מה קורה אנשים
טוב רק לפני יומיים שלושה פירסמתי דיווח על סגירת BJ שלי ומשום מה משעמם לי ובאלי לדווח על הסגירת MC
שסגרתי לפני משו כמו 12 שעות...
אז ככה, הייתי אצל חבר לפני משו כמו 4 ימים והוא התחיל לעבור על בנות בפייסבוק שלי חפר חפר פתאום מצא מישהי HB7
אמר לי נראה אותך מתחיל איתה... (באותו רגע צחקתי מבפנים וחשבתי," NO PROBLEM
החבר הזה AFC גמור הוא אחלה והכול אבל הוא חושב שאם יפתח שיחה ב"מכירים? -לא..-יופי אז עכשיו אפשר להכיר " יצא לו מזה משהו
בדרך כלל אני לא אוהב להתחיל עם בנות בפייסבוק כי זה דיי דפוק אבל הוא כבר שלח לה "היי" בשמי אז למה לא לזרום....
התחלנו לדבר מאיפה אנחנו מכירים וכו'
הרצתי עליה גיים מינימלי, אחרי 5 דקות שיחה היא הביאה לי את המסן שלי (חבר שלי התחיל לרייר)
הייתי חייב לעוף הביתה אז אמרתי שנדבר כבר
שחזרתי הביתה ראיתי אינבוקס ממנה עם כמה לינקים של איך בנות כמוה אוהבות את "זה" תהחלתי קצת לצחוק עליה שככה לא מתחילים עם בנים וכו...
אחרי עוד חצי שעה שיחה הביאה לי את המספר שלה בלי שאני יבקש אפילו S:
3 ימים קצת דיברנו בטלפון ובמסן
קבענו להיפגש ביום שישי (היא תבוא עד אלי כי היא לא מספיק חשובה שאני יבוא עד אליה[,)
ניפגשנו היא ראתה אותי עם חברים שלי אחרי 2 דקות הלכתי איתה לאיזה ספסל ישבנו ביחד והתחלנו לדבר קיבלתי מלא IOI
לאחר רבע שעה בערך אמרתי שזה הרגע... התחלנו לשחחק כמה משחקים התחלתי להתקרב היא התקרבה בשניה האחרונה עצרה חייכה והלכה אחורה (כנראה רק רצתה להתגרות בי)
עשיתי לה פריז זאות העפתי אותה ממני בצחוק (עוד שניה נפלה חחח)
אחרי אולי 10 שניות היא הדביקה אותי לאוטו הצמידה את הראש שלה לראש שלי וחיכתה שאני יעשה משו...
ואני כמובן... טוב למה לא נצל את ההזדמנו... סגרתי KC התחלנו להתנשק כמה דקות
ואז בזמן שאני והיא בעיניינים החברים מקודם באו להציץ עלינו ועשו שטויות ומעקבים עלינו(אעמ אעמ ידפוקים חחח <3)
לאט לאט העיניינים התחממו והתחלנו להגיע לMC הדבקתי אותה לאוטו והתהפכנו...
עצרנו אחרי 5 דקות התחלנו להסתובב קצת באזור
לא היה לי עוד כוח והייתי צריך ללכת אז ליוויתי אותה הביתה ושם המשכנו עוד קצת להתמזמז רציני (אילוץ זמן אמיתי חח)
אחר כך היא חשבה שזה מצחיק אם היא תבדוק כמה זה כואב לנשוך אותי בצוואר
היא:אני אוהבת לנשוך
אני:נראה אותך...
היא:*ביס* עוד ביס עוד ביס
הרסה לי תצוואר אבל זה אחד המחרמנים.
קיצר אמרנו ביי המשכנו להתמזמז חזרתי לחברים והיה חביב ביותר
אני יודע שלא פירטתי יותר מדי, בגלל שאני עייף ושכחתי דיי הרבה חלקים.
פירסמתי את זה יותר בשביל האנשים שפה שחושבים שסגירת KC וMC זה דבר מאוד קשה
והנה לכם כמה הוכחות שאם קצת תעבדו על הגיים שלך באמת שיהיה לכם קל.
מקווה שהשכלתם...![]()

ציטוט ההודעה