קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 24-11-2010, 16:27
  2. [פיתרון] לכל אלה שלא מצליחים להוריד מBytes!
    על ידי MuGi בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23-07-2007, 16:43
  3. לכל אלה שלא יודעים מאיפה נופל מה....
    על ידי Mr.Black בפורום Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-05-2007, 00:27
  4. אשכול לילה לכל אלה שלא הלכו למסיבה....
    על ידי Mr.Black בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-03-2007, 10:45
  5. כמה שיפורים אחרונים לכל אלה שלא ראו...
    על ידי .:2Fast:. בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 21:40
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

[דיון] לכל אלה שחושבים שלא להתגייס זה איזה פשע...............

ברירת מחדל [דיון] לכל אלה שחושבים שלא להתגייס זה איזה פשע...............

לכל אלה שחושבים שלא להתגייס זה איזה פשע נגד האנושות...............

אתה רציניים תגידו? אתם ראיתם בכלל את התנאים שנותנים לחיילים? מוציא את החשק לחיות, למה לעזאזל הם מרוויחים כל כך מעט בזמן שאיזה פקידה שגולשת בפייסבוק ושותה נס קפה מרוויחה יותר? אתם יודעים בכלל מה התנאים שמקבלים גם אם הולכים לקרבי? הפרות במשק עם תנאים יותר טובים כבר.

לא- אני לא נגד להתגייס אני לא נגד חיילים ואני לא נגד הצבא וגם לא נגד הארץ, אבל! וזה אבל גדול! אני לא אבזבז 3 שנים מהחיים שלי על מדינה שתתייחס אליי כמו אל חרא בעוד שכאלה שלא עושים כלום מקבלים יחס של מלכים.

אני מעדיף ללכת לאוניברסיטה, לרכוש קצת השכלה ולהתחיל את החיים שלי- במקום לעשות טירונות ואז להכין חביתות וסלט בשביל משכורת רעב.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 24-11-2010 בשעה 16:01.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של -Dima -
    לייקים
    20
    נקודות
    128
    משפט מחץ
    אולי אחרי הכל תגיע לשמיים

אין לנו צבא שכיר כמו במדינות אחרוץ

וכאזרח במדינת ישראל אתה חייב לשרת בצבא ,
    ומי שהולך לקרבי אני יכול להגיד לך שהוא גבר!
    אחד שאוהב את המדינה שיודע מה הוא עושה ויעמוד בכל תנאי .
    אם לא מוצא חן בעינך אתה יכול ללכת מהארץ.
    נערך לאחרונה על ידי -Dima -; 24-11-2010 בשעה 15:38.

הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

ציטוט נכתב במקור על ידי Crokey. צפיה בהודעה
    אין לנו צבא שכיר כמו במדינות אחרוץ

וכאזרח במדינת ישראל אתה חייב לשרת בצבא ,
    ומי שהולך לקרבי אני יכול להגיד לך שהוא גבר!
    אחד שאוהב את המדינה שיודע מה הוא עושה ויעמוד בכל תנאי .
    אם לא מוצא חן בעינך אתה יכול ללכת מהארץ.
    אתה מבלבל, יש הבדל בין ארץ למדינה......... לבין ארץ ישראל למדינת ישראל........

הארץ יש מקומות יפים והכול- זה המדינה שדופקת את הכול........

ואין קשר לבין אהבת הארץ לבין שירות צבאי.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    לכל אלה שחושבים שלא להתגייס זה איזה פשע נגד האנושות.
    זה לא פשע נגד האנושות, אבל אם אין לך סיבה מוצדקת לא לשרת אז אני כן אחשיב אותך בתור פרזיט וכפוי טובה.

אתה רציניים תגידו? אתם ראיתם בכלל את התנאים שנותנים לחיילים?
    כן, יש תנאים לא משהו זה נכון, אבל זה בעיקר ללוחמים שהם בשטח, אני אישית "סבלתי" את זה בשקט כי ידעתי שאני תורם להגנת המדינה בשביל שאנשים כמוך יוכלו לישון בשקט בלילה.
    חייתי את זה וחוויתי את זה על בשרי ותאמין לי זה לא כזה נורא, מתרגלים...במיוחד כשאתה יודע שאף אחד לא יעשה את זה במקומך.

מוציא את החשק לחיות, למה לעזאזל הם מרוויחים כל כך מעט בזמן שאיזה פקידה שגולשת בפייסבוק ושותה נס קפה מרוויחה יותר? אתם יודעים בכלל מה התנאים שמקבלים גם אם הולכים לקרבי? הפרות במשק עם תנאים יותר טובים כבר.
    אין לי מושג מאיפה הבאת את הנתון הזה, חייל בקרבי מרוויח יותר מחיילת בג'וב, ג'ובניקים מרוויחים 350 ש"ח בחודש בערך, חייל קרבי מרוויח 710 ש"ח בחודש.
    אבל הרווח הכספי הוא זניח, כנראה שאתה עדיין לא בוגר מספיק כדי לראות את הרווח האמיתי.
    גם אם היו משלמים לג'ובניקים 1,500 ש"ח עדיין הייתי עושה את מה שעשיתי, שזה ללכת לקרבי ולעשות כמה שאני יכול ומה שאני יכול כדי להגן על המדינה שלנו.
    וכן יש תנאים גרועים לפעמים כמו שציינתי למעלה, אבל אתה מסכים איתי שאם כולם היו חושבים כמוך לא היה אף אחד שיעשה את זה במקומנו?
    לא היה אף אחד שיגן עלינו, אין תאילנדים\סינים בקטע הזה שיעשו לך את העבודה השחורה.
    אז תפסיק להיות מפונק ולחשוב על עצמך ובמקום זה תחשוב על אחרים, איך אתה יכול לעזור ולהגן על המדינה הזאת כדי שלפחות למשפחה שלך יהיה את הביטחון ללכת ברחוב בשקט בלי לפחד וללכת לישון בשקט בלי לפחד.

לא- אני לא נגד להתגייס אני לא ניד חיילים ואני לא נגד הצבא וגם לא נגד המדינה, אבל! וזה אבל גדול! אני לא אבזבז 3 שנים מהחיים שלי על מדינה שתתייחס אליי כמו אל חרא בעוד שכאלה שלא עושים כלום מקבלים יחס של מלכים.
    זה פשוט אוסף של שטויות שאמרת פה ואני אפילו לא אתייחס לזה.
    אתה נגדת את עצמך עכשיו שאמרת שאתה לא נגד זה ובעצם אמרת שאין מצב שתתגייס.
    אז פשוט תגיד את האמת, אתה נגד זה, לפחות תהיה כן עם עצמך.
    אבל בגדול, שתבין, זאת לא המדינה שמתייחסת אליך ככה, זה מכורח הנסיבות, תאמין לי שאם היינו גרים בשוויץ אף אחד לא היה מכריח אותך לעשות צבא ולא היה חוק גיוס חובה.

אני מעדיף ללכת לאוניברסיטה, לרכוש קצת השכלה ולהתחיל את החיים שלי- במקום לעשות טירונות ואז להכין חביתות וסלט בשביל משכורת רעב.
    וואלה יופי, גם אני הייתי מת להתחיל ללמוד במקום ללכת לצבא שתקוע לי באמצע החיים, אתה לא חושב שכולנו ככה?
    אבל ההבדל ביני ובינך זה שאני מבין שאף אחד אחר לא יגן על המדינה שלנו מהאוייבים שלנו חוץ מאיתנו!
    אז אם אני הייתי הולך ללימודים אקדמיים ולא הייתי הולך לצבא ועוד הרבה כמוני לא היה לנו צבא והאוייבים שלנו היו יכולים לכבוש אותנו בקלות לעשות לנו שואה שנייה ואז לא היו לנו בכלל פריווילגיות שיש לנו כיום כמו לימודים אקדמאיים.
    ובתור קרבי אתה ממש לא מכין חביתות וסלטים, זה טבח...שד"א, גם המקצוע שלו בצבא מאוד חשוב כי בלעדיו לא היה אוכל שהחיילים היו יכולים לאכול.
    אל תזלזל בתפקידים שאנשים עושים, רוב התפקידים (כמעט כולם) הם חיוניים וחשובים מאוד).

אתה מבלבל, יש הבדל בין ארץ למדינה......... לבין ארץ ישראל למדינת ישראל........

הארץ יש מקומות יפים והכול- זה המדינה שדופקת את הכול........

ואין קשר לבין אהבת הארץ לבין שירות צבאי.
    מאוד קל להגיד שהמדינה דופקת הכל...אבל כן יש קשר בין אהבת הארץ לבין שירות צבאי.
    אם אתה לא אוהב את הארץ הזאת אז כנראה שלא אכפת לך ממנה, משמע אין לך סיבה לשרת ולהגן עליה כי לא אכפת לך שהיא לא תהיה שלך, הפיסת אדמה הקטנה הזאת במזרח התיכון.

נ.ב.
    סתם שאלה, בן כמה אתה?
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 24-11-2010 בשעה 15:57.

Grass Is Green האוואטר של Doctorl
    שם פרטי
    Yam
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    The Grass Is Green,And The Sky Is Pink

שמע אולי אני קטן אבל הדבר היחידי שאני רוצה הוא ללכת לקרבי
    לא אכפת לי כמה ישלמו לי שם וכל זה אתה אמור ללכת לצבא בשביל להגן על המדינה שלך אפילו שהמדניה לא משהו אבל בכול מקרה משתמטים צריכים למות (אלה אם יש סיבה מוצדקת ולא נראלי שיש סיבה לא להיות איזה שכמיסת ) או משהו כזה

אתה באמת חושב ש-700 שקל זה משכורת? אתה חושב שזה רציני? זה לעשות בדיחה ממי שהולך לקרבי.

וואלה היית בקרבי- מכבד אותך אבל עדיין לא מבין למה אני צריך להיות הפראייר הבא? אתה חושב שמישהו במדינה הזו שם זין (סליחה על הביטוי) על מה שעשית? במיוחד לא הממשלה והצבא שבועטים באנשים בכל הזדמנות שיש להם, כן- אני לא סובל את הממשלה כאן והתבלבלתי קצת, את הארץ אני די אוהב את המדינה אני שונא. מוסדות שנועדו לדפוק אנשים ולגזול ממי שאין לו ברשות המדינה- אני בז להם ואני בז למדינה שתומכת בהם, חברי כנסת שרים נשיאים וראשי ממשלות שפושעים, שעוברים על החוק שהם עזרו לחוקק! שהם העבירו! אותם אני אכבד? לא, ממש לא, אני אכבד את מי שראוי לכבוד- לא את מי "שהמעמד" שלו אמור להקנות לו כבוד........

שוב- ישראל כמדינה לא ראויה לשום כבוד בגלל מה שהולך כאן- ארץ זה דבר שונה...........

ולזה שהגיב למעלה- לי יש סיבה שאני יכול בגללה לא להתגייס והיא מוצדקת- אבל גם אם לא הייתה לי לא נראה לי שהייתי מתגייס, ומשתמטים לא אמורים למות- אנחנו לא בימי הביניים לעזאזל............
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 24-11-2010 בשעה 16:03.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש ותיק האוואטר של Nasty True
    שם פרטי
    בר D:
    לייקים
    5
    נקודות
    96
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Believe in yourself

נראלי שאתה צודק יוסי,
    עדיף לקבל השכלה,
    אבל מדינה שלא אוהבת חייל - מה כבר החייל יכול לתת?

