בחיי שקראתי את כל התגובות!!!!
ואני צודק תהיה בטוח תפסיק כבר לברוח
מהאמת אל תתן ליצר הרע להישתלט
עליך תתקרב לקב"ה בהתחייבות שלא תתחרט!![]()
בחיי שקראתי את כל התגובות!!!!
ואני צודק תהיה בטוח תפסיק כבר לברוח
מהאמת אל תתן ליצר הרע להישתלט
עליך תתקרב לקב"ה בהתחייבות שלא תתחרט!![]()
|
|
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
דבר ראשון, אני לא אמרתי "חייב" בשום מקום.
התכוונתי להגיד שזה שאתה אומר שאלוקים מחריב ובורא עולמות אז תפרט קצת,הוא משמיד את כול היקום או רק את כדור הארץ?
או רק את החיים ובכלל לא את כדור הארץ. ובכול מקרה אני לא רואה איך זה מסתדר עם זמן החיים של היקום כ-13.7 מליארד שנה.
אם הוא מחריב ומחדש אז כול פעם זאת ספירה חדשה לא?
דבר שני ראיתי את דעת הרב קוק במאמרו על דעת אלו שאומרים שהחיים התפתחו.
הוא מתחמק, סותר הרבה מדעות הרבנים האחרים (ראה הרב אמנון יצחק ורוב הציבור הדתי ובעיקר החרדי), ובעיקר מפציץ
בתירוצים שנראים לו לנכון, ככה שבכול מקרה הוא יהיה מכוסה.
והעולם היה צריך להיות קיים 13.7 מליארד שנה כדי שהוא יהיה כמו שהוא היום.
ככה הטבע פועל ,ומעולם לא הובאה שום הוכחה-שהוכחה מדעית במעבדה על ידי מספר צופים אובייקטיבים, ונעשו מספר חזרות
שיש דבר שהוא על טבעי-קרי רוחות ובכללם ניסים.
מעולם לא הוכח במדע שמשהו יכול להיווצר בוגר ולהכול יש רצף תהליכים.
מילא הסברא שאלוקים באמת יצר את העולם במשך כ 13.7 מליארד שנה והוא פשוט לא יפרש וקצת סילף בדבריו בספר בראשית
אבל בכול מקרה אנחנו טיפשים מכדי להבין איך באמת העולם נוצר-לא לדבר על כך שגילינו בעצמנו.
אבל בכלל לא צריך אלוקים שיביא לסדר התתפתחויות שיגרום להיווצרות היקום וליצירת החיים.
ואל תגיד לי שאני איני מבין גמרא, אני די בטוח שאני יודע יותר טוב ממך.
ולמדתי לא מעט גמרא, אני למדתי ועדיין לומד בישיבה תיכונית ויש לנו כ-17 שעות בשבוע גמרא.
אז תעשה לי טובה,ואל תגיד שאני לא יודע על מה אני מדבר ,טוב?
ולנו נמאס לנסות להסביר לך, שמדע ותורה לא הולכים ביחד.
הם סותרים,אולי לחלק מהדתיים קל להעלים עין מהמדע בכלל ולחלק להעלים עין ממה שלא מתאים
ולנסות להתאים את הדברים בכוח.
וזה שסיפורי התנ"ך העיקרים,לדוגמת סיפור משה,סיפור נוח, סיפור הבריאה,סיפור שמשון,לוחות הברית ורבים אחרים
מעותקים מתרבויות שונות, ערוכים ומותאמים לתרבות החדשה שנקראת יהדות.
זה טוב ויפה,
אבל ספרים צריך לשים במקום המתאים להם-בארון.
יש שני דברים שהם אינסופיים
היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.
איך העולם קיים 5700 שנה אם מצאו עצמות של דינוזארים לפני עשרות מליוני שנים ? יאללה רב גדול, תן לי תשובה.
בלי "נסתרות דרכי ה'"
ספר של אנשים שיודעים לתרץ, בלי להעליב.
א. הוא לא תירץ, הוא הפריח את התירוצים שבתחילת האשכול.
ב. הוא לא אמר חייב בשום מקום.
ג. אני מתערב שהוא מבין יותר ממך, אז אל תגיד אל תתערב בעניינים שאתה לא מבין.
