מזמן לא יצא לי לכתוב פה בפורום, בעיקר בגלל חוסר זמן.
הפיקאפ ירד מהקטע בחודש האחרון, אבל כל הניסיון שהיה עד עכשיו נשאר בראש וניצלתי אותו.
חברים AFC בכל מקום לצערי, גוררים אותך אחורה כל כך, אבל זה מה יש ועם זה התמודדתי.
בכל מקרה, טיול שנתי אחרון (כיתה י"ב) לאילת. אני עדיין עם בעיית הoneintis שלי, אבל למזלי אני כן יוצא עם בחורות וסוגר אחלה סגירות. נראה לי אני פשוט צריך להשיג אותה וזה יפתור לי את הבעיה. יום ראשון הייתי איתה בקבוצה, הגיים שלי טיפה ירד, אבל מעגל הבנות מסביבי היה נרחב, כולל הקמת בסיס עם כמה מהבנות לעתיד.
מהיום השני עברתי קבוצה, הכול השתנה. גם היה מדובר בקבוצה של הרבה אלפא (יחסית כמובן), וגם היא לא הפריעה לי לעבודה. התחלתי להריץ גיים על הבנות בקבוצה ולהרחיב את המעגל החברתי בכלל.
בערב כשכל השכבה ביחד במאהל כזה. המטרה (HB 7-8), שהכרתי אותה עוד מבית הספר כמובן, הייתה עם חברותיה. הצטרפתי התחלנו לדבר, DHV וכל מה שמסביב, לא מעניין במיוחד.
זה נמשך ככה עד הלילה האחרון. בלילה האחרון, ארגנו לנו מסיבה עם DJ והכול, הרבה מקום לבודד. התחלתי לרקוד עם חברים שלי, באמת שהיה לי כיף והסטייט שלי היה מעולה. רקדתי עם חברים, עם בנות, social proof גבוה - גם בחורות מסביבי כל הזמן וגם אני מסתובב עם האלפא בשכבה.
אני רואה את המטרה רוקדת עם איזה AFC מהשכבה, אני בא ונכנס בינהם (עם הגב אליו) ומפריד בינהם ומתחיל לרקוד (שום דבר אישי נגדו כמובן...). הרבה קינו כמובן. רמיזות של משיכה בעזרת השירים (כמו "you know i want ya, i know you want me" ומצביע עלי ועליה בהתאמה).
זה נמשך ככה איזה 5 דקות. יש לנו ידידה משותפת שבמקרה לא אוהבת כל כך לרקוד (מפחדת או משהו) אז אמרתי לה "וואי X, אנחנו חייבים לשכנע את Y לבוא לרקוד. בא לך לחפש אותה?", היה כבר מתח מיני, משיכה ונוחות בצורה טובה ככה שהיא ענתה בכיף כזה: "בטח! בוא נראה לי אני יודעת איפה היא".
הלכנו "לחפש" אותה, לא בדיוק מצאנו אותה... אמרתי לה "בואי נשב פה בא לי טיפה לנוח". ישבנו צמוד כזה והתחלנו לדבר על הטיול ועל אנשים בשכבה. מדי פעם הבאתי הערות כדי להגביר את המתח המיני. בסופו של דבר, אחרי 10 דקות בערך, הגיעה איזה שתיקה כזאת של מבוכה, ניצלתי את זה - מבט משולש ולאט לאט נכנסתי לנשיקה.
התמזמזנו כמה דקות. כמו שחכמים פה אומרים רבות - תנסה תמיד להגיע כמה שיותר רחוק. הכי רחוק מבחינתי היה הכול עד זיון כי קונדומים לא היו לי (זה מה שקורה כשמתארגנים ב2 בלילה שעתיים לפני היציאה לטיול...).
אז אמרתי לה משהו בסגנון: "קצת רועש פה, בא לך שנלך לאוהל שלך?" היא הסכימה והתחלנו ללכת לשם.
עברו לידנו כמה אנשים כולל הoneitis שלי (טוב מבחינתי, שתראה שאני אלפא). סימני משיכה מידיים מכל הבנות שעברו לידנו (זה למה אמרתי שבניתי פוטנציאל טוב לעתיד).
הגענו לאוהל. התחלתי להוריד את ההתנגדות. סגרתי את האור, אמרתי לה "בואי נתכסה בשמיכה" וכל מה שמסביב קצת שכבנו והתנשקנו ולאט לאט הגברתי את הקינו.
מפה זה כבר הסצנה עצמה, אני פינקתי אותה והיא פינקה אותי
אחרי זה חזרנו למסיבה, רקדנו קצת ונפרדתי ממנה. social proof בשמיים, הרגשה של מלך.
אחלה דרך לסגור את הטיול השנתי האחרון
הייתה משיכה מההתחלה שבניתי עוד קודם, ככה שהיה די קל לסגור הכול. בכל מקרה, אני ינסה להוציא מהקשר הזה עוד עכשיו כשאני בבית וכל האמצעים לרשותי.
הoneitis הזה, כמה בחורות שאני לא סוגר, תמיד נשארת לי בראש. אני כבר משתגע... אין לי מושג מה לעשות... טיפים?

ציטוט ההודעה