קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:22
  2. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 13:47
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  4. שאלות בקשר לסורס
    על ידי La Bamba בפורום Counter Strike
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

2 שאלות , בקשר לבחורה ולאחד החברים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל 2 שאלות , בקשר לבחורה ולאחד החברים

אממ אז ככה.. אני די חדש בתחום הפיקאפ (חודשיים+-) אז אם אתם עונים עם מושגים אתם יכולים גם להסביר אותם ?

1) יש לי חבר שמסתובב איתי די הרבה.. בכל מקרה הוא די חסר טאקט ולפעמים הוא מספר דברים שלא אמורים לספר.. ורוב הפעמים שהוא מספר אותם ליד בנות ואני מעורב בהם זה מוריד לי את הערך (אני חושב שקוראים לזה DLV).. במקרים שהוא מספר וזה מעלה לי את הערך זה סבבה והכל אבל יש איזשהם קאמבקים כלליים או התנהגות כלפי מקרים שיורידו לי את הערך במקרים כאלה? בד"כ מה שאני עושה זה מתעלם כאילו כלום לא קרה וממשיך בשיחה עם הבחורה או משהו וגם הבחורה ככה.. אבל כמו שאמרתי הוא חסר טאקט והוא ממשיך לחפור עם זה לפעמים.. איך אני משתיק אותו ושלא יירד הערך שלי בפני הבנות שאני מדבר איתן?

2) יש אחת שהכרתי ונדלקתי עליה ממש ולאחר מכן גיליתי שיש לה חבר.. בכל מקרה יש לי כרגע ערך מאוד גבוה בעיניה , היה בינינו המון מגע (קינו?).. סיפרתי לה כמה רוטינות והכל ועכשיו אנחנו ידידים ממש טובים.. אני עדיין עושה פיקאפ על בנות אבל אני רוצה לדעת שבמקרה והיא תיפרד מהחבר שלה היא תרצה אותי ותימשך אליי.. איך אני משאיר את זה ככה? כי ככל הזמן שעובר אני מרגיש יותר בתוך הFZ ויותר כמו הפסיכולוג שלה.. עשינו שיחה על אקסים/אקסיות והיא מספרת לי על הבעיות שלה וזה יותר מדי עמוק בתוך הFZ (אם לא היה לה חבר לא הייתי מגיע למצב הזה.. אני פשוט לא רוצה להפריד ביניהם אבל במקרה אם היא תיפרד ואני אהיה עדיין דלוק עליה שיחסוך לי עבודה).. כרגע אני עושה לה קרוב-רחוק ובאמת היא מחפשת אותי ובאה אליי ומניחה את הראש שלה על הכתף שלי סתם ככה ומלטפת לי את היד מול אנשים למרות שיש לה חבר.. אני רוצה להשאר איתה בקטע של הFZ אבל במקרה ושהיא תפרד מן החבר שלה שתדע שאני עדיין מעוניין בה.. איך אני יגרום לזה? להמשיך עם קרוב-רחוק כל הזמן או פשוט להתרחק ממנה או פשוט להשאר ידיד טוב שלה עמוק בתוך הFZ ובמקרה שהיא תיפרד להתחיל הכל מחדש?
    אה כן , היא פוגשת את החבר שלה רק בסופשי"ם ואיתי היא בשאר ה5 ימים.. (בסיס צבאי..)
    נערך לאחרונה על ידי NewUser1; 04-12-2010 בשעה 20:10.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect