אני וחבר יוצאים היום ביחד לצורך העניין כווינגמנים כדי להתחיל עם בחורות קראתי קצת פתיחות ואני ממש חדש בנושא.
אני אשמח לכל מיני עצות לגבי פעם ראשונה שתהיה היום .
תודה.
אני וחבר יוצאים היום ביחד לצורך העניין כווינגמנים כדי להתחיל עם בחורות קראתי קצת פתיחות ואני ממש חדש בנושא.
אני אשמח לכל מיני עצות לגבי פעם ראשונה שתהיה היום .
תודה.
|
|
אני אהיה בין היחידים שיענו לך, קודם כל שים זין על כל העולם, אתה מתחיל, ולכן פתח לשם הפתיחה בלבד, רק נגשת ואתה יכל לסמן לעצמך V.
כמובן שתנסה להזרים שיחות אבל גם אם לא תצליח, לא נורא... (בשלב יותר מאוחר תציב לעצמך מטרה, למשל: להזרים שיחה יותר מחמש דקות, להכניס שלושה נאגים לשיחה בצורה טבעית, לספר סיפורי DHV וכ''ו וכ''ו...)
פתח כל קבוצה, אל תברור בכלל.
תעשה את זה כמה ימים ותראה איך שאתה משתפר והשאיפות שלך מכל סט יגדלו.
הגבתי כדי שמריו כבר לא לבד
ובאמת תסים זין, חשוב תזכור שאתה טוב מספיק ואפילו יותר מכל מטרה, תיהיה רגוע , תעבורעל החומר מראש ותנסה ליצור תקשורת כל הזמן
"אני יפה, אני מקסים, אני פתיין, יצאתי עם דוגמניות ועשיריות, והטבעיים מקנאים בך" זאת שורה שאני אומר לעצמי כאשר אני עושה" אוטוסוגסטיה" לעצמי(אוטוסוגסטיה-סוג של היפנוט קל על עצמך , אתה מציעה להעצמך את האינדוקציות שאתה רוצה ומקבל אותם , אבל הם צריכות להיות אמיתיות או לפחות ניתנות לאימות), תספר לעצמך את הדברי הטובים ביותר בעצמך. בקול רם וברור . כך אחרי כמה זמן התת עקרה שלך יאמין בזה!
דבר נוסף זה תרגיל הכסף. תן לחבריך 100 שקל ,, והוא יחזיר לך 10 על כל סט שאתה ניגש עליו( אתה לא חייב לפתוח אותו , רק לגשת)
כך יהיה יותר ויותר קל לך בתקשורת .
מקווה שעזרתי
MR J
"יש הרבה מורים רוחניים...., המטרה שלי היתה לקחת משהו מכל אחד מהם" -סטייל (ניל סטראוס) בספרו THE GAME
אל תתבאבס מכשלונות, תמשיך ותמשיך אל תתן לזה להוריד לך את המצב רוח.