תקשיב.. אני הייתי דתי.. ועכשיו אני במין תקופת מעבר כזו.. אבל אני אענהל ך על כל שאלות שלך.. על ראשון ראשון ואחרון אחרון
פתרון 1
לשאלה הוז יש לי 2 תשובות
הראשונה היא שעמים גדולים וחזקים מאיתנו בהרבה... כמו הרומאים, היוונים, המצרים(שדרך אגב כבשו אותנ כל אחד בפנרדו השמידו את שני בתי המקדש שהיו לנו) נכחדו וכל מהשנשאר מהם זה זכרון ,אבק פורח.. ואילו אנחנו עם קטן... הצליח לשרוד במשך אלפי שנים! ורוב אם לא כל הדת נשמרה!! איך אתה יכול להסביר את זה? אם לא במשו אם במישו מלמעל ששומר עלינו? וגם, האם אתה חושב שמלמחמת ששת הימים נצחנו כי אנחנו חזקים? אז תרשה לי לתקן אותך.. ממש לא.. 2 ההסברים היחידים שיכולים להיות הם או נס אלוקי או שורה ארוכה מאוד מאוד מאוד של טעויות מצד צבאות ערב שזה עצמו יכול להיות נס

אניי כול להרחיב לך הרבה בקשר לתשובה הזו אך אני אקצר
תשובה שניה בקשר לשאלה הראשונה זה שהיוונים והרומאים ובייחוד הדתות הפגאניות "בנו" "ויצרו" את האלוהים שלהם... אם זה מבחינה פיזית כמו שעשו הדתות הפאגניות שבנו פסילים והשתחוו להם והביאו להם לאכול ואם זה מהבחינה הרוחנית שהרומאים והיוונים יצרו את האלים שלהם במיתולגיות ובסיפורים שהם המציאו.
תשובה 2
גם לשאלה זו יש לי 2 תשובות
תשובה ראשונה זה שלמרות המוח האנושי מסוגל לדברים מדהימים ומעוררי פליאה, הוא מוגבל והוא יכול להבין ולקלוט דברים רק שהם בתחום מסויים לדוגמא.. העיניים שלך יכולות לקלוט רק את הגלים האלקטרומגנטיים שבין 400 מ"מ ל-700 מילימטר ושאר הגלים היא לא רואה.. אותו הדבר האוזן היא יכולה לקלט רק תדרים שבין 56 ל-בערך 10000 תנודות בשניה(אל תתפוס ואתי במספר העיקר שאתה מבין את המסר) ככה המוח שלנו יכול לקלוט רק דברים שבין X ל-Y וכנראה שאחד הדברים שנמצאים מחוץ לסקאלה הזו היא בדיוק השאלה שאתה שואל.
תשבה שניה: אולי אלוקים באמת נוצר... אבל הוא לא ישות כמונו.. אלא חזקה יותר.. שיכולה לברוא עולמות..בדיוק כמו שאחנו יכולים לדבר.. וחיות לא.
פתרון 3
לשאלה הזו 2 חלקים, חלק אחד : אז אני צריך לסגוד עכשיו לרבי או לאלוהים? אני מבולבל...
וחלק שני: או-אה! תראו מה מצאתי! אימאמים, כמרים, ונזירים שעשו ניסים מופלאים!
תשובה לחלק הראשון זה שברור שצריך לסגוד לאלוקים זה שהרבנים עושים ניסים זה לא אומר שצריך לסגוד להם... כשאתה רואה קוסם עושה קסם מדהים אתה סוגד לו?? וכאן נכנס מעט להשקפת הראיה של הדת, הרבנים עושים את הניסים האלה לא בכוחות עצמם אלא דרך אלוקים.. כמו שנאמר "צדיק גוזר והקב"ה מקיים"
תשובה לחלק השני: בטח יצא לך להשתמש היום בסכין נכון? חתכת עגבניה אולי לחמנייה אבל השתמשמת בזה לצורך טוב נכון? להכין לעצמך אוכל אבל יבוא מישהוא אחר וייקח את אותו הכלי שאתה עשית בו טוב וידקור אדם אחר והנה כלי אחד משמש גם לטוב וגם לרוע. אני אלך באותה השקפה כמו שלך ונניח שהרבנים והנזירים באמת עושים ניסים הרבנים עושים את זה דרך ה' והנזירים דרך כוחות הטומאה שקיימים בעולם.
פתרון 4
לשאלה הזו הכי קל לענות

הידעת שגם גויים גמורים עושים ברית מילה? ברית מילה זה מאוד בריא!!! ותהליך המציצה שאתה כל כך משמיץ אותו הוא מרחיב את כלי הדם.. וזה בדוק !! זה בריא כי העורלה היא מין חתיכת עור שעוטפת את הפטריה וכאשר נניח אחד שיש לו עורלה משתין אז מצטברים שם זיהומים עקב הצטברות שתן וזה יכול לגרום הן לאינפקציה אצל אותו אדם והן לזיהומים בגוף אישה שוהא שוכב איתה
אם יש לך שאלה בנוגע לאיזשהוא פיתרון אשמח לענות לך פה או במסן
Micheal540@walla.com - מסן