נכתב במקור על ידי
XsonicX
והבקטריה מהאין באה? מי יצר אותה?
וגם לפני שהייתה בקטריה כנראה שלא היה כלום.. את הכלום הזה מי יצר? כי כלום בסופו של דבר זה כלום והוא חייב להיווצר ממשהו (אולי היה עולם קדמון שנהרס ויצר את "הכלום".. הבנתי שבתורה טוענים שהיו שישה מפצים גדולים עוד לפני הבריאה).
ישנה תורת הקוונטים שטוענת שהעולם נוצר ע"י מחשב... כל המפץ הגדול, האבולוציה... הכל תופעות של המחשבה.
אך מי יצר את היכולת של משחבה בכלל? אגב, אומרים שהעולם לא באמת קיים... אבל עזבו הנושא הוא לפילוסופים שמוכנים להתפגר על הדרך.
לא רק שכל יצור חייב להיווצר מישות אלוהים אלא שכל יצור הוא בעצמו ישות אלוהית!!!!
המון מדענים חוקרי מודעות/תת-מודע, נפש, חוקי קיום וכו' מסכימים כולם שכולנו ישות אחת שבעיקרון היא חסרת גבולות לגמרי (במילים אחרות - אלוהים) בגלל זה כבר כתבתי לך קודם "הוא נמצא בתוכך אך גם מחוצה לך" ככה שאלוהים, לדעתי לפחות, זה לא איזה יצור ענק שגר בשמיים (למרות שזה גם זה).. אלא זה אני ואתה, זה הכל וכלום, זה העולם ומה שקיים מחוץ לעולם... מתחיל להבין את הרעיון?
ככה שאם תצליח להוכיח לי שאין כזה דבר אלוהים.. אתה תהיה חייב להוכיח לי שאין כזה דבר אנשים, שאני ואתה לא באמת קיימים ושאין כזה דבר עולם (אגב, בתורת הקוונטים אם הבנתי נכון הצליחו להוכיח זאת בדרך כלשהי.. אך בכל זאת זה לא אומר שלא קיים אלוהים).
כשהייתי צעיר לא הבנתי למה ישנם כלכך הרבה מאמינים שאפילו ראיה אחת מוחשית אין לאלוהים... אבל כיום אני מבין שאפילו אם אין אלוהים - תאמין באלוהים! כי עצם האמונה מביאה ניסים (ואת המשפט הזה לא אני יצרתי אלא פסיכולוגים, מדענים וחוקרי נפש כמו גוזף מרפי). ולא יעזור כמה מיחשוב, מכשירים או IQ גבוהה יש למדענים בימינו... ברגע שהם ינצלו את המוח שלהם
ב - 100% (מה שיקרה רק בעוד כמה אלפי שנים כנראה) הם יבינו שיש אלוהים.