קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אללה מחר טיול שנתי אני צריך המלצות חמות!
    על ידי AbutbuLL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 15:38
  2. טיול שנתי ... =)
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 22:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

טיול שנתי, סגירת BJ בלילה האחרון

ברירת מחדל טיול שנתי, סגירת BJ בלילה האחרון

מזמן לא יצא לי לכתוב פה בפורום, בעיקר בגלל חוסר זמן.
    הפיקאפ ירד מהקטע בחודש האחרון, אבל כל הניסיון שהיה עד עכשיו נשאר בראש וניצלתי אותו.
    חברים AFC בכל מקום לצערי, גוררים אותך אחורה כל כך, אבל זה מה יש ועם זה התמודדתי.

בכל מקרה, טיול שנתי אחרון (כיתה י"ב) לאילת. אני עדיין עם בעיית הoneintis שלי, אבל למזלי אני כן יוצא עם בחורות וסוגר אחלה סגירות. נראה לי אני פשוט צריך להשיג אותה וזה יפתור לי את הבעיה. יום ראשון הייתי איתה בקבוצה, הגיים שלי טיפה ירד, אבל מעגל הבנות מסביבי היה נרחב, כולל הקמת בסיס עם כמה מהבנות לעתיד.

מהיום השני עברתי קבוצה, הכול השתנה. גם היה מדובר בקבוצה של הרבה אלפא (יחסית כמובן), וגם היא לא הפריעה לי לעבודה. התחלתי להריץ גיים על הבנות בקבוצה ולהרחיב את המעגל החברתי בכלל.

בערב כשכל השכבה ביחד במאהל כזה. המטרה (HB 7-8), שהכרתי אותה עוד מבית הספר כמובן, הייתה עם חברותיה. הצטרפתי התחלנו לדבר, DHV וכל מה שמסביב, לא מעניין במיוחד.

זה נמשך ככה עד הלילה האחרון. בלילה האחרון, ארגנו לנו מסיבה עם DJ והכול, הרבה מקום לבודד. התחלתי לרקוד עם חברים שלי, באמת שהיה לי כיף והסטייט שלי היה מעולה. רקדתי עם חברים, עם בנות, social proof גבוה - גם בחורות מסביבי כל הזמן וגם אני מסתובב עם האלפא בשכבה.
    אני רואה את המטרה רוקדת עם איזה AFC מהשכבה, אני בא ונכנס בינהם (עם הגב אליו) ומפריד בינהם ומתחיל לרקוד (שום דבר אישי נגדו כמובן...). הרבה קינו כמובן. רמיזות של משיכה בעזרת השירים (כמו "you know i want ya, i know you want me" ומצביע עלי ועליה בהתאמה).
    זה נמשך ככה איזה 5 דקות. יש לנו ידידה משותפת שבמקרה לא אוהבת כל כך לרקוד (מפחדת או משהו) אז אמרתי לה "וואי X, אנחנו חייבים לשכנע את Y לבוא לרקוד. בא לך לחפש אותה?", היה כבר מתח מיני, משיכה ונוחות בצורה טובה ככה שהיא ענתה בכיף כזה: "בטח! בוא נראה לי אני יודעת איפה היא".
    הלכנו "לחפש" אותה, לא בדיוק מצאנו אותה... אמרתי לה "בואי נשב פה בא לי טיפה לנוח". ישבנו צמוד כזה והתחלנו לדבר על הטיול ועל אנשים בשכבה. מדי פעם הבאתי הערות כדי להגביר את המתח המיני. בסופו של דבר, אחרי 10 דקות בערך, הגיעה איזה שתיקה כזאת של מבוכה, ניצלתי את זה - מבט משולש ולאט לאט נכנסתי לנשיקה.
    התמזמזנו כמה דקות. כמו שחכמים פה אומרים רבות - תנסה תמיד להגיע כמה שיותר רחוק. הכי רחוק מבחינתי היה הכול עד זיון כי קונדומים לא היו לי (זה מה שקורה כשמתארגנים ב2 בלילה שעתיים לפני היציאה לטיול...).
    אז אמרתי לה משהו בסגנון: "קצת רועש פה, בא לך שנלך לאוהל שלך?" היא הסכימה והתחלנו ללכת לשם.
    עברו לידנו כמה אנשים כולל הoneitis שלי (טוב מבחינתי, שתראה שאני אלפא). סימני משיכה מידיים מכל הבנות שעברו לידנו (זה למה אמרתי שבניתי פוטנציאל טוב לעתיד).
    הגענו לאוהל. התחלתי להוריד את ההתנגדות. סגרתי את האור, אמרתי לה "בואי נתכסה בשמיכה" וכל מה שמסביב קצת שכבנו והתנשקנו ולאט לאט הגברתי את הקינו.
    מפה זה כבר הסצנה עצמה, אני פינקתי אותה והיא פינקה אותי

אחרי זה חזרנו למסיבה, רקדנו קצת ונפרדתי ממנה. social proof בשמיים, הרגשה של מלך.
    אחלה דרך לסגור את הטיול השנתי האחרון

הייתה משיכה מההתחלה שבניתי עוד קודם, ככה שהיה די קל לסגור הכול. בכל מקרה, אני ינסה להוציא מהקשר הזה עוד עכשיו כשאני בבית וכל האמצעים לרשותי.