ציטוט נכתב במקור על ידי Youngik צפיה בהודעה
    נראלי שאתה צודק יוסי,
    עדיף לקבל השכלה,
    אבל מדינה שלא אוהבת חייל - מה כבר החייל יכול לתת?
    הבנת את הנקודה שלי.

כמובן שעדיף לקבל השכלה- אבל אם הצבא היה נותן תנאים נורמלים של בני אדם- היה טוב להתגייס ולתרום- אבל בתנאים הללו? נו באמת עשו לי טובה............
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מכור
    שם פרטי
    אופק
    לייקים
    6
    נקודות
    68

אז אתה אומר שאנשים אחרים ישרתו ויקרעו את התחת בשביל המדינה בזמן שאתה תלמד ותתחיל את החיים ?
    זה "קצת" אגואיסטי ..

ספוילר:

ציטוט נכתב במקור על ידי MaGaVoN צפיה בהודעה
    אז אתה אומר שאנשים אחרים ישרתו ויקרעו את התחת בשביל המדינה בזמן שאתה תלמד ותתחיל את החיים ?
    זה "קצת" אגואיסטי ..
    לא, אני לא אומר את זה! אני אומר שהמדינה המזורגגת הזו תתחיל להתייחס ליושביה כמו אל בני אדם ולא כמו אל חיות שכבר מקבלות יחס יותר טוב- אז יהיה שווה לתת 3 שנים מהחיים. לא ככה! לא בתנאי התת אדם הללו!

ישראל רוצה להיקרא מדינה מתקדמת? שייתנו קצת למי שהולך ומקריב את עצמו- קצת לא הרבה.........

הנה עכשיו יש מפקד בדואי נראה לי שפינו לו את הבית והוא ושמונת ילדיו גרים באוהל- איזה יחס טוב למי שתרם לצבא נכון?
    סטפן רוברטס

Come Out

לייקים
    53
    נקודות
    336

אתה באמת חושב ש-700 שקל זה משכורת? אתה חושב שזה רציני? זה לעשות בדיחה ממי שהולך לקרבי.
    בשביל מישהו שיוצא פעם-פעמיים בחודש 700 ש"ח זה המון.
    וזה ממש לא לעשות בדיחה, זאת תוספת מאוד נחמדה לעיקר השירות, שזה הגנה על המדינה.
    התשלום הכספי ממש לא עניין אותי, ראיתי את זה בתור בונוס נטו.

וואלה היית בקרבי- מכבד אותך אבל עדיין לא מבין למה אני צריך להיות הפראייר הבא? אתה חושב שמישהו במדינה הזו שם זין (סליחה על הביטוי) על מה שעשית? במיוחד לא הממשלה והצבא שבועטים באנשים בכל הזדמנות שיש להם, כן- אני לא סובל את הממשלה כאן והתבלבלתי קצת, את הארץ אני די אוהב את המדינה אני שונא. מוסדות שנועדו לדפוק אנשים ולגזול ממי שאין לו ברשות המדינה- אני בז להם ואני בז למדינה שתומכת בהם, חברי כנסת שרים נשיאים וראשי ממשלות שפושעים, שעוברים על החוק שהם עזרו לחוקק! שהם העבירו! אותם אני אכבד? לא, ממש לא, אני אכבד את מי שראוי לכבוד- לא את מי "שהמעמד" שלו אמור להקנות לו כבוד.
    למה אתה צריך להיות הפראייר הבא? כדי שהמשפחה שלך תוכל לעשות את מה שהיא רוצה ולחיות פה בשקט.
    אם אתה קורא לזה פראייר אז אני גאה להיות פראייר.
    וכן, "שמים זין" על מה שעשיתי, מאוד אכפת לסביבה ולמקום עבודה שלי אם עשיתי צבא או לא.
    מאוד אכפת למדינה אם עשיתי צבא או לא.
    מאוד אכפת לאוייב הערבי אם עשיתי צבא או לא.
    תחשוב על זה...
    ואתה צודק שרוב השרים בכנסת הם דפוקים, אבל זאת לא סיבה בכלל לא להגן על המדינה.
    במקום להגיד זין אני לא תורם כלום תנסה לשנות, כי לפי מה שאני יודע ואני מקווה שתסכים איתי, אין לנו ארץ אחרת לחיות בה.

שוב- ישראל כמדינה לא ראויה לשום כבוד בגלל מה שהולך כאן- ארץ זה דבר שונה...........
    ולזה שהגיב למעלה- לי יש סיבה שאני יכול בגללה לא להתגייס והיא מוצדקת- אבל גם אם לא הייתה לי לא נראה לי שהייתי מתגייס, ומשתמטים לא אמורים למות- אנחנו לא בימי הביניים לעזאזל............
    ישראל כמדינה מאוד ראוייה לכבוד, השרים בכנסת לא ראויים לכבוד של שרים, זה משהו אחר לגמרי שוב.
    המשפחה שלי, כמו משפחות רבות נרצחו בשואה כי לא הייתה לנו מדינה משלנו, כי לא הייתה לנו פיסת אדמה משלנו לגור בה.
    אז עכשיו אתה מוכן לוותר על המדינה הזאת בגלל כמה מפגרים שיושבים בשלטון? למה?
    במקום זה צריך לעשות מהפיכה, אבל את החובות שלהגן על המדינה הזאת צריכים לבצע בלי שום קשר בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 24-11-2010 בשעה 16:12.

Professional Spammer האוואטר של Stain
    שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אישה זה כמו אליקופטר עושה כל היום רעש ואחרי זה מתרוממת...

יוסי זה באמת פשע,אתנה צריך לתרום למדינה בדיוק כמוני,ואם אתה חושב שאני טועה אז אתה טועה פה.
    כל אחד נותן מעצמו,ואם גלעד עכשיו יושב 4 שנים אז למה שלא אתה תתן מעצמך למדינה סיכון קל?

.Professional Programmer
    Html||JavaS||CSS||Php||Sql

אני רואה אנשים עם ילדים שנזרקים לרחוב ולא נותנים להם טיפת עזרה, איך אני יכול לכבד מדינה שמגבה את הגופים שעושים את זה? אנשים פושטים רגל ומתחננים לקצת עזרה- ויורקים עליהם פשוט.

והשואה לא הייתה בגלל שלא הייתה לנו מדינה- אלא בגלל שהיה מטורף בשלטון ולדת יש יותר קשר לשואה מלשלטון- אם לא הייתה דת- אפשר להניח שאולי גם לא הייתה שואה- אם תרצה אני גם אסביר למה........

ואני לא מתכוון לחיות כאן במדינה הזו, אני מתכוון לעבור לארצות הברית או בריטניה, להתקבל שם לאוניברסיטה טובה, לרכוש השכלה, לעבוד שם אולי גם להתחתן ולהביא ילדים ולגדל אותם בשקט במדינה שלא תרצח אותי כי אני טיפש מספיק כדי לגור בה, בארץ ישראל יש הרבה דברים יפים- אבל במדינת ישראל הכול רקוב! אני מסרב לחיות במדינה שהנשים צריכות לשבת מאחורה ולפנות מקום לגברים באוטובוסים בערים מסוימות! מה זה? ימי הביניים? מי הם בכלל?!?! ואם המדינה מפחדת כל כך ממהלכה ומהדת- אני לא רוצה שום קשר למדינה הזו.

STAIN- גלעד שליט זו עוד דוגמה ל-למה ישראל לא ראויה לכבוד עם הממשלה הזו אז תעשה לי טובה...............
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 24-11-2010 בשעה 16:17.
    סטפן רוברטס

Come Out

לייקים
    53
    נקודות
    336

אני רואה אנשים עם ילדים שנזרקים לרחוב ולא נותנים להם טיפת עזרה, איך אני יכול לכבד מדינה שמגבה את הגופים שעושים את זה? אנשים פושטים רגל ומתחננים לקצת עזרה- ויורקים עליהם פשוט.
    אבל זה לא קשור אחד לשני.
    הצבא לא זורק אנשים לרחוב, להפך, אם יש חיילים עם מצוקה כלכלית הוא עוזר להם המון.
    על מה שאתה מדבר זה האנשים שיושבים בשלטון, שזה משהו אחר לגמרי שאני מסכים איתך שדפוק ורקוב מהיסוד וצריך להחליף.
    אבל בין זה לבין לא לעשות צבא המרחק עצום!

והשואה לא הייתה בגלל שלא הייתה לנו מדינה- אלא בגלל שהיה מטורף בשלטון ולדת יש יותר קשר לשואה מלשלטון- אם לא הייתה דת- אפשר להניח שאולי גם לא הייתה שואה- אם תרצה אני גם אסביר למה.
    אני לא בדיוק בעד דת, אבל זאת לא הסיבה שהייתה שואה, הייתה שואה כי לא הייתה לנו מדינה.
    אם הייתה לנו מדינה זה לא היה קורה.
    כי יותר קל להאשים אנשים בצרות שלך מאשר שתפנה את האצבע המאשימה עליך.
    זה בדיוק מה שהיטלר עשה לגרמניה, גרם לה לחשוב שאנחנו המקור לכל הצרות שלה והאמינו לו.
    למה? כי לא הייתה לנו מדינה משלנו אז היינו שם ו"שיגשגנו"...זה גרם לקינאה ולהפניית האצבע המאשימה כלפינו.
    בוא נגיד שאם הייתה לנו מדינה זה לא היה קורה.

ואני לא מתכוון לחיות כאן במדינה הזו, אני מתכוון לעבור לארצות הברית או בריטניה, להתקבל שם לאוניברסיטה טובה, לרכוש השכלה, לעבוד שם אולי גם להתחתן ולהביא ילדים ולגדל אותם בשקט במדינה שלא תרצח אותי כי אני טיפש מספיק כדי לגור בה, בארץ ישראל יש הרבה דברים יפים- אבל במדינת ישראל הכול רקוב! אני מסרב לחיות במדינה שהנשים צריכות לשבת מאחורה ולפנות מקום לגברים באוטובוסים בערים מסוימות! מה זה? ימי הביניים? מי הם בכלל?!?! ואם המדינה מפחדת כל כך ממהלכה ומהדת- אני לא רוצה שום קשר למדינה הזו.
    אוקיי, אז לך תחייה שם, אתה לא לומד מההיסטוריה כנראה.
    מתישהו מישהו יהרוג אותך שם כי אתה יהודי.
    שואה שנייה.
    אתה לא שמעת על האנטישמיות באירופה עכשיו? אתה יודע כמה מוסלמים יש שם?
    אני מקווה שתבין את מה שאתה אומר פה...כי זה לוותר על המדינה שלנו, שהמשפחות שלי שלך ושל עוד הרבה אנשים נלחמו והזיעו כדי להביא אותה למה שהיא כיום.
    ואתה תמיד בוחר להסתכל על הצד הריק של הכוס, אבל יש גם הרבה דברים חיוביים במדינה הזאת ששונים מכל מדינה אחרת, למה על זה אתה לא מסתכל? כי יותר נוח לך להתלונן ולהגיד את הדברים שאתה אומר במקום לעשות משהו כדי לשנות את זה.
    אני חושב שאתה בכלל לא מבין את ההשלכות של מה שאתה אומר.
    וכן אני מסכים איתך שיש דברים דפוקים פה, כמו בכל מקום, אבל יותר קל לברוח מאשר להתמודד עם הבעיות, רק אל תתלונן אחר כך ששם גם לא יהיה לך טוב, או ששם ינסו לרדוף אותך כי אתה יהודי....

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

הועבר לצבא וגיוס,
    שים לב להבא.

לשעבר 'Like

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,438 | הודעות: 8,151,020 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect