שדי נוגד את מה שרשמת בפוסט עצמו.
    אם כבר הגעת לכזה שלב איתה של חרמונים ודיבור חופשי , אין שום סיבה שלא תצליח לסגור איתה.
    כנראה מה שמפריע לך זה משהו במה שאתה משדר.
    אתה לחוץ על לסגור איתה נשיקה , וזה מתבטא בהתנהגות שלך.

תנסה לבוא רגוע יותר , לאו דווקא במטרה נחרצת של "אם אני לא סוגר איתה נשיקה אני מת היום" , קח את זה באיזי , החיים יפים.

הצבת מטרות זה דבר מאוד חשוב , אבל כשאתה אובססיבי יותר מדי להשיג את המטרה , אתה מאבד אותה בשניות.

כמו כל דבר בחיים , צריך לקחת את ההימור. מי שלא לוקח הימורים לא מרוויח אף פעם. תנסה. לא הצלחת? תגיד "אני מבין..." , תחזור צעד אחד אחורה ואחרי 5 דקות תנסה שוב.

בהצלחה
    הייתי פה.

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    תאורטית - יכלת הכל.
    מעשית - לא יכלת לסגור איתה.
    אני אסביר לך גם למה. רק מהכותרת אפשר לראות כמה שאתה לחוץ ולא רגוע בסביבתה , מה שדי נוגד את מה שרשמת בפוסט עצמו.
    אם כבר הגעת לכזה שלב איתה של חרמונים ודיבור חופשי , אין שום סיבה שלא תצליח לסגור איתה.
    כנראה מה שמפריע לך זה משהו במה שאתה משדר.
    אתה לחוץ על לסגור איתה נשיקה , וזה מתבטא בהתנהגות שלך.

תנסה לבוא רגוע יותר , לאו דווקא במטרה נחרצת של "אם אני לא סוגר איתה נשיקה אני מת היום" , קח את זה באיזי , החיים יפים.

הצבת מטרות זה דבר מאוד חשוב , אבל כשאתה אובססיבי יותר מדי להשיג את המטרה , אתה מאבד אותה בשניות.

כמו כל דבר בחיים , צריך לקחת את ההימור. מי שלא לוקח הימורים לא מרוויח אף פעם. תנסה. לא הצלחת? תגיד "אני מבין..." , תחזור צעד אחד אחורה ואחרי 5 דקות תנסה שוב.

בהצלחה
    אני לחוץ על זיון , לא על נשיקה , אם אני משדר את זה אני לא יודע כי כשישבנו אז היתה אוירה טובה , נינוחה עם צחוקים ונגיעות , היה הכל טוב, היו גם רגעים שנישקתי אותה בראש, בלחי אבל התלבטתי אם להתנשק איתה או לא כי אני לא אוהב אותה באמת ולא ידעתי אם אני רוצה לנשק מישהי שאני לא אוהב באמת בפעם הראשונה אבל כשאני כותב את זה אני מבין כמה שזה נשמע AFC וגם בגלל זה בסוף כן הלכתי על זה. גם אם זה לא נראה ככה לא לקחתי קשה בכלל את זה שהיא סירבה לנשיקה כי לא ממש אכפת לי ממנה..

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

לחוץ על נשיקה , לחוץ על זיון - Same thing
    זה לא באמת משנה , אתה כנראה משדר לחץ.

צריך לפעמים להמר על כל הקופה.
    האמת היא שאנשים פה לא יוכלו להביא לך פתרונות קסם של "תעשה ככה ואז היא תשכב איתך".

אתה צריך לקחת את העניינים בידיים , להציב לעצמך מטרה ולהוביל אותה.
    כשאתה יודע מה המטרה שלך , אתה יודע מה אתה בעצם מצפה להשיג.

בשביל לסגור איתה נשיקה , יש מיליון ואחת שיטות , אתה יכול למצוא הרבה מהן כאן בפורום
    מבט משולש , מבט ממושך בעיניים , להחזיק לה ידיים ולהסתכל על השפתיים שלה ,
    להתקרב אליה כאילו אתה מריח את הבושם ואז לנשק אותה אם אין התנגדות , ובאמת שיש המון המון שיטות.

הכל טוב ויפה , אבל מה שבאמת משנה זה איך אתה ניגש לסיטואציה , איך אתה מתייחס להכל.
    כמה שאתה מצפה לסגור נשיקה/זיון , אתה צריך להעביר לבחורה בדיוק ההפך.
    אתה צריך להעביר לה שאם תסגור איתה משהו וגם אם לא יש לך עוד הרבה בחורות אחרות , היא לא היחידה בחיים שלך.

זיון זה כבר אחרי זה.
    אם עוד לא סגרת נשיקה , אל תסתכל כבר על 'לסגור זיון'.
    זאת אחת הבעיות שלך אחי , שאתה מסמן לעצמך מטרה עם רף גבוה מדי , וככה כשאתה נכשל אתה מתבאס ולא מבין מה לא היה בסדר , ואז אתה מפרסם פה הודעה ומקווה שיעזרו לך.
    אני לא שופט אותך , אני רק מסביר לך איפה הטעות שלך. - תנסה להציב מטרה , ולחלק את זה למטרות קטנות יותר.
    תתקדם בהדרגה ובשלבים.

