יש אחת HB8 שמזמן לפני כמה חודשים הייתי איתה בקטע, הכי רחוק הגענו זה שהיא תביא לי ביד, היא זאת שגמרה את הקטע כי היא הכירה מישהו ונדלקה עליו ובאותו יום שהיתי איתה הם ניהיו חברים (לא ידעתי מה זה פיקאפ באותה תקופה).
בקיצור אתמול הם נפרדו אז שיחקתי אותה כאילו אני לא יודע מזה ואמרתי לה שאני רוצה להפגש איתה לדבר על חבר שלה וגם סתם בכללי.
נפגשנו צחקנו קצת עשיתי לה קריאת כף יד דיברתי איתה על חבר שלה והיא סיפרה לי שהם נפרדו ושהוא נפרד ממנה ודיברנו על זה.
והיה עוד איזה קטע שיש לי עליו שאלה, היה איזה קטע שאמרתי לה בצחוק שימי לי סטירה והיא אמרה לי "לשים?" אמרתי לה כה נו חשבתי שהיא תשים חלש עדין כזה אבל היא הביאה לי סטירה די חזקה(אפילו כאב לי קצת חח) ובכללי היא בחורה ביישנית מה נראלכם זה אומר?
אחרי רבע שעה של דיבורים ראיתי ממנה סימני עיניין (סטירה, נגיעות ברגל, מבטים...) באתי לנשק אותה והיא סובבה את הראש היה רק קטע קטן שנישקתי אותה לכמה שניות אבל היא סובבה את הראש אחרי זה ואמרה שרק אתמול חבר שלה נפרד ממנה והיא לא רוצה שיקראו לה שרמוטה.
דיברתי איתה קצת על כל זה עשיתי מה שאני יכול ולא הצלחתי לישבור את זה, היא המשיכה לפחד שיקראו לה שרמוטה.
מה הייתי צריך לעשות לדעתכם?
אני יפגש איתה שוב עוד שבוע בטח.
תודה.




ציטוט ההודעה


