האודישן של אור

מתי התחלת לגדל זקן?
אחרי שהשתחררתי מהצבא התחלתי לגדל זקן. הרגשתי נוח לא להתגלח, וזה היה טרחה בשבילי. אומנם ידעתי שאני נראה יותר טוב בלי זקן, אבל לא היה אכפת לי. מאז הצבא יש לי תקופות שאני עם זקן, ויש לי גם תקופות שאני בלי. כששואלים אותי למה אני עם זקן, בעצם התשובה היא שאין לי כוח להתגלח, ואני לא רוצה לבזבז על זה זמן.
פעם עשיתי את שביל ישראל, ואחרי שחזרתי ופירסמתי תמונות, מישהי אמרה לי שאני נראה כמו אחד שהמטוס שלו התרסק באי בודד והוא נשכח שם.
המראה החיצוני לא חשוב לי. יש משפט שאומר שיופי פותח דלתות ויופי מכניס פנימה. לי כן נפתחו דלתות, אבל אף פעם לא נכנסתי פנימה. קרה לי שבחורות התחילו איתי, יצאנו לדייט אחד או שניים והם התייאשו ממני.
התחלתי לרוץ בגיל 16 ומאז אני רץ פעמיים שלוש בשבוע. אפילו השתתפתי בכמה תחרויות ריצה, למרחקים של 10 ק"מ.

מה זה להיות חנון עבורך?
שנים ניסיתי להתכחש לזה שאני חנון, אבל הגעתי למסקנה שאני חנון ואני רוצה לשנות את זה. להיות חנון זה הרבה חוסר ביטחון, להתעניין בדברים שאנשים אחרים לא מתעניינים בהם כמו מתמטיקה.

למה באת לתוכנית?
הגעתי לתוכנית בגלל שתי סיבות עיקריות- גם בשביל החוויה והכיף, וגם בשביל לקבל כלים שיעזרו לי להתמודד עם בנות המין השני.

מה התגובה שלך לכך שהזקן שלך לא אותנטי?
הגעתי לאודישנים כבר עם זקן. והאמת היא שהייתי לגמרי עצמי בתוכנית, גם במראה וגם בתוכן.עניינה אותי החוויה ולא החשיפה התקשורתית.

איך ההתעסקות במראה החיצוני שלך גרמה לך להרגיש?
זה גרם לי להרגיש רע. אלו תמונות שצולמו לפני שנתיים בחופשה עם חברים בטורקיה, ובדיוק לפני החופשה גילחתי את הזקן, כנראה בגלל שהיה לי משעמם.

http://beautygeek.nana10.co.il/Artic...58189&TypeID=1