|
|
אפשר, על ידי רמאות.
מבחינה של "היי, אני לא רוצה לעשות צבא." יגידו לך טוב בסדר ויעלו אותך על אוטובוס לעובדה לעשות טירונות 02.
בתאכלס אם היו מעלים את התנאים של החיילים, פי 2 ופי 3(שזה כלום) הרבה יותר היו מעדיפים להתגייס
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אולי.......
אני עדיין בספק
קרדיט לFRENZY
תלוי...
אם לא היו לנו שכנים כל כך "נחמדים" והיינו כמו אירופה מוקפים בארצות ידידותיות שלא רוצות להשמיד אותנו אז לא הייתי מתגייס.
אבל אם המצב הוא כמו שהוא עכשיו ולא היה חוק גיוס חובה הייתי מתגייס בלי לחשוב פעמיים.
חובתנו בתור יהודים ואזרחים להגן על המדינה היחידה שיש לנו מפני כל אותם אנשים שרוצים לזרוק אותנו לים.
אם אנחנו לא נעשה את זה אף אחד לא יעשה את זה במקומנו, אין תאילנדים וסינים ופיליפינים בקטעים האלו (וערבים בטח ובטח שאין).
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 08-11-2010 בשעה 18:51.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
סרבן מצפון זה משתמט לכל דבר, אז אולי בדיון הצבאי יעלו את הנושא של המצפון אבל אי אפשר לברוח מכלא..
ואני שואלת את עצמי כמה מהמגיבים כאן התגייסו כבר?
הגיוס אולי חובה אבל בפועל 30% מכל מחזור גיוס משתמט, ועוד עשרות חיילים מפסיקים תשירות הצבאי שלהם..
וכן הייתי מתגייסת בכל מצב..אני גם בעד להאריך תשירות של הנשים ל3 שנים..
ואפילו שאני יצעק "כן כן להתגייס" אני עדיין חושבת שצריך לעשות טיהור בצבא,ולשנות הרבה דברים כמו יחס פרט וכאלה..ובגלל כל הבעיות האלה אי אפשר להתסכל על אותם "משתמטים" (לא יפי הנפש,אלא אותם שהתגייסו וכן ניסו לשרת) בצורה לא יפהכי הם כן רצו ונפלו בין הכסאות
נערך לאחרונה על ידי -שיר-; 08-11-2010 בשעה 19:03.
”אתה עכשיו במקום מסתור
מחכים כבר שתחזור
שוב אלינו במהרה
שוב אלינו חזרה
לו העם היה מחליט
על הווה ועל עתיד
היית איתנו לתמיד
אחי גלעד שליט..”
חותך והולך
ימות ה' אני הולך
אין לי ארץ אחרת!
עושה מילואים כמו גדול!!!
תחייה מדינת ישראל כל הכבוד לצה"ל
![]()
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
הייתי מתגייס
השירות לצבא הוא חובה.. לא מגייסים את כולם כי כאלה חולי נפש אתה יודע שלא יכולים .. ותאמין לי שגם הם צריכים להציג הרבה מסמכים מרופאים ומטפלים שונים..שירות חובה מתקיים מכוח חובה שנקבעה בחוק שירות ביטחון. שירות זה מתחיל עם הגיוס
לצה"ל, של תושב ישראל שהגיע לגיל 18 שנה
תגיד שאתה סרבן מצפון ותמציא אלף חארטות עדיין ינסו להתאים לך תפקיד כל שהוא.. ואם שום דבר לא הולך יכולים גם להכניס אותך לכלא או פשוט כמו שאמרת להניח לך..
וכמה תגובות מפגרות יש לך, עלאק השירות לא חובה כי יכולים להוציא אותך לנפשי..
זה כמו להגיד אני לא חייב לקנות אני יכול לגנוב..
אולי. תלוי מה היה המצב הבטחוני בארץ...
אני רק אגיב פה שמלחמה זה עסק מאוד מאוד משתלם לגופים ואנשים מסויימים.
גם אם לא היה גיוס חובה,
הייתי מתגייס לצה''ל,לא אכפת לי מכסף ולא מכלום.
אכפת לי להיות חייל אשר שומר על מדינת ישראל ועל אדמתה הקדושה אחרי חלום של 2000 שנה.