טוב.. בעזרת לא מעט חומרים מאזור הפיקאפ הצלחתי ליצור משהו יחסית מיוחד עם בחורה.. אמנם לא התקדמתי באותה מהרות כמו שפיקאפרים נוהגים לעשות, אבל יש תוצאות. אני די בטוח שיש 100% משיכה ונוחות (כל כך הרבה IOIים שאי אפשר למנות - הגדול מביניהם זה שהיא אמרה לחבר שהיא רוצה שיהיה בינינו משהו).
אבל המצב שלי קצת מורכב.. היא איתי בבצפר ואנחנו לומדים ביחד בכמה מקצועות. אפשר להגיד שדיברנו על בערך כל דבר, וכמה פעמים ניסיתי לסגור נשיקה אבל פשוט זה כמעט בלתי אפשרי לעשות את זה בבצפר - אז וויתרתי.. (היא לא סירבה או משהו פשוט לא היה מצב)
מחר (יום שישי) אני מתכנן לקבוע איתה לצאת בערב. חשבתי משהו בכיוון של בית קפה -> טיילת (רומנטי ממש) -> נשיקה..
אבל חוץ מהעובדה שזה נורא בנאלי כזה, אני לא בטוח שה'פעילות' ממש מהנה.. וגם אנחנו דיברנו כל כך הרבה לפני כן שאני לא יודע איך לגרום לדייט הזה להיות יוצא מן הכלל, ומספיק נחמד כדי שבסופו של דבר נתנשק.
אם יכולתי פשוט לבוא ולנשק אותה היא הייתה זורמת, אבל כנראה שאי אפשר סתם ככה לעשות את זה.
אז...... יש לכם הצעות לפעילויות או לגרום לדייט הזה להיות יוצא דופן ומהנה? או רוטינות או לא יודע מה.... אני צריך טיפים חח..

ציטוט ההודעה