ומחפשת רעיונות מה לעשות אחרי השחרור, כי אני די בבלבלות מה כדאי לי- ללמוד, לנוח, לטייל, לחסוך כסף?
יש לכם תכנונים והצעות משלכם שאולי יעזרו לי?
![]()
ומחפשת רעיונות מה לעשות אחרי השחרור, כי אני די בבלבלות מה כדאי לי- ללמוד, לנוח, לטייל, לחסוך כסף?
יש לכם תכנונים והצעות משלכם שאולי יעזרו לי?
![]()
נערך לאחרונה על ידי אור1503; 17-11-2010 בשעה 20:35. סיבה: תיקון פונטים
|
|
שלום לך,אני חושב שאת צריכה לעשות בעיקרון מה שאת מרגישה,אם את מרגישה "חנוקה" אחרי השירות שלך תנוחי קצת ותהני,ואז תתחילי ללמוד.
אם יש לך מטרות ושאיפות שאת ממש רוצה אותן הייתי ממליץ לך ללכת ללמוד(לעבוד) כבר אחרי סיום השירות.
זה לא עניין של המלצות או דעה של אנשים,זה תלוי איך את רואה את עצמך ואיך תרגישי אחרי השירות.
כמו שאמרו מעלי, תעשי מה שבא לך.
אני אישית עבדתי בעבודה מועדפת חצי שנה (5.5 אלף כל חודש) + קיבלתי מענק יפה מאוד אחרי זה, כמעט 8,900 (אני אישית קיבלתי קצת יותר כי הם התעכבו, אבל זה 8,804 בעיקרון).
תתחילי משם אם אין לך עבודות יותר טובות ממועדפת (עם הכנסה יותר טובה) כי כסף את תמיד תצטרכי.
בכנס משתחררים יציעו לך כל מיני הצעות, אל תתחייבי לשום דבר אבל תשמעי הכל כי זה לא מזיק.
מכוני פסיכומטרי למיניהם ינסו למשוך אותך ולגרום לך להירשם, אבל הצעה שלי, קודם תחשבי על מה שתרצי ללמוד באוניברסיטה\מכללה אם בכלל ואז תראי מה הדרישות ובהתאם לזה תראי אם את בכלל צריכה פסיכומטרי או כמה את צריכה בכלל לקבל, שיהיה לך מושג.
אני מכיר אנשים שעשו פסיכומטרי כי זה מה שכולם עושים וזה מקובל והם בכלל התקבלו לאן שהם צריכים רק בזכות התעודת בגרות הטובה שיש להם.
בכל מקרה, לפני כל הבלאגן הזה, הייתי מציע לך קצת להתאקלם לאזרחות ולהנות, לקחת איזה חודש חופש ככה ולהרגיש חופשייה.
לעבוד ולהרוויח כסף ואז לטייל קצת אם בא לך.
תהני =)
[COLOR="rgb(153, 50, 204)"]לדעתי קחי את הזמן להסתבלט בהתחלה, ואחרי זה תראי מה בא לך, אם את צריכה כסף תחסכי, אם את רוצה ללמוד תלמדי.
יש פה רעיונות לדברים שאפשר לעשות אחרי השחרור, אולי זה יעזור לך:
gloolot.co.il/Pages/article.aspx?id=25
חוץ מזה, שיהיה שחרור נעים (בקרוב אצלי...)[/COLOR]
אני אגיד לך את האמת, התוכנית שלי זה לעבוד כמה חודשים טובים ולעוף מפה לאיזה עשרה חודשים דרום אמריקה..
כמה עודדדדדדדד
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.