קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשה.. לא משו.. כרגיל ניק!1 ואולי שילחוב
    על ידי KingpiN בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-05-2014, 19:50
  2. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 20-11-2013, 16:42
  3. קיבלתי זימון לועדה רפואית ולא ברור לי משו
    על ידי GA02 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 09:06
  4. איזה חיה אתם (משו חמוד)
    על ידי OmeR בפורום דיבורים
    תגובות: 67
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

משו לא ברור פה בקרוב רחוק

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

ברירת מחדל משו לא ברור פה בקרוב רחוק

יש לי שאלה אני זוכר שעוד לפני הרבה זמן שהייתי קורא את האיימלים של מאפי היה רשום לי
    שמתי משתמשים בקרוב רחוק ,אז הוא אמר שאם היא עשתה משו שעיצבן אותך ואתה רוצה "להעניש אותה"אז אתה עושה לה רחוק
    עכשיו יש לי שאלה נגיד היא מתקשרת ושולחת הודעת אתה בכלל לא עונה לה , ואז שאתה מסיים אם הרחוק בעצם מה אתה אומר לה
    למה לא ענית לה כל הזמן הזה ?

2. קישורים ממומנים

צריך להבדיל בין קרוב רחוק המצוי - קרוב רחוק במערכת יחסים, לקרוב רחוק באומנות הפיתוי.

במערכת יחסים, קרוב - רחוק נועד להעביר מסר לדעתי. כשאתה עושה רחוק לחברה שלך, אתה בעצם מנסה להעביר לה שאתה לא מרוצה ממה שמתנהל בינכם.

בפיקאפ, קרוב רחוק זה מונח לכלי השפעה במהלך האינטראקציה הראשונית. לא מדובר פה בחברה שלך, יותר בבחורה שפגשת לפני 5 דקות. אתה משתמש בקרוב רחוק, כמו שאמרו במאפי, כדי "להעניש" אותה בעדינות אם היא עושה משהו שלא נראה לך. ככה אתה יכול לשלוט על הכיוון של האינטראקציה ולגרום לה לרדוף אחריך.
    לדוגמה: אני מדבר עם בחורה, חמודה מאוד, אבל מה לעשות יש לה נטיות לנסות להראות עליונות בקרב חברותיה. אז אני עושה לה "רחוק" בכך שאחרי שהיא אומרת משהו שמעצבן אותי אני מפנה לה את הגב ומדבר עם חברה שלה (מעניש אותה). היא רואה שאני פחות מתייחס אליה אז היא מנסה להשיג את תצומת הלב שלי עוד פעם בדרך אחרת - זה ה"קרוב" שבא מצידה. אחרי זה היא עושה משהו שכן מוצא חן בעיני כמו להעלות את הערך שלי מול חברותיה, אז אני עושה לה "קרוב" (נותן לה צ'ופר על התנהגות טובה) בכך שאני מוסיף לה ערך בעיני הקבוצה בדרך כלשהי.
    ככה אתה משחק עם זה במהלך האינטראקציה שלך איתה ועם הסט. מעניש כשצריך וגם נותן צ'ופר כשצריך.

במקרה שלך אני מניח שמדובר בקשר שהוא כבר לא ראשוני במיוחד. יש בינכם קירבה מסויימת ומדובר פה ב"קרוב רחוק" הנפוץ. לדעתי המשחקים האלה ילדותיים, אם יש לך משהו להגיד תגיד לה בפנים. יש לך כלים אחרים ויותר טובים ליצור משיכה ונוחות.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אני חושב שזה שמעליי באמת הסביר את זה בצורה יוצאת מהכלל.

אבל יש נקודה אחת שמאוד הפריעה לי , ובאמת צריך להתייחס אליה.
    אתם מתייחסים לנושאים שאתם קוראים ולומדים בפיקאפ כתורה מסיני , כאיזה משהו קדוש , כשזה ממש לא ככה. יותר מזה , מה שכבר כן קראתם - אתם מיישמים במקומות הלא נכונים ובצורה לא נכונה.

תקרא שוב את השאלה שלך ותראה כמה שהיא טיפשית.

זה לא ש"אם אני אעשה לה קרוב רחוק , ואז אני אראה 5 IOI ו3 נגים ו18 קוקי-פאני , השגתי אותה"
    אין באמת נוסחא , אתם צריכים להרגיש את זה. זה אמור להיות ברור שאם היא עושה משהו שמעצבן אתכם , או משהו שלדעתכם לא בסדר ואתם לא רוצים שהיא תעשה אותו שוב , אתם צריכים 'להעניש' אותה.

תנסו לעבוד פחות by the book ויותר לפי התחושה. בסך הכל אתם צריכים לחיות כשאתם מתבססים על קו-מחשבה אחד - אני חי בשביל להנות , לנצל את החיים שלי ו...שוב - להנות.

לא יותר מדי לנתח. אתם עושים קרוב רחוק כי "היה כתוב בספר , מה לא?"
    דוחפים נגים לא במקום ופשוט עושים שטויות. ולמה זה? כי אתם עובדים לפי הספר , בגלל ש"ככה אמרו לי לעשות".
    תנסו להבין מאיפה כל הדברים האלו באו ותראו איך כל השאלות האלו נעלמות.

ההערה הזאת באה ממקום טוב . תקרא שוב את כל התגובה שלי ותבין על מה אני מדבר.
    בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 07-11-2010 בשעה 23:09.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לא לענות לטלפונים זה לא "לעשות לה רחוק"
    הדוגמאות שinverter נתן מצויינות, זה דברים בקטנה, באינטרקציה להראות עניין ואז חוסר עניין
    לא לענות לטלפונים זה התעלמות מבן אדם, וזה יכול להיות קצת מעליב
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 08-11-2010 בשעה 01:31.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect