נמחק
נמחק
נערך לאחרונה על ידי PHASE; 27-11-2010 בשעה 19:25.
|
|
אתה אשכרה מצפה שניקרא את כל זה?
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
כן אבל אם אין לכם כוח תקראו תהתחלה ותסוף
לדעתי קצת נסחפת עם ההתלהבות, בהנחה שאותה בחורה לא נראית פצצת על (ואני מניח שלא אם היא לא אוהבת לשים תמונות של עצמה בפייס או לחלופין אם התמונת פרופיל שלה בגודל מזערי) אז זה בכלל לא בעיה להגיע לזה (והגעתי לדברים כאלה גם עם כאלו שכן נראות טוב אבל תמיד היה איזה משהו מפגר שמנע ממני או ממנה את הפגישה), אני לא בא להוריד אותך או משהו אבל הייתי מציע לך לייחס לזה פחות חשיבות ממה שזה (אם כי הביטחון העצמי שלך חשוב ואם זה גורם לך להרגיש טוב אז סחתיין) אבל בעיקרון אני אישית אחד שממש טוב בשיחות כאלו, גרמתי לבנות שקיללו אותי להתחנן למסן שלי, הגעתי לנושאים המיניים האלה כבר אחרי מעט מאוד זמן ובדרך כלל אני אפילו מאשים את הבנות בזה שהן אלו שאונסות אותי או במקרה הזה "מאוננות עליי" וכל מה שאני מאחל לעצמי זה להגיע לרמה כזאת במציאות ואז כלום לא יעצור אותי, אגב שים לב שאתה שיבחת את עצמך כל כך הרבה באופן שאפילו לי בא להקיא, לא כל אחת תסבול את זה וגם לא אהבתי את הקטע הזה שהפכת לכלבלב שלה בסוף השיחה גם אם כל זה היה בשביל שתוכל "לאונן עליה", היום אני יודע על עצמי למשל, שיש מצבים שאני פשוט לעולם לא ירדוף אחרי בחורה, למשל אם מישהי ממוקמת בעמדה שבה אם אני אגש אליה אני חושף את עצמי בזה שבאתי לשם רק בשבילה אני לא אעשה את זה, אפילו אחת שהנתשקתי איתה ואחרי דקה או 2 נעלמה כבר לא רדפתי אחריה כי תבין לרדוף=נידי וזה הדבר האחרון שאתה צריך גם אם אתה מרגיש שאתה צריך את זה.
קראתי אבל לא את הכל ואז ירדתי להגיב וראיתי שאמרת גם לקרוא את הסוף אז קראתי גם את הסוף
1. קודם כל אתה עושהלעצמך כל כך הרבהDLV שזה נוראי
2. אם חשבת שהיא המפקדת ואתה חייל שלה זה משחק תפקידים אז כן זה אחד כזה אבל שהיא משחקת בך ולא אתה בה..
3. דיברת איתה מספיק זמן בשביל להזרים את זה לפגישה..
4. מה זה אני משוחרר לאונן? מה אתה עושה צחוק? ואז אתה אומר עליה אחי זה גם DLV
לסיכום לא עשית פה שום דבר שקשור לפיקאפ היא סתם שיחקה בך וכנראה שהיא לא כ"כ שווה אם הערך הכ"כ נמוך שהצגתה לה
אתה צריך לעבוד על שלא לעשות לעצמך DLV אחי
הזרמת את השיחה שזה נחמד אבל הצורה שעשית את זה הייתה נוראית..
קיצר צא לשטח ותלמד אני שוב חוזר ואומר אתה חייב להקפיד להעריך את עצמך וגם להראות את זה לבנות שאתה מדבר איתן..
מי תרצה משהו חנון?
מי תרצה משהו שמציית לה והוא כבר שלה?
מי תרצה משהו לא בעל ערך גבוה?
מקווה שתבין את זה להבא..
סורי על התקיפות אבל קראת לזה שיחה מעולה..
אם זו שיחה מעולה אני לא רוצה לדעת מה זו שיחה גרועה אצלך..
שוב אם נפגעת אני מצטער כי זו לא הייתה הכוונה..
כל הכבוד .. בהחלט נפלת על אחת זורמת !! אם אני הייתי מזכיר את המילה "לאונן" לאחת הידידות שלי ,זה לא היה נגמר טוב
מעכשיו אתה צריך להיות איתה בקשר קבוע.. ובסופו של דבר לגרום לה לצאת איתך
"i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"
"michael kelso"
זאת הרוטינה שלי
תראה אמנם נכון שהיה פה DLV לעצמו אבל כבר העדפתי את זה על הDHV החוזר ונשנה, אבל רק שתדעו לכם שאין לכם מה להתלהב משיחות כאלה, אם הייתי מזיין במציאות כל אחת ש"זיינתי" במסנג'ר כבר הייתי דון ז'ואן (האורגינל) (גם כשעוד לא הייתי בפיק אפ הייתה לי זונת סייבר חחח)
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 27-11-2010 בשעה 18:41.
לקחתי תשיחה בצחוק ולפי דעתי היא 7-8
אתם כל הזמן קבועים בחוקים שלכם
לפעמים אתם צריכים לצחוק על עצמכם טיפה זה שכתבתי שאני חנון לא אכפת לי מה היא תחשוב וזה מראה שאני לא שם זין
ולכן זה dhv
אתם לא מבינים שצריך גם להנות
ומבחינתי היה לי כיף לדבר איתה ולכן זאת הייתה שיחה נפלאה
אני רוצה שתבינו יש לי עוד דרך ארוכה ואני סתם מתאמן בפייסבוק
אני יודע שזה לא כמו בשטח
אבל לא כל יום אפשר לצאת
מאוד נהנתי מהתגובות שלכם ואני חושב שאמרתם כל מה שצריך אז אני מוחק
ודרך אגב אני מעריך את עצמי מאוד
וכל הקטע של הפקודות זה היה סתם משחק תפקידים
משחק נחמד
נערך לאחרונה על ידי PHASE; 27-11-2010 בשעה 19:24.
אתה יכול גם להנות מהשיחה בצורה יותר חכמה אחי2. אם חשבת שהיא המפקדת ואתה חייל שלה זה משחק תפקידים אז כן זה אחד כזה אבל שהיא משחקת בך ולא אתה בה..
אל תחשוב שאני פועל כמו רובוט אבל הגזמת..
כן אתה צודק
בהחלט הייתי דפוק אבל לא אכפת לי העיקר שאני אמשיך והתפתח
תודה אחי