אני רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט שלי,
טוב, לא טוב, מה רע, איך הוא למשחקים,
תודה.
|
|
נכון להיום אף משחק לא מנצל את מלוא ה4 ליבות ולכן המעבד שלך ממוצע ומטה יחסית להיום,את הכרטיס מסך אם יש לך קצת כסף הייתי מציע לשדרג כי לי אישית יש אותו ואני לא סובל אותו.
ואני אשמח אם תתן לי פרטים על הספק כוח שלך במקרה ואתה רוצה לשדרג.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
למשחקים הוא לא טוב בכללי הוא ממוצע.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
PePSi
יכול להיות שאני יחליף את הכרטיס מסך למרות שעכשיו הוא דיי חדש יהיה חבל אם הוא יהיה זרוק בבית
אתה יכול לפרט קצת יותר?
כרגע אני מצליח לשחק כל משחק על ההגדרות הכי טובות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא אתה לא.
לצערי עם כרטיס כמו שלך ומהירות מעבד כמו שלך אין סיכוי בכלל אלא אם כן אתה מחזיק מסך 19 אינץ' או אפילו 22 אינץ' וגם בלי פילטרים.
הבעיה היא מהירות המעבד וסוג הכרטיס מסך כמו שאמרתי מעבד ממוצע וכרטיס נמוך שמתאים לשימושי מדיה ביתיים ממוצעים ואפילו למשחקים בינוניים ללא פילטרים וכו'
אל תקיח את זה קשה זה הכל עניין של תקציב ויעוד מחשב (והכי משפיע זה מי מכר לך את המחשב / בנה את המפרט אם הוא לטובתך או לטובתו)
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בקיצור,יש לך מעבד סבבה להיום,דיי ממוצע,בקשר לכרטיס מסך,הוא ממש לא ברמה גבוה בהשוואה להיום,מאוד ממליץ לך להחליף אם יש לך כסף.
ואם אתה מתכוון להחליף תצלם לי בבקשה את הספק שלך או שתגיד איזה דגם הוא,כי יכול להיות שגם תצתרך להחליף ספק.
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 19-11-2010 בשעה 01:33.