הoneitis הזה, כמה בחורות שאני לא סוגר, תמיד נשארת לי בראש. אני כבר משתגע... אין לי מושג מה לעשות... טיפים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

וואלה אחי מילה אחת תותח
    הרגת אותי עם הקקטע של העיגון בשיר
    בסך הכול סבבה לגמרי...
    תמשיך ככה
    ותעשה טובה לעצמך תסתובב עם קונדום בארנק פעם הבאה

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

כל הכבוד! אחלה סגירה!
    שני טיפים, הראשון- תשים קונדום בארנק, עכשיו. שיהיה לך שם תמיד לא משנה מה. להגיע עד זיון ולהיתקע בלי קונדום זה נורא
    השני- תשיג את הוואניטיס שלך. אתה אומר שזה לא מפריע לך לצאת עם בחורות אחרות ולסגור, מעולה. תסגור את הוואניטיס. מנסיוני למדתי שרוב הוואניטיס הן לא יותר מהבחורה המושלמת שהלבשת על גוף של מישהי אקראית שהיה לך נוח. ברגע שסוגרים או מתקרבים לסגירה עם אותו בנאדם מתנערים מזה לחלוטין.
    כמובן שיש עוד המון דרכים להתגבר על וואניטיס, חלקן גם עובדות, אבל בעיני הכי טוב זה פשוט לסגור אותה או להתקרב לזה. הכי טוב.
    בהצלחה (:

ציטוט נכתב במקור על ידי moonchild1 צפיה בהודעה
    כל הכבוד! אחלה סגירה!
    שני טיפים, הראשון- תשים קונדום בארנק, עכשיו. שיהיה לך שם תמיד לא משנה מה. להגיע עד זיון ולהיתקע בלי קונדום זה נורא
    השני- תשיג את הוואניטיס שלך. אתה אומר שזה לא מפריע לך לצאת עם בחורות אחרות ולסגור, מעולה. תסגור את הוואניטיס. מנסיוני למדתי שרוב הוואניטיס הן לא יותר מהבחורה המושלמת שהלבשת על גוף של מישהי אקראית שהיה לך נוח. ברגע שסוגרים או מתקרבים לסגירה עם אותו בנאדם מתנערים מזה לחלוטין.
    כמובן שיש עוד המון דרכים להתגבר על וואניטיס, חלקן גם עובדות, אבל בעיני הכי טוב זה פשוט לסגור אותה או להתקרב לזה. הכי טוב.
    בהצלחה (:
    תודה רבה.
    קונדומים לא טוב לשים בארנק כי הם מתקלקלים.

סתם שאלה, מעניין אותי לדעת אם גם לבחורות (מנסיונך האישי) קורה ויש להן איזה oneitis כזה, בחור שלא יוצא להן מהראש? גם אם הן יוצאות ומתנסות בהרבה קשרים מגוונים?

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

חחח המטרה שלך היא שקונדום לא יהיה אצלך בארנק יותר משבוע, בכל מקרה בארנק זה סתם דוגמא- אתה חייב שיהיה עלייך קונדום בכל זמן נתון.
    לבחורות קורה המון שיש להן וואניטיס, הרבה יותר מגברים, או שלפחות הסטיגמה היא כזאת. בכלמקרה זה קורה הרבה פעמים. לדעתי הן מנסות לצאת עם גברים אחרים, אבל מנסיוני האישי זה קצת יותר קשה לרוב הבנות, לא ברור למה. הן מנסות לצאת עם הרבה גברים, אבל קשה להן להיכנס לקשרים.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    תודה רבה.
    קונדומים לא טוב לשים בארנק כי הם מתקלקלים.

סתם שאלה, מעניין אותי לדעת אם גם לבחורות (מנסיונך האישי) קורה ויש להן איזה oneitis כזה, בחור שלא יוצא להן מהראש? גם אם הן יוצאות ומתנסות בהרבה קשרים מגוונים?
    אכן יש להן כזה וכן הן עושות כזה.

אחלה סגירה חבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

סחתיין על הסגירה, העלת פה את הרמה קצת עם כל היוצאי *** האלה. תמשיך ככה!! ואהבתי את הקטע עם השירים!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

moonchild:
    לא שמים קונדום בארנק!!

אף פעם! הסיכויים שהם יישארו שם יותר מהזמן שהם אמורים או יתבלו מכל סיבה אחרת כל-כך גבוהים שעדיף לחיות בידיעה "אין קונדום ולכן היום אין סקס" מאשר להסתכן בזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מממתי בנות מתעניינות בפיתוי ועוד בכזאת פרסיה??

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect