1. איך זה שבתנ"ך, כל מי שראה את אלוהים מת, או שאברהם ראה רק את גבו של "אלוהים"?
אז ככה, מי שהמציא את אלוהים ראשון, היה בן אדם חסר תצומת לב שרצה ליצור משהו כדי שיהיו לו אנשים מסביבו. אבל אם אני טועה ויש אלוהים, הוא אכן מתנשא - אתם לא יכולים לטעון אחרת, אבל אין.
חוץ מזה, למה אסור להגיד את שמו? יהוה, אסור לכתוב י"ה או י"ו, למה מה יקרה לי? מי שמכיר "בלאדי מרי", יכול להבין שאלוהים הוא גם סתם אמונה תפלה.
2. מה פירוש המילה אלוהים? יש לי שני פירושים:
*אל ברבים, אלים=אלוהים, מה שאומר שכן יש יותר מאלוהים אחד.
*אלוה, השם שלו ברבים, זתומרת שהוא יוצא אף עווד יותר נתנשא והפעם לגבי אלים אחרים, הוא מכליל את כולם עם שמו.
3. פעם האמינו שאלוהים זה למעלה, בגלל זה סיפרו את המעשייה של מגדל בבל. למה היום שאנחנו כבר הגענו לירח אלוהים נותן לנו חופשי?
עכשיו תגידו שאלוהים הוא האטמוספירה, מה שגרם להתפוצצות חלליות בעבר, אבל טעות. היא הייתה שם כל הזמן, וגם אם הסיפור של מגדל בבל נכון, הם לא הצליחו להגיע לגובע של האטמוספירה, נפל להם באמצע והמציאו שאלוהים הפיל אותו. או שם היו שיכורים שלא הבינו אחד את השני וזה לא היה השפעת אלכוהול, זה היה אלוהים!
אני לא מגדיר את עצמי אטאיסט, גם זה נחשב אמונה. אני לא מאמין, אני בטוח שאם כל אחד ידאג לעצמו ולסובבים אותו נצליח לבנות עתיד מזהיר יותר לכולנו כעם, בלי שום אמונה באף אחד אחר - רוצה משהו? תשיג את זה בכוחות עצמך.

ציטוט ההודעה

ואני לא מפחד משום ברק, ורק ליפני חודש שמעתי על המוסג הזה "ה' שולח ברקים"