ד. לפני שאתה פותח את הפה על כמה שאנחנו לא יודעים כלום על תורה, תפתח פאקינג ספר!
נערך לאחרונה על ידי ice wof; 30-10-2010 בשעה 11:54.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 09-11-2010 בשעה 00:55.
סטפן רוברטס
Come Out
הוכיווח הבלתי נלאה הזה לא יוביל לשום מקום כל אחד נחוש על דעתו ולא מוכן אפילו "לירוק" לכיוון הדיעה השנייה
אני מודה שאין מספיק ידי על מנת "לקטול" ולסתור את דעתכים אבל אם אתם כל כך נחושים הרי שגם 1000
תירוצים לא ימצו אותכם על כן לא נותר לי אלא לפנות אליכם גשו תשאלו רבנים תתייעצו אל תחכו ליום הדין עכשיו
אתם לועגים וצוחקים אבל בסופו של דבר כל אחד הולך לבית עולמו ועושים לו דינים בשמיים אני אוהב כל
אחד ואחד מכם ובגלל זה חשוב לנסות ולקרב אותכם אל ה' אל תתחמקו מן האמת אל תשיחו אימרות סרק
לא יעילות אל תלכו אחרי המדענים הגויים באומרם שאין ה והעולם קיים מיליארדי שנים המוח שלנו לא יכול
לתפוס את החוכמה של ה' הגדול והקדוש אתם יהודים ותמיד תישארו כאלה אל תתנו לזרים לאמט את מחשבתם ורוחכם
אני לא פונה אליכם בבקשה אלא בקריאה נואשת שובו בנים מחטאיכם (הלכה) אל ה' יתברך וגם אם אתם
לא רוצים להיות דתיים לפחות אל תסתרו את נוכחתו של האל ואת עליונותו בעולם ה' רחמן אבל עד גבול מסוים
(אנא אל תטיחו את הטענה אתה שונא אתה עובר על מצוות "ואהבת לריעך כמוך" כי זה בוודאי לא המצווה
ההכלה דורשת "הוכיח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא" אתם יהודים יקרים ואין לי דבר אחד נגדיכם
אז אנא אל תיקחו את דבריי בתור עקיצות אלא בתור כנות מהלב תבחרו מה שאתם רוצים אני אמרתי שלי
הבחירה בסופו של דבר נתונה בכל אחד ואדם אחראי על עצמו יש לכם כלים
ואל תתנו להם להיות בשימוש לרעה תנצלו אותם לעבודת ה' ע"פ מידתכם כלא אחד כמה שהוא יכול)
תודה על ההקשבה עוד יהודי פשוט...![]()
נערך לאחרונה על ידי avior011; 10-11-2010 בשעה 16:46.
אתה מאמין שאני אשפט? גם אם יש אלוהים אני אעמוד בשערי שמיים בשערי גיהינום ואקלל אותו על כל כך הרבה דברים, מקריים אישיים, על השואה שהוא לא מנע, על העולם המחורבן שהוא עשה, כי באמת אם הוא יצר את העולם הזה מגיע לו הפרס "המתכנן התבוני הגרוע ביותר שאי פעם היה", אתה חושב שאם באמת יש אלוהים ויש דין אני אתרפס בפניו? אז אתה טועה טעות חמורה כי וואלה גם מהאלוהים הזה אני לא ממש מפחד.
סטפן רוברטס
Come Out
קיצר כשאני יראה את ה' בעיניים שלי אני יאמין...
Dodge Muscle Cars
רואים אותו כל יום את נוכחתו בבריאה כולנו ניצוץ אלוקי !!!
ה' אין לו גוף ואיו לו דמות הגוף!
אתה יודע אומרים:
להתפלל לאלוהים- זו אמונה.
לחשוב שהוא גם עונה לך- זו סכיזופרניה (שכחתי מי אמר XD).
ואתה אומר רואים את האלוהים בחיי היום יום (אתה מתכוון ליהדות מן הסתם), למה לא של האיסלם? למה לא זה שמוחמד דיבר עליו? או של הנצרות ושישו הוא בן האלוהים? למה אתה לא מאמין לישו? הרי "הוא הלך על המים ועשה ניסים בדיוק כמו משה".
סטפן רוברטס
Come Out