יש לי תספר של ניקולה חתוןם על ידו , ספר מעולה ממליץ
יש לי תספר של ניקולה חתוןם על ידו , ספר מעולה ממליץ
|
|
בתכלס אני מסכים עם סוניק... אבל וזה אבל גדול! :דקה בשטח שווה יותר מ20 ספרים אחרי שאתה יודע איך לנצל את הדקה הזאת...
אם לא תדע מה לעשות בדקה אחת גם יום שלם לא יניב הרבה תוצאות
עד כמה שזה יישמע מוזר, וזה יישמע מוזר..אני שיניתי את דעתי מאתמול בערב, לפחות חלקית בנוגע לכל קריאת הספרים.
סנופקין, אתה בהחלט צודק ברוב דבריך..באיזה מובן בדיוק ? במובן של לצאת לשטח במקום לקרוא ספר וללמוד ככה מה הטעויות הרבה יותר טוב.
למשל אתמול בערב ( שישי ) יצאתי עם חברים ואחרי זה קפצנו למקום חדש ..שלא הכרנו בו אנשים אולי 1 - 2 ואחרי זה נפתחתי ברמות מטורפות.
הייתה שם אחת ממש יפה, והיא גם התאימה רצח לאופי שלי ..היה לה כמו שלי פחות או יותר.
דיברתי איתה לאט לאט זרמתי איתה ועקצתי מדי פעם גרמתי לה להיפתח כשאני יושב לידה ואמרתי לה כזה : קר לך ? ( היא הייתה עם חולצות הFOX הענקיות האלה ) אז באתי וחיבקתי אותה + לקחתי את היד שלה ..והיא החזיקה וזרמה רצח.
אחרי זה נוצר אצלי ערך גבוהה..למה כל פעם שדיברנו מלא פעמים הפריעו לנו ואנשים נכנסו לשיחה ( וניסו לדבר איתי ולא איתה D: )
אז כל פעם השארתי אותה מדי פעם על HOLD מצב המתנה ..ונראה לי שבזה היה לי טעות קצת, למרות שנוצר אצלי ערך גבוהה.
לאחר מכן אולי היא ניסתה לעשות עליי את השיטה שלי וברגע שהיא ראתה מישהו אחר ( דיברה איתו והייחס קצת השתנה )..אז ניסיתי לדבר ולא הלך כל כך..
לאחר מכן היא רצתה ללכת הביתה אז שאלתי אותה, את רוצה שאני אלווה אותך ? היא אמרה שלא צריך משו כזה ..וקיצר מה אני אגיד לה ? אמרתי לה בסדר.
אחרי כמה דקות כשהיינו בשיחה היא באה ללכת הביתה אמרה לי ביי כזה ( כי נעמדנו קצת רחוק ) חיכתה לתגובה ממני ( לחיבוק אולי לנשיקה על הלחי כל דבר אחר או אולי גם לבקש פלאפון והיא סוג של חיכתה .. ) אבל ברגע שאמרתי לה כזה ביי מרחוק עם חיוך הלכה כזה
ואז חלק מהחברות שלה קראו לה לבוא היא רבה קצת עם מישהי שם לא יודע מה נסגר..אבל פחות או יותר, היא הלכה עם עוד 2 אנשים שהיא כנראה מכירה הרבה זמן.
בקיצור הטעויות שלי לפי דעתי היו : " מצב ההמתנה עשיתי את זה יותר מדי, האי לקיחת מספר פלאפון .. ואולי גם חלק מהמגע שהיא אולי ניסתה לבדוק אותי האם אני זורם עם כל אחת גם מישהי כמוה שהכרתי לפני 15 דקות.. "
מה אתם חושבים ?
מאמרים בנושאי פיקאפ - [ שלי ]
אתם רוצים לצאת מתכננים דברים, ופתאום אין לכם חשק - הפיתרון
שפת גוף של בחור מצליח ( אלפא ) - שלבים ואימונים לפני יציאה לשטח
גם אם לא תדע לנצל אותה באופון מקסימלי, היא שווה בהרבה יותר מ-20 ספרים (ואני צנוע במספרים).
כל פעם שאתה בשטח ואתה לא ניגש, שוב מפספס, שוב מפחד, שוב מקבל סטירה...(ובמילים שלך, "לא מנצל" את אותה הדקה בצורה טובה), כל פעם שאתה מפשל בשטח - אתה משיג שיעור עוצמתי שתוכל ללמוד ממנו! שיעור שיעזור לך תכלס!
אתה מבין על עצמך ורואה מה אתה עושה טובה, מה אינך עושה טוב ומה יש לשפר לפעם הבאה! מה שלעולם לא תוכל לעשות ע"י קריאת ספרים!
כל עוד אתה קורא, שומע על סיפורי הצלחה ומפציץ את המוח שלך בשיטות ומודלים (אגב, לא בריא למוח) אתה רק מתיש את עצמך נפשית ואפילו אינך יודע באמת איך אותו המודל או השיטה מבוצעת בשטח, אין לך מושג (גם אם קראת 500 עמודים) כיצד באמת ניתן לבצע זאת.... ככה שאפילו שיעור לא הרווחת שלא נדבר על תוצאות או יותר מזה - הצלחות.
יש הבדל של שמים וארץ בין לקרוא על שיטה לבין לבצע אותה בפועל (בגלל זה ספרים הם בעיקר מקור להשראה ופחות ליישום).
אם מה שהחבר'ה כאן טוענים היה נכון, אז כל שיטה שהיית קורא עליה הייית צריך רק בחורה אחת בשביל ליישם את השיטה ולהשיג אותה וזה לא ככה עד עכשיו, אתה צריך עשרות אם לא מאות בחורות בשביל באמת להצליח וליישם בצורה טובה את אותה השיטה ככה שאני כבר מעדיף ניסוי וטעייה מאשר לשרוף שעה או שעתיים בהקשה להרצאות של מיסטרי (שאגב, סטייל בעצמו כתב פיסקה על זה בספר שלו, שזוהי השיטה שלהם לעשות כסף - לבלבל לאנשים שעה את המוח ולדרוש על זה תשלום [בתרגום חופשי]) או לקרוא 200 עמודים ולא להשיג מהם אפילו כלי יעיל אחד שאתה תוכל ליישם אותו בחיי היום-יום שלך.
אני לא נגד ספרים, אני בעצמי מחזיק המון ספרים בבית ועוד יותר המון ספרים אינטרנטיים.
אני משתדל לשחק בשטח כמו שצריך, להסיק מסקנות, לרשום הערות ולמשב את עצמי.
פעם בחודש אני ניגש לכל המשובים ומתחיל לפתוח את הספרים וכל שאר מקורות הידע ופשוט מתחיל לכייל את עצמי, את הכלים שכבר עומדים לרשותי, אני מאמץ ומנסה דברים חדשים ומסדר לי את כל החומר בראש ואז שוב חודש שלם איני פותח שום ספר.
אם מישהו מכיר שיטה יותר יעילה ומסודרת לשילוב בין קריאה ליישום אשמח לשמוע עליה![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-11-2010 בשעה 15:32.
סנופקין תוכל לשלוח לי בפרטי את המסן שלך, כי אני ממש צריך את העזרה שלך כעת.
אני מסכים אם הקטע הזה אבל תסכים איתי שאדם שיוצא לשטח וכל מה שהוא עושה זה להזיל ריר על בחורות שנמצאות במרחק של 199 מ' ממנו זה כאילו הוא לא יצא לשטח!
תשמעו הגעתי להחלטה מסויימת, שהטעויות לא הבנתי אותם כל כך בזמן היציאה ורק לאחר שמישהו הסביר לי הוא הראה לי למה חשוב לקרוא ספר לפני ..כדי לדעת בזמן היציאה אם עשיתה טעות או לא .
כן כי אחרת אתה יכול רק ללמוד ולטחון מים..או לצאת לשטח לעשות טעויות ולא לדעת מאיפה זה נובע, את צודקת לגמרי.
תודה על העזרה :-]