קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שמעו יש לי בעיה.. גמירה מהירה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 18:07
  2. גמירה מהירה מחדירה.
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 07-06-2006, 01:33
  3. גמירה מהירה?
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 01:51
  4. [שאלה]איך אני עושה ריצה מהירה ב nba?
    על ידי Snake Man בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 22:08
  5. איך משיגים 50 שקל בדרך הכי מהירה?
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 21:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

גמירה מהירה (13.5)

ברירת מחדל גמירה מהירה (13.5)

היי,
    אז ככה,
    אני סובל מתופעה ממש מדכאת באוננות,
    אני מאונן וגומר לאחר 2-3 דקות אם לא פחות.
    אינני יכול לאונן על סרט ארוך ועוד לפני שמסתיים המשחק המקדים אני כבר גומר.
    יכול להיות שם אני אאונן שוב ישר אחרי זה יקח לי יותר זמן - אבל אחרי הגמירה אני פשוט נכנס לדיכאון וההורמונים שלי יורדים לאפס.

האם יש פתרון לבעיה?
    תודה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

תנסה לעשות ביד בלי פורנו ותראה כמה זמן לוקח לך לגמור.אם זה עדיין מהר תפנה לרופא מומחה.

קצת יותר זמן אבל עדיין קצר וגם מבאס בלי פורנו ...
    ואני צעיר רופא זה לא רעיון טוב

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תקשיב,אל תיכנס לתסביכים עם עצמך,2 3 דקות לגמור מפורנו זה בסדר גמור,אין לזה זמן ממוצע,כל אחד וכמה זמן שלוקח לו לגמור.
    כשהייתי רואה פורנו גם אני הייתי ככה והייתי חושב שיש לי גמירה מהירה ומהר מאוד המחשבה הזאת עברה כי כשאני מקיים יחסי מין אני קובע מתי אני אגמור.
    עזוב אותך משטויות אל תיכנס למרה שחורה על כלום.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

למה זה בכלל מטריד אותך? זה אמור להיות משהו טוב...
    ועם אישה זה אחרת תאמין לי, בהתחלה אתה תגמור מהר מההתרגשות והכל ואחר כך יהיה בסדר, אתה תחזיק הרבה זמן מעמד.
    אני אישית גם כמוך, יכול לגמור תוך 2-3 דקות מלהביא ביד מול פורנו.
    אבל בסקס עם החברה היו פעמים שהחזקתי גם חצי שעה ויותר...ובוא נגיד שלא היה מצב שהיא לא הייתה מסופקת.
    אל תתרגש מזה יותר מדי =)
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 18-11-2010 בשעה 18:29.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

באוננות גומרים מהר.
    ובגמירה החשק יורד, ככה זה.
    זה מביא תחושה של דיכאון...

כמו שהאנשים אמרו לך פה אבל בכל זאת אם אתה רוצה להאריך את זמן הגמירה יש 2 דרכים
    1. לאמן את שריר ה PC שלך תמצא את זה בגוגל אין לי ממש כוח להסביר חח זאת דרך ממש תובה לי היא אישית עזרה
    2. הדרך השנייה היא שיטת האל-חזור תראה מה אתה עושה כך סרט של 20 דקות לפחות ותתחיל לאונן כשאתה רואה שאתה עומד לגמור תעצור לאיזה דקה שתיים ואז תמשיך ככה לפחות 3-4 פעמים עד שהסרט נגמר תעשה את זה לפחות פעמיים בשבוע ותראה כבר אחריי חודש תוצאות

זה לא מביא תחושת דיכאון ההפך זה מרגיע ומשמח. יש הרבה מאוד שיטות להחזיק הרבה זמן ואת האמת עם קצת רצון ואימונים אתה תוכל להחזיק 30 דקות בלי להתרגש בכלל(ואז יתחיל לשעמם). 1:תראה פורנו בלי לגמור ובלי לגעת בזין, אתה אמור להגיע למצב כזה שפורנו בכלל לא מעמיד לך אותו. 2.תנשום, ותתרכז בנשימה שלך תדמיין איך האוויר עובר בריאות, זה מרגיע אותך. 3.אם אתה לבד בבית תוציא קולות, נשמע מוזר אבל מה שזה עושה זה שמוח שלך עסוק בקולות במקום בלהתרגש מהגמירה. 4.ככל שתחשוב שלילי יותר תשפיך מהר יותר ככל שתחשוב חיובי יותר תשפיך לאט יותר, ככל שתחשוב על איך לא לגמור ככה תשפיך מהר יותר. 5.השפכה זה משהו פסיכולוגי בלבד, התנועה על הזין היא לא מה שגורמת לך להשפיך, אלה הראש שלך שמתרגש ובלחץ מהגמירה, מה שאומר שאם תבין שהתנועה עצמה לא אמורה לגרום לך להשפיך אלה הראש שלך תבין שגם אם הזין יתחכך 40 שנה ואתה לא תיהיה חרמן אתה לא תשפיך. אתה לא אמור להתחרמן מלראות אישה ערומה,זה משהו שהעולם הכניס לך לראש. 6.תגיע לכמעט השפכה, תעצור ותוריד הילוך, ככה 5-6 תרגולים לפני שאתה גומר. 7.הבעיה בפורנו היא שאתה חושב רק על עצמך ורק על איך לא לגמור, לכן זה מגיע כל כך מהר, לעומת סקס ששם יש לך אישה לחשוב עליה? להזיז את התחת קדימה אחורה ועוד לראות אם כייף לה? כל עוד המוח שלך עסוק בדברים אחרים אתה לא תשפיך (תספור גמלים או תעשה תרגילים בחשבון בראש, אתה מוזמן לחשוב על המכונית שאתה רוצה לקנות או על איזה מצחיק אתה, העיקר שהראש שלך יחשוב על משהו אחר). 8.תצחק כמההההההה שיותר, מצידי תעצור ותפתח את FAILBLOG. זה משחרר ולחץ וגורם בידיוק לדבר ההפוך מהשפכה וגורם לך לחשוב חיובי (4?). 9.אל תתחיל במהירות, תעלה לאטטטטטטטטטטט לאטטטטטטטט במהירות. אחרי 5 דקות של מהירות איטית הגוף שלך כבר יתרגל לגירוי של הזין והמערכת העצבית שם תיהיה פחות רגישה, כמו אחרי השפכה. אתה יכול גם להרביץ לו (אכן זה סדיסטי אבל זה עובד על אותו עיקרון, כשתרביץ לו קצת תחושת הגירוי תרד בצורה מטורפת ויקח כמה דקות ותחושה לחזור, כשאתה מקבל מכה הגוף אוטומטית מוריד בצורה הדרגתית את התחושה מאותו מקום. יש אפילו סיפורים שחיילים נפצעו במלחמות ולא הרגישו שהם נפצעו כי הראש שלהם עסק בדברים אחרים לגמרי, מה שאומר שאם תשים איזה קוץ באצבעות כל פעם כשתלחץ המוח שלך אוטומטית יחשוב על הדקירה ולא על הגירוי של הזין, אותו עיקרון. 10.וההההההההההההההההההההההההההההההההההההד ר זה כמובן שריר ה-PC. זה יתן לך את התוצאות הכי טובות ואתה לא תצטער על כל רגע שהתאמנתה, תחפש בגוגל pc muscle\kegel ecxercise.

חפרתי אבל אני מאמין שזאת התשובה הכי טובה שתקבל איי פעם בחייך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect