יש מישהו בצבא שאם אני רוצה לשאול לגבי תפקידים או לשאול איזה אופציות יש לי מבחינת הצבא?
יש תפקיד כמו קצין גיוס או משהו כזה?
יענו מישהו שאני יכול לשבת איתו לשיחה ושהוא יגיד לי מה הצבא מציע לי או איפה הצבא רוצה אותי או משהו בסגנון?
תודה.
יש מישהו בצבא שאם אני רוצה לשאול לגבי תפקידים או לשאול איזה אופציות יש לי מבחינת הצבא?
יש תפקיד כמו קצין גיוס או משהו כזה?
יענו מישהו שאני יכול לשבת איתו לשיחה ושהוא יגיד לי מה הצבא מציע לי או איפה הצבא רוצה אותי או משהו בסגנון?
תודה.
|
|
התשובה ממש חשובה לי ועבר שבוע ואין תשובה מאף אחד.
אני מקווה שמישהו יכול לעזור.
אני רואה שכתוב לך שאתה בן 17 אז אני מניח שכבר היה לך צו ראשון.
מה שקורה אחרי הצו ראשון מאמתיים את כל הפרטים שלך,הן מבחינה שכלית והן מבחינה גופנית,אתה מבין שאתה לא היחיד שלו עושים את זה אז התהליך לוקח קצת זמן.
כעבור בערך חודש-שלושה חודשים תקבל מנילה,במנילה תקבל תפקידים בהתאם לפרופיל שלך,אם הפרופיל שלך גבוה ועשית את המבחנים הפסיכוטניים בצורה טובה וזה יניב תוצאות תקבל לבד זימונים לטייס וכו'..
בכל מקרה תקבל מנילה,אם לא תאהב את התפקידים פשוט אל תמלא את המנילה וממש לקראת הגיוס ישלחו לך הזמנה לקצין מיון.
עם הקצין מיון תוכל לדבר ולהגיד לו מה ברצונך לעשות בצבא.
אני יודע את כל מה שאמרת.
השאלה שלי היא האם אני יכול להיפגש עם קצין מיון בלי שיבקשו ממני ולפני שאני ממלא מנילה או עושה הרבה מיונים.
יענו יש לי נתונים גבוהים וכבר שלחו לי כל מיני דברים טובים (טייס, תלפיות וכו') ואני רוצה לדבר עם מישהו מהצבא שמבין בזה ויוכל להסביר לי קצת על כל מיני דברים או שאולי יגיד לי איפה הצבא מעדיף אותי ומה יכולים להציע לי..
בקיצור - אני יכול לקבוע פגישה עם קצין מיון?
בכיף גבר,אפשר לנעול?
תשאיר עוד יום יומיים פתוח - אולי מישהו שמבין יותר מאיתנו יוכל לענות..
אם זה יישאר מת אז תנעל..