כמו שחשבתי הקטע עם הציור לא כזה סוד.
אבל S.P.Q.R צודק. כשאתם מסתכלים על הציור אתם אומרים ''איזה ציור יפה בטח השקיעו עליו הרבה זמן עם גוון של צבעים ועשו עבודה רבה'' ואז אני (המאמין) אומר ''לא בטח חתול רץ והתנגש בדלי מלא צבע שנפל על נייר שעל הרצפה'' מה? איך יכול להיות! אין סיכוי שכל הציור היפה הזה נהיה במקרה! זה כמו העולם שלנו, זה לא יכול להיות שבמקרה כל העולם נברא על ידי המפץ הגדול. ויש בו חיות, צמחים, בני אדם! שחושבים, מרגישים ומדברים! לא יכול להיות שכל זה במקרה!
בדרך כלל לפי מה שראיתי בפורום, כל מי שחזר בשאלה זה מהסיבות שהם לא מבינים למה אלוהים כל כך מניאק אליהם! אז הם החליטו שאין אלוהים! זאת אומרת שאם אין לך קשר חברתי טוב, או שאתה קיבלת 0 בכל המקצועות בתעודה, אז אין לך את מי להאשים אז אתה מאשים את אלוהים!! תקשיבו אתם לא מבינים איך ה' עוזר לנו בחוקים שהוא מצווה אותנו. אני לוקח עכשיו משהו פשוט: מי שלא יודע אסור לגלח את הזיפים עם הקצף הלבן הזה.. עם סכינים... ואפשר עם מכונת גילוח (שזה פחות טוב כי הלחיים פחות חלקות), אני לא רוצה להסביר מדוע צריך. אבל עשו חקר וגילו שלגלח עם הקצף והסכינים זה יכול לסרטן, ושאתה מגלח עם מכונת גילוח זה מפתח את שרירי המלעס בלחיים (קיצור יותר בריא). וזה עוד דבר קטן אני לא מדבר על דברים גדולים יותר כמו ברית מילה וכו'...
עכשיו אני אתן לכם דוגמה על שני ילדים: רון העשיר ורון העניאני עשיתי את זה
רון העני
רון גר בשכונת עוני בישראל, יש לו את כל הסיבות להאשים את אלוהים, הוא נולד להורים עניים, אבא שלו מקשה עליו כל הזמן, סיבה קטנה: הוא רוצה לקנות דולנס ומאפים בקפיטריה בבית הספר וההורים לא נותנים לו אפילו שיש ילדים שקונים כמה כל יום. רון מאוד רצה שאבא שלו יקנה לו פליסטישן, כי הוא ראה שיש משחק של כדורסל והוא מאוד אוהב לשחק כדורסל. אבא שלו הביא לו כדור במקום PS כמו שביקש. רון מאוד כעס ושהתלונן אבא שלו צעק עליו ורון יצא החוצה לשחק. כשלא היה לו מה לעשות הוא שיחק כל יום שעה בכדור במגרש עם חברים. הוא העביר את הזמן טוב ושיפר את הכוח שלו. יום אחד שרון חזר הביתה ומהיר אחר כך ללכת למגרש אבא שלו אמר לו שהיום הוא לא הולך כי המורה התקשרה ואמרה שהציונים שלו מאוד נמוכים. ''לא נורא אבא אני אלמד אחר כך'' אמר רון בחיוך ורצה לגשת אל הדלת. ''אחר כך?!'' צעק אביו של רון ''לאן אתה רוצה להגיע לחיים בלי לימודים? עכשיו אתה לא יוצא מהבית עד שאתה מכין שיעורים ושמעכשיו הציון הכי נמוך שלך במבחן הוא תשעים ומעלה!''. האב לא רצה לכעוס כל כך על רון אבל הוא בעצמו לא למד ולכן הוא מבין מה יוצא ממך בסוף אם אתה ממשיך כך. רון כעס אבל הלך ללמוד, כל יום היה חוזר הביתה ומשקיע בלימודים ואז הולך להפגש עם חברים במגרש הוא במקום אחר. עבר כמה שנים ורון הגיע לגיל 18 בצבא בזכות הכושר הרב שלו שהשיג במשך השנים התקבל לשייטת. אביו התגאה בו מאוד ורון שירת בצבא למשך 4 שנים. כשגמר צבא רון התחיל ללמוד באוניברסיטה בזכות הידע הרב שלו בלמידה הקשה שהשקיע רון התקדם וקיבל עבודה מוצלחת. במשך השנים רון התאהב באישה שראה. בזכות קישוריו החברתיים הוא והאישה הכירו והתחתנו.
