קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריכה עזרה..
    על ידי shiran בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 14:14
  2. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:02
  3. צריך דחוף עזרה !
    על ידי Just Black בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 08:04
  4. [עזרה] Outpost.
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

עזרה|פתיחים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

ברירת מחדל עזרה|פתיחים

אני חדש בנושא הפיקאפ לפני יומיים יצאתי עם חבר ווינג פעם ראשונה לשטח פתחנו פעמיים עם השאלה של מה את חושבת על סרט כדייט ראשון ?
    זה לא הלך יותר מידי טוב.
    אני צריך רעיונות לפתיחים חדשים, ל2 אנשים (אני , ווינג) ולא דברים מסובכים יותר מידי כי אנחנו מתחילים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

זה לא התוכן של הפתיח כמו איך שאתה מעביר אותו. כמה דברים שישפרו לך את משחק הפתיחה:
    1. קודם כל נוודא שהתוכן של הפתיח טוב, לך לפי התבנית הבאה:
    PUA: היי חברה,אני צריך דעה נשית. מה אתן חושבות על סרט כדייט ראשון? <שאלת HOOK>
    HBS: בהלבלהבהל
    PUA טוב יש לי רק דקה FTC, אבל חבר שלי הכיר מישי והוא מתלבט אם בהלבלהבה <סיפור רקע ROOT לפתיח> . מה אתן חושבות ?
    HBS:בהלבלהבלה
    PUA: ...ממשיך לרוטינה הבאה.
    2. אחרי שווידאת שהפתיח שלך הולך לפי התבנית הזאת, אפשר להמשיך לחלק החשוב ביותר. שפת גוף.
    הדבר הכי חשוב בעולם זה לפתוח מהכתף, מהצד. בחיים אל תפתח כשאתה פונה אל הסט. כמה פעמים עשיתי את הטעות הזאת ועוד לא סיימתי תשאלה וכבר הם נעלו אותי מחוץ לסט.
    אפילו עוד יותר טוב, תוסיף BODY ROCKING- שפת גוף כאילו אתה הולך לצאת מהסט. אפילו תנסה ותגיד "היי חבר'ה אני צריך דעה נשית" תוך כדי הליכה ואז תעצור.תעביר את המשקל שלך לרגל הרחוקה מהסט כאילו שנראה שעוד שניה אתה הולך. אל תשען קדימה אליהם. תשחק עם המשתנים האלה, תראה מה עובד לך ותמשיך.
    3. תחייך בהתחלה. מאוד חשוב.
    4. קול איטי וחזק. הייחברהאניצריךדעהנשית.... לא טוב.
    "היי חבר'ה...<קול חזק+חיוך+מחכה שהם יפנו אליך> ... אני צריך דעה נשית... מה אתן בלבהלבה"
    5. פתאום ראיתי שאמרת שאתה עם ווינג. אין דבר כזה פתיחים ל2 אנשים. לגשת 2 אנשים זה DLV. לא מתכוון להכנס ללמה, אבל זה ככה. אתה ניגש לבד והוינג יכול להכנס אחרי 3 דקות כשהגעת כבר לHOOK POINT בסט.

קח את המספר נקודות האלה ותצא לפתוח 30-40 סטים ואז תחזור לפה תגיד איך הלך.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 27-11-2010 בשעה 16:48.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

חחח אם בא לך לצחוק קצת:

1) דאג שחבר שלך ישב או יעמוד קרוב אליכם אבל לא איתכם.
    2) גש לבחורה עם - "שלום לך, רואה את הבחור שיושב שם?".
    3) הבחורה - "כן..".
    4) אתה - "נכון שהוא חתיך?! איך את מציע לי להתחיל איתו?" (בנימה רצינית בשביל שהיא תיקח את מה שאמרת ברצינות ותענה לך).

אני עשיתי את זה פעם או פעמיים עם חבר טוב שלא מתעניין בתחום וזה פשוט עבד כמו קסם מכמה סיבות:

- התחלתי את השיחה במשהו משעשע ולא מטריד חלילה (בדרך כלל כשאתה שואל עליה היא נרתעת) והן לא הבינו אם אני רציני או לא.. מה שיצר גם סקרנות גם שיחה כייפית וגם זרימה מעולה!

- הבחורות חשבו שאני גיי ככה שלא היו שום חסימות או "ביצ שילד" הרי אין סיכוי שארצה להשכיב אותן נכון?

- כל השיחה קיבלה כיוון כזה שאני נמצא באותו הצד של הבחורות, שאני מבין אותן, הרי אני "גיי" לא? (טחח רק אני)
    וזה יצר כימיה פשוט מדהימה!

-לאחר שהן הבינו שהתחלתי איתן בעצם ושאני גבר-גבר ואפילו לא קרוב להיות גיי הן התרגשו מכל זה
    וכל אירוע או שיחה מרגשת בהחלט תמשוך את הבחורה, מה שקרה לי עם שלושתן בסופו של דבר :]

רק הערה חשובה, חבר שלי התפוצץ מצחוק וצעק עלי שעשיתי את זה והתפלא מאיפה כל האומץ אבל אם אצלך זה יהיה מתוכנן (כי אצלי זה היה מאולתר ממש באותו הרגע כשניגשתי) חבר שלך יכול מאוד מאוד לעזור ולתרום לכל העניין.
    אתם אפילו יכולים לתכנן "הצגה" כאילו שאתה באמת מתחיל איתו והוא או זורם איתך או מנפנף אותך וככה תוכל להאשים את הבחורות או בסופו של דבר לארגן שכולכם תשבו באיזה שולחן ותצחקו מכל העניין.

אם בא לך נסה זאת מפעם לפעם (לא להגזים בזה) ותשתדל שזה יהיה בסוף תרגול השטח שלך, נטו בשביל ליהנות ולצחוק קצת
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-11-2010 בשעה 17:32.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect