שלום לכולם!
למי שעדיין לא הכיר אותי מהסיפורים הקודמים שלי שמי אן,
גבוה 175 שיער בלונד עיניים ירוקות חזה גדול עגול ועומד ותחת עגול ומוצק.
ועכשיו שסיימתי לרענן את זיכרונכם נעבור לנושא המעניין,
לפני כשבוע לאחר שחזרתי הביתה לאחר עוד יום עבודה משעמם, מצאתי בתיבת הדואר שלי הזמנה לחתונה, וליתר דיוק לחתונה של האקס שלי, ולאחר עיון קצר בהזמנה אני מגלה שהוא מתחתן עם ידידה שלי שעם הזמן הקשר בנינו התנתק. לא ממש הבנתי למה הוא התנתק אבל עכשיו כשאני עומדת בסלון ומחזיקה את ההזמנה ביד אני מבינה למה...
אני והאקס שלי נפרדנו לא בנסיבות הכי טובות, ומה שמרגיז שמאז הפרידה תמיד חיפשתי דרך לתקן את מה שנעשה אך ללא הצלחה.
ככה המשכתי לעמוד עוד מספר דקות מנסה להבין מי מבינהם רוצה לראות אותי בחתונה, ומבינה שבכלל לא אכפת לי, והעיקר שאני הולכת להנות ולהפיק את מירב ההנאה מהאירוע. ומה שהכי חשוב האירוע עוד שבוע ימים כך שאני לא אצטרך לחכות הרבה זמן.
מזל שלפני זמן קצר קניתי שמלה מהממת שתתאים בדיוק לאירוע הזה, כמובן שבתכנון שלי היה שאף אחד לא ישכח אותי אחרי האירוע..
נשאר רק לתכנן איך אני אבצע את זממי.
טוב היה לי את כל השבוע לחשוב על זה.
השבוע חלף מהר מאוד הגיע היום של החתונה ואני החלטתי להארך בהתאם, לקחתי חופש מהעבודה, עשיתי את כל טיפול ה"עשרת אלפים" שכל בחורה עושה בייחוד לפני אירוע חגיגי, במילים פשוטות פשוט ליטשתי את עצמי כך שאלדד לא יוכל להוריד את עיניו מימני (אה שכחתי לציין שמו של האקס אלדד),
הגיע הערב לבשתי את השמלה, אני חייבת לתאר לכם את השמלה, שמלה אדומה צמודה עד כדי כך שאי אפשר ללבוש תחתון מתחתיה (וכמובן שלא לבשתי, הפריט הזה די מיותר בשמלה הזו) השמלה ארוכה עם חתך מקדימה עד אמצע ירך ומחשוף עם כל הגב ומקדימה מחשוף עד הפופיק (ככה שהיא מכסה רק את החזה היפה שלי) וברוך השם יש לי חזה לא קטן ככה שהמראה נראה מעורר תאבון!! כמובן שחזיה תהיה גם מיותרת, ונעל עקב.
לאחר שהצתיידי בכלי הנשק הכי חם שיש לי (אני) יצאתי לדרכי.
החלטתי לאחר ולהגיע לאחר החופה השלב הזה פחות עניין אותי וכמובן שרציתי לדפוק הופעה.
הגעתי לאולם וכשנכנסתי ראיתי שלא מעט מבטים מופנים עליי, לרגע כולם שכחו מהכלה ואני הייתי במרכז העיניינים.
לאחר חיפוש קצרצר מצאתי את אלדד שנראה פשוט מהמם והיה מאוד מופתע לראות אותי, כנראה "אישתו" היא זו ששלחה את ההזמנה ללא ידיעתו, דפקתי את החיוך הכי מהמם שלי ונגשתי עליו אני לא ארחיב על השיחה שהייתה לנו. אותכם זה בטוח לא מעניין, אני פשוט אקפוץ בסיפור כמה שעות קדימה, כולם כבר שתו מעל ליכולתם כולל החתן והכלה, ברור שגם אני כבר שמרתי על קצב השתייה יחד עם שאר האורחים.
לפתע שמתי לב כי אלדד נעלם וענבל אשתו עדיין מפזזת בין האורחים הלכתי לחפש אותו, לאחר כמה דקות של חיפושים מצאתי אותה בחדר ההכנות שלפני כמה שעות שימש את ענבל, הסצנה שנגלתה בחדר הפתיע אותי אלדד מרוח על הספה מעליו מלצרית בגיל ה 16 או אולי 17 רוכבת עליו כאילו הוא איזה סוס פרא, מזל שלא פתחתי את הדלת לרווחה כך שיכולתי להסתכל מבלי שישימו לב עליי, אלדד תפס את התחת של המלצרית וראיתי איך הזין שלו חודר עלייה בכל הכוח הרעש של הצליפות פשוט חירמן אותי, הרגשתי איך אני מתרטבת בעודי צופה איך אלדד מזיין את המלצרית הצעירה הזו, הרגשתי איך הבטן שלי מתכווצת איך הייתי רוצה להיות במקומה להרגיש את הזין שלו נכנס לתוכי, קורע אותי מבפנים, מפמפם אותי ללא הפסקה. הרגשתי באותו הרגע שהכל נוזל לי כבר על הרגל לרגע הצטערתי שלא לבשתי תחתונים.
נמאס לי לצפות איך שהמלצרית מקבלת את כל הכיף שתכננתי לעצמי, פשוט פתחתי את הדלת כאילו שלא ידעתי שהם שם, המלצרית נבהלה תפסה את הדברים שלה וברחה מהחדר, ממש אידיאלי השאירה לי את אלדד עם זין בחוץ ומת לגמור, עשיתי את הפרוץ הכי "אופס" שיכולתי אבל אלדד הכיר אותי טוב מאוד הוא ידע שאני אף פעם לא "פורצת" דלתות בפתאומיות והבין שעמדתי שם וצפיתי בו רק שהוא לא ידע שהייתי שם מספיק זמן בכדי להרגיש את כולי בוערת ומתה לקבל זיון.
נגשתי עליו ונצמדתי הכי קרוב שאפשר ולחשתי לו "זה מה שאתה עושה בחתונה שלך? מזיין מלצרית חסרת ניסיון?"
אלדד לא היה צריך יותר מזה בכדי להבין את הרמז שלי, הוא סיבוב אותי עם הגב עליו והצמיד אותי חזק עליו דרך הבד הדק של השמלה הרגשתי את הזין שלו תחכך לי בתחת בזמן שהוא מנשק לי את הצוואר בלהט, והוא יודע בדיוק איך להלהיט אותי, הודתי לאלוהים שיצאנו בעבר, עכשיו הוא לוחש לי "אני רוצה את הזין שלי בתוכך" לא חשבתי פעמים ירדתי על הברכיים והכנסתי את הזין שלו לתוך הפה שלי, ליקקתי כל חלק בזין שלו מהבסיס ועד הכיפה, סיבוב עם הלשון על הכיפה שלו וחזרה למטה לבסיס הזין שלו הכנסתי את הביצים שלו לתוך הפה שלי מעבירה את הלשון שלי על כל ביצה בטורה בזמן שהיד השנייה שלי נעה לאורך הזין, נמאס לו מהעדינות הזו הוא תופס את הזין שלו ומחדיר לי עמוק לתוך הגרון מזיין את הגרון נתענג על כל רגע בזמן שאני מנסה לתפוס כל טיפת אוויר.
לפתע אני מרגישה ידיים שמרימות את האגן שלי כלפי מעלה ומבלי לחכות הרבה זמן השמלה שלי מתרוממת ואני מרגישה זין קשה מנסה למצוא את דרכו פנימה לתוך הכוס הנוטף שלי, אני מבינה שאני לא היחידה שנהנת לצפות באחרים ונזכרת שלא נעלתי את החדר אחרי שהמלצרית ברחה, וככה אני מוצאת את עצמי מוצצת בכוח המרץ לאלדד ועושה את מירב המאמצים שהוא בחיים לא ישכח את הלילה הזה בזמן שעוד מישהו מפמפם אותי בכל הכוח, מוציא את הזין שלו כמאט עד הסוף נותן רגע לכוס שלי להתגעגע לתחושה הנפלא של הזין הממלא אותי מבפנים וחודר עליי חזרה עד הסוף, להרגיש את הביצים מפליקים לי על הדגדגן הכל כך מגורה אני גומרת רק מהמחשבה ששני גברים מזיינים אותי ואחד מהם הוא אלדד.
אלדד מוציא את הזין שלו מהפה שלי מושך אותי אחריו לספה ובכך גורם לבחור השני להוציא את הזין שלו מתוכי ואני מרגישה את הרייקנות.
אלדד מוריד מימני את השמלה לוקח צעד אחד לאחור על מנת להתענג מהגוף העירום שלי הוא מתיישב על הספה מסובב אותי עם הגב עליו, וברגע שאני מסתובבת אני רואה מי הוא הבחור השני, זהו אחיו הצעיר בחיים לא חשבתי עליו כעל מישהו פוטנציאלי לסקס ואחרי שהרגשתי את הזין שלו בתוכי אני מצטערת שמחשבה זו לא עברה לי קודם בראש.
אלדד לא נותן לי זמן לשקוע במחשבות הוא מושיב אותי עליו ומחדיר את הזין שלו לתוך החור של התחת שלי בעדינות מפלח עם הזין שלו את הדרך, ומתחיל לאט לאט להכניס ולהוציא את הזין שלו, האטיות הזו פשוט מוציאה אותי מדעתי אני גונחת ונאנחת בזמן שאלדד מזיין אותי מאחור יד אחד שלו משחקת לי עם הפיטמה והיד השנייה שלו מצאה את הדגדגן הנפוח שלי, ואחיו פשוט עומד שם וצופה איך אלדד מזיין אותי .
אך הוא לא יכל להתאפק הרבה זמן והוא מחליט להצטרף הוא ניגש אלינו ומתחיל לנשק אותי בכזו עדינות וחושניות שאני פשוט נמסה, לאחר מכן הוא מכניס את הזין שלו לתוך הכוס שלי אני מרגישה איך אני נקרעת הזין של אחיו יותר גדול מהזין של אלדד ובקושי נכנס לתוכי אך לאחר כמה ניסיונות הוא מצליח להחדיר אותו לתוכי ושנייהם מתחילים לזיין אותי בקצב מטורף אחד נכנס ואחד יוצא, אני באקסטזה של חושים גומרת פעם אחר פעם מנסה בין לבין להסדיר את הנשימה שלי אך ללא הצלחה שנייה לפני שאני מצליחה שוב אני מתחילה לגמור.
אחיו של אלדד מוציא את הזין שלו מתוכי ועולה על הספה מכניס את הזין שלו לתוך הפה שלי אני מנקה את הזין שלו מכל המיצים שלי
וכמובן לא שוחכת גם את הביצים הענקיות שלו.
אלדד מוציאה גם את הזין שלו הוא נשכב על הרצפה ומסמן לי לעלות מעליו, אני מתיישבת על הזין שלו ועכשיו אלדד מפמפם אותי בכוס ואחיו חודר כי לתוך התחת הפעם הם לא מקלים עליי הם מזיינים אותי באותו הקצב שניהם חודרים ביחד לתוכי בהתחלה באיטיות לאט לאט מגבירים את הקצב אלדד מוצץ לי הפיטמה בזמן שאחיו משחקת לי הפיטמה השנייה, אני מרגישה כל ס"מ של שניהם המפח את דרכו פנימה.
ועכשיו אני מבינה את המשמעות של "העונג ממלא אותי". אף פעם לא הרגשתי כל כך מעונגת וחוותי הרבה סקס אבל אין מה להשוות במשפחה הזו יודעים איך להטריף בחורה.
אני מרגישה שאחיו מתקרב לגמירה הוא שולף את הזין שלו המהירות וגומר לי על הגב, אני מרגישה איך השפיך שלו נוזל לי על התחת אלדד גם קרוב לגמירה אבל הוא רואה שאני כבר בשיא הוא מתאפק עוד רגע נותן להוציא את כל האנרגיה ולגמור הכי חזק כמו שלא גמרתי בחיים ולאחר הגמירה שלי הוא יוצא מתוכי ומכניס אאת הזין לפה שלי אני מרגישה איך הנוזל שלו ממלא את הפה שלי איך הנוזל החם נשפך לי ומטפטף לי על החזה, ואני הכי מרוצה בעולם מרוחה מכל הצדדים בשפיך חם ונעים אחרי סקס משגע.
חייבת להודות שזו הייתה החתונה הכי טובה שהייתי בה.

) וברוך השם יש לי חזה לא קטן ככה שהמראה נראה מעורר תאבון!! כמובן שחזיה תהיה גם מיותרת, ונעל עקב.
" שיכולתי אבל אלדד הכיר אותי טוב מאוד הוא ידע שאני אף פעם לא "פורצת" דלתות בפתאומיות והבין שעמדתי שם וצפיתי בו רק שהוא לא ידע שהייתי שם מספיק זמן בכדי להרגיש את כולי בוערת ומתה לקבל זיון.