עברו 10 שנים ורון נהיה מנהל חברה גדולה ומצליחה והיה נשוי עם 3 ילדים. רון היה מאוד מאושר.
רון העשיר
רון גר בשכונת פאר בישראל, יש לו את כל הסיבות להודות לאלוהים, הוא נולד להורים עשירים, אבא שלו מפנק אותו כל הזמן, סיבה קטנה: הוא רוצה לקנות דולנס ומאפים בקפיטריה בבית הספר וההורים שלו נותנים לו לקנות כמה כל יום. רון מאוד רצה שאבא שלו יקנה לו פליסטישן, כי הוא ראה שיש משחק של כדורסל והוא מאוד אוהב לראות בטלוויזיה משחקי כדורסל. אבא שלו הביא לו PS כמו שביקש. רון מאוד שמח והודה לאביו, אבא שלו חייך אליו ורון ישב ושיחק בPS. כשלא היה לו מה לעשות הוא שיחק כל יום בPS בבית. הוא העביר את הזמן בדרך והפחית את הכוח שלו. יום אחד שרון חזר הביתה ומיהר ללכת לPS שכל כך אהב אבא שלו אמר לו שהיום המורה התקשרה ואמרה שהציונים שלו מאוד נמוכים. ''לא נורא אבא אני אלמד אחר כך'' אמר רון בחיוך ונגש לPS. ''אחר כך?'' שאל אביו של רון ''טוב לא נורא תתחיל מחר להשקיע בלימודים''. האב לא רצה לכעוס כל כך על רון אבל הוא בעצמו השקיע בלימודים, ולכן הוא לא מבין מה יוצא ממך בסוף אם אתה לא ממשיך כך. רון שמח והלך לPS, כל יום היה חוזר הביתה ואומר מחר ללימודים ואז הולך לשחק בPS ולאכול דולנס ודברים טעימים. עבר כמה שנים ורון הגיע לגיל 18 בצבא בזכות הPS והאוכל הלא בריא שאכל שהעלה אותו במשקל שהשיג במשך השנים התקבל לשרות לאומי, אביו התאכזב ממנו מאוד ורון המפונק בזכות קשריו של אביו לא שירת בצבא. אחרי שהשתמט רון רצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה בזכות הPS והביזבוז הרב שעשה כל השנים האלו רון לא התקבל לאוניברסיטה והיה מובטל. במשך השנים רון התאהב באישה שראה. בגלל שלא היה לו חברים ובגלל המראה שלו לא היה לו ביטחון ללכת לבחורה והמשיך בדרכו.
עברו 10 שנים ורון נהיה בן 40 לא נשוי ובלי חברים הוא היה תקוע בבית כל היום ועדיין גר עם ההורים. רון היה מאוד עצוב ובדיכאון.
לפי הסיפור שראיתם כאן ניסיתי להסביר שכל מה שה' עושה הכל לטובה. ה' החליט שרון יולד להורים עניים ורון האשים את ה' בכך. עברו השנים ורון כבר לא נהיה עני והיה מאושר ולא הבין את הדרך שה' גרם לכך, זה לא אשמת ה' שאיזה ערס נתן לך כאפה ברחוב וכולם צחקו עליך! תחשוב על הדרך שזה קרה תשימו לכל דבר שאתם עושים וזאת הדרך שלכם. אז אם רון היה יכול לשנות את הגלגל וליולד להורים עשירים אז אתם רואים איך המצב השתנה נכון?
טוב יש לי עוד מלא להסביר ומלא להגיד אבל באמת אין לי כוח עכשיו ושאין לי זמן. אני מודה שגם אני לא צדיק גדול ושאני כל יום מנסה להצליח לעבוד את ה' ואני באמת מרגיש שאני משתפר. פעם הייתי ילד ערס דפוק שכל מי שהיה מתחיל איתי הייתי מפוצץ במכות (אני כל יום מתאמן עם משקולות ואני בקיק בוקסינג אז אני די חזק) ועכשיו אני יותר רגוע ונגמלתי מהקללות והעלבונות ואתם לא צריכים לצטט את זה אבל גם אם יגלו שה' לא קיים אני אמשיך לקיים את מצוותיו וחוקיו כי איתם אני מרגיש יותר מאושר ואדם יותר טוב.
קריאה נעימה!![]()

ציטוט ההודעה