אני מאמין שהכל מתחיל ונגמר במה שאתה חושב , ובדרך שאתה מתייחס לסיטואציה.
    אם תצליח להכניס לעצמך לראש שאין ממה להלחץ , צריך פשוט ללכת על זה כי חיים פעם אחת וכי אין לך מה להפסיד ,
    אם תבין שכרגע - אין לך אף אחת , והדבר הכי גרוע שיכול לקרות הוא שתחזור למצב ההתחלתי - שבו שוב - לא תהיה לך אף אחת ,
    אני מאמין שהכל יבוא לך הרבה יותר פשוט.

אם בכל זאת תצטרך עוד עזרה , פנה לפרטי.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 05-11-2010 בשעה 20:31.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

יש לי שאלה... איך מתחרמנים עם בחורה בלי להתנשק איתה? מה בדיוק עשיתם שאתה מגדיר התחרמנות?

דבר שני... לחצתי יותר מדי... ולא הית עקבי
    זה אמור להיות ההפך, לא ללחוץ אבל להשיך לנסות

דין, קודם כל תודה על ההשקעה בתגובה,

לסגור נשיקה יש המון שיטות וגם היו לי המון הזדמנויות, בפעם הקודמת שנפגשנו זה היה נראה כאילו היא מחכה לזה אבל לא הלכתי על זה לא כי אני פוחד אלא כי אני לא יודע אם אני רוצה שהיא תהיה הנשיקה הראשונה שלי כי בסה"כ אני לא מרגיש אליה כלום והיא לא כזאת יפה, אני מסתובב איתה נטו כי אני חרמן עליה [וואי כמה רע זה נשמע]...

אולי אתה צודק, נראה לי ששידרתי לחץ ושהיא קלטה שאני לחוץ על זיון בכל פעם שאמרתי לה את זה ולכן היא גם סירבה, הצעתי לה כמה פעמים לבוא אלי והיו רגעים שזה היה ממש באוויר שהיא ממש התלבטה וכמעט הסכימה.

אני חושב שאני משדר לה שהיא בכלל לא הבחורה היחידה בחיים שלי, וגם עשיתי לה קרוב רחוק לא מזמן כאשר התקרבנו מאוד ואז לא דיברנו איזה שבוע עד שהיא מיוזמתה הציעה לצאת...

יכול להיות שאתה צודק שאחת הבעיות שלי זה שאני מציב רף גבוה, האמת שהרבה אומרים את זה וזה מדהים איך עלית על זה מהודעה אחת מסכנה, האמת כשאני נכשל עם בחורה אחת שתיים אני לא כזה מתבאס אבל כשזה מגיע ל10 בחורות כבר ברציפות שדוחות אותי זה כן מבאס ובאמת אני מחפש מה לא בסדר אצלי , גם אם אתה שופט אותי וגם אם זה לא משנה , זו הודעה עם הרבה תובנה וניסיון ולכן אני לא לוקח את זה כהעלבה, להיפך אני אנסה להשתפר , אתה צודק במיליון אחוז ואני באמת אנסה להציב לעצמי מטרות קטנות יותר בתקווה שזה יעבוד, למרות שקשה לי להנמיך ציפיות כי אין לי אליה כלום.

האמת שעם הפסקה האחרונה אני לא מסכים, כי אני באמת הולך על זה ויודע שאין לי מה להפסיד ואני מבין שאין לי אף אחת ובגלל זה אני מנסה גם אם זה הלך בכוח כי גם אני אאבד אותה ת'אכלס זו לא תהיה כזו אבידה גדולה בשבילי. אבל אתה כן צודק שאני חייב לשדר פחות לחץ כלומר בשיחה כמעט ולא היה לחץ אבל כשאמרתי לה כל פעם לבוא אלי וזה היה כמה פעמים ואפילו ניסיתי לשכנע אותה כשהיא לארצתה לדעתי זה כן שידר לחץ וזו היתה טעות , מקווה שזה לא יעלה ביוקר וגם אם כן כמו שאמרת וכמו שאני יודע יש המון בחורות שהיו מתות להתחלף איתה

streetlight - עשיתי איתה הכל חוץ מהלתנשק איתה, היו לי הזדמנויות וזה היה תלוי בעיקר בי, ההתנגדות בסוף בהחלט הפתיעה אותי אבל אולי זו היתה תגובה כי היא כבר לא ציפתה לזה , מה נקרא חירמונים? לגעת לה בשדיים , לגעת בה באופן רציף במשך שעתיים , לנשק אותה בראש ובעוד מקומות , לשבת מחובקים , וכו'

את הקטע עם הלחץ הבנתי אבל לא הבנתי מה ז"א לא הייתי עקבי ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect