יש למישהו מושג אם RAID 0 תופס אם יש לי 2 הארדיסקס שאחד מהם SATA 2 3GBS 1TB והשני SATA 6 6GB 2TB
??... אני מתכנן לקנות השאלה אם אפשר לעשות בינהם RAID 0 למרות שזה לא אותו ממשק, ואם זה משנה בכלל
תודע![]()
יש למישהו מושג אם RAID 0 תופס אם יש לי 2 הארדיסקס שאחד מהם SATA 2 3GBS 1TB והשני SATA 6 6GB 2TB
??... אני מתכנן לקנות השאלה אם אפשר לעשות בינהם RAID 0 למרות שזה לא אותו ממשק, ואם זה משנה בכלל
תודע![]()
EX58-UD5
6GB RAM
1TB SATA II WD + 1TB USB WD MYBOOK
INTEL CORE I7 920 OVERCLOCKED + COOLER MASTER V8
SAPPHIRE HD5850 X2 CROSSFIRE
HEC COUGAR 1200W PSU
Operating System - BACKTRACK 5
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שאלה ראשונה על איזה לוח?
שאלה שנייה אתה תאבד 1 טרה של הדיסק השני אז אם שווה לך תעשה.
שאלה שלישית ואחרונה למה בכלל לעשות RAID0? מה אתה מצפה להשיג כאן? שיפור ביצועים? לא תשיג בכל אופן לא עם שני דיסקים ולא עם בקר מובנה של לוח אם.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
EX58-UD5
בדוק אני יאבד 1?.. למה...זה לא יחבר לי ל3TB ?.. איזה כוס...
אז למה נועד RAID 0 אם לא לשיפור ביצועים ?... מה הכולירות האלה עושים שהמחשב שלהם טס ככה על רייד 0 ?!?!
אל תשכח שאני מתכוון לרייד 0 שמחבר.. לא 1.. שמגבה
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 18-11-2010 בשעה 00:35.
EX58-UD5
6GB RAM
HEC COUGAR 1200W PSU
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תגיד אתה חושב שאני עם בעיות בהבנת הנקרא? או שחסר לי ניסיון בתחום? אני מקים שרתים בעלויות של כמה עשרות אלפים אז תהיה בטוח שאני יודע מה זה RAID ואיך מגדירים דברים כאלה מתוך שינה.
תבין מי שיש לו מחשב שטס עם RAID0 זה מי שהשקיע בבקר (כרטיס מיוחד ל RAID) שעולה מעל לאלף שקל (זה העלות של הבקר הפשוט ביותר) אז אין מה לעשות בקרים מובנים לא מסוגלים לתת ביצועים טובים ואפילו לא מספקים זה יותר כדי לגרות את האנשים מאשר לעשות משהו בפועל.
הדבר היחיד שבאמת שווה בהם זה האפשרות של RAID 1 ואז זה נותן אפשרויות גיבוי מצויינות.
לגבי אם בדוק אתה תאבד או לא אז כן זה בדוק! RAID0 אינו יכול לעבוד טוב על דיסקים שונים ואם כן אתה חייב שהם יהיהו לפחות שאותו הגודל והבדלי ביצועים בינהם יגרמו לכל המערכת לעבוד על פי האיטי שבינהם בקיצור זה לא יעיל בעליל! מה שאתה תעשה אתה תאבד את כל הפרקטיות.
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מאמין לך שאתה פריק לא קטן במחשבים. בגלל זה אני מתייעץ איתך. לא צריך להרים תאף. מתוך שינה מתוך ריצה מתוך עמה...
אני שואל כי אני לא יודע..
תודה עזרת לי מאוד יום טוב סלאמתק.
EX58-UD5
6GB RAM
HEC COUGAR 1200W PSU