קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] הרב עובדיה יוסף: אסור למכור דירות לגויים
    על ידי YellowGirl בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-10-2010, 14:59
  2. ריכוז ערים?
    על ידי דתh בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-11-2007, 02:28
  3. מחפש שירבשיר יש בחורה ששרה וצועקת מלא שמות של ערים בעולם
    על ידי forza haifa בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2007, 21:08
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 10:03
  5. ניו יורק: מטוס קל התרסק על בית דירות, 4 נהרגו
    על ידי falafel בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 18:35
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

50 רבני ערים: לא להשכיר דירות לגויים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ברירת מחדל 50 רבני ערים: לא להשכיר דירות לגויים

המאבק נגד השכרה או מכירת דירות למי שאינם יהודים מתעצם: עשרות רבני ערים חתמו על גילוי דעת שבו נכתב כי הדבר כרוך ב"החטאת הרבים ובחילול השם". עוד נכתב כי אדם שנוהג בניגוד לפסק ההלכה - עשוי להיות חייב ב"נידוי"

רבני צפת ובני ברק והרב עובדיה יוסף לא לבד: עשרות רבני ערים ויישובים חתמו על גילוי דעת שבו נכתב כי חל איסור הלכתי חמור על מכירה או השכרה של דירות וקרקעות בארץ ישראל למי שאינו יהודי. המסמך, שחתום על-ידי למעלה מ-50 רבנים דתיים-לאומים וחרדים המכהנים ביישובים ממטולה ועד אילת – צפוי להתפרסם בסוף השבוע בעיתונות הדתית ובעלונים המחולקים בבתי הכנסת.

"עד כדי סכנת נפשות"

הרבנים מונים כמה נימוקים לאיסור החמור, בהם "החטאת הרבים בנישואי תערובת וחילול השם", וקובעים כי "הכל תלוי בצוואר המוכרים", כלומר: הם הנושאים באחריות לתוצאות הפיזיות והרוחנית של מעשיהם.
    עוד נכתב במסמך כי מי שעושה כן "גורם נזק גדול לשכניו" משום ש"דרך חייהם (של הנוכרים) שונה מן היהודים, ומהם יש שצוררים לנו ויורדים לחיינו עד כדי סכנת נפשות". גם גרימת נזק כלכלי לשכנים יש כאן, שהרי "מן המפורסמות הוא שבעקבות מכירה או השכרת דירה אחת יורד מחיר כל דירות השכנים, ואפילו כשהקונים והשוכרים נחמדים בתחילה".

נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 07-12-2010 בשעה 11:37.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

מישהו אמר גרמניה-1939?? פתחו ספר היסטוריה רבותיי- זה לא שונה ממה שעשו ליהודים...... הם מתחילים לבודד את הגויים מהחברה........

כן אמנם מותר להם לשבת על ספסלים ולא נשללו מהם זכויות- אך זה רק תודות למדינה הדמוקרטית שלנו, תארו לכם מדינת הלכה שגויים נחותים מיהודים וחילול שבת= מוות, כיף לא?

הרבנים הללו הם אלה שצריכים להיות מנודים- מנודים מחברה שמתיימרת להיות מתקדמת אך תקועה בימי הביניים.

אם גוי אומר ליהודי- שמע אסור לי למכור לך בגלל שהכומר אמר לי- אנטישמיות בוטה!

אם יהודי אומר לגוי- הרבנים אוסרים מכירה לגויים- הרי שזו מצווה!
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 07-12-2010 בשעה 11:52.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

כפייה דתית!
    הרבנים עושים דברים כאלה,גם לא לקנות בחברה כלשהי.
    נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 07-12-2010 בשעה 13:16.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

גם כפייה דתית, ובכלל, הם אלה שמטיפים על גזענות לא?
    הלא יהודים מוסרים יותר לדבריהם?

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

לא אומר שהם צודקים אבל יש בזה משהו אני אישית גר בנצרת עילית ובכמה שנים האחרונות מתחילים לעבור לפה ערבים מנצרת וזה לא לטובתנו יש מכות ועוד מלא דברים שהיו פחות לפניהם והם רק גורמים בעיות כמו סמים נשקים ועוד

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Reggae-Man צפיה בהודעה
    לא אומר שהם צודקים אבל יש בזה משהו אני אישית גר בנצרת עילית ובכמה שנים האחרונות מתחילים לעבור לפה ערבים מנצרת וזה לא לטובתנו יש מכות ועוד מלא דברים שהיו פחות לפניהם והם רק גורמים בעיות כמו סמים נשקים ועוד
    כן אבל אותם רבנים לא אומרים לך "בגלל שהם פה- יש יותר פשע, לכן אנו לא רוצים אותם". הם אומרים לך "גויים? לא אצלנו " וזה גזענות.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

לא קשור כפייה דתית.
    אבל זה אכן גזענות טהורה, חוקי נינברג 1935:
    אסור להתחתן עם יהודים ולעשות נישואי תערובת- אסור להתחתן עם ערבים ולעשות נישואי תערובת.
    אסור לקנות ולמכור ליהודים- אסור לתת להם עידוד להתיישב ,אסור להשכיר להם בתים.

אותו דבר.
    כמו שהגרמנים חשבו על היהודים שהם חלאות אדם,שקרנים ,מלאי תעבות וגזע נחות.
    כך הרבנים:
    "בשרם כבשר החמור ודמם כדם הסוס", הם שקרנים ואסורים לעדות.
    אסור להאמין להם כי הם שקרנים בני שקרנים שכול דברם שקר ותעובה.

וחוץ מזה, מותר וצריך לאסור אותם על כך.
    החוק ה-5 לענושין קובע:
    כי הסתה לגזענות, כלומר: השפלה,רדיפה,גינוי ופגיעה בקבוצה מסוימת על בסיס אתני-לאומי זה עונש ומאסר לחמש שנים!!!!!
    (קראתי את זה ב"ידיעות אחרונות").
    ואף אחד לא עושה כלום.

ודבר אחרון.
    אסור לא להשכיר לאנשים דירות על בסיס אתני וגזעני גם כאשר הבית הוא פרטי!!
    בשנת 1925 (בערך), מוכר גרמני סירב למכור ליהודי בחנות שלו רק בגלל שהוא יהודי.
    אותו יהודי תבע את הגרמני על כך שהוא לא מוכר לו על בסיס גזעני .
    בית המשפט קבע שמותר לגרמני לא למכור ליהודי ונשען על הזכות ל"חירות החוזים".
    מאוחר יותר כאשר הגזענות פשטה, האישור של בית המשפט נתן לגיטמציה להרבה גרמנים ויפשר בסופו של דבר שיתרחש הדבר המזוויע ביותר בתולדות האנושות :"הפיתרון הסופי".

בשנת 2005 במשפט אסלעי נגד קיבוץ קלנה ,שבו סירבו לתת לערבים להיכנס לבריכה ונשענו על "חירות החוזים".
    קבעה השופטת שהייתה ממונת על התיק שלא ניתן להישען על "חופש החוזים", וקבעה שיש לשלם פיצויים לערבים ולתת להם להיכנס לבריכה.

יכול להיות שבגלל שזה היה קיבוץ, וגם כול אחד יכול לתרץ בצורה אחרת למה הוא לא רוצה להשכיר לערבים אבל יכול להיות שאם יצליחו להוכיח שלא משכירים להם בגלל שהם ערבים אז זאת עבירה על החוק.
    נערך לאחרונה על ידי crazyseducer; 08-12-2010 בשעה 21:55.

יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    כן אבל אותם רבנים לא אומרים לך "בגלל שהם פה- יש יותר פשע, לכן אנו לא רוצים אותם". הם אומרים לך "גויים? לא אצלנו " וזה גזענות.
    הם כן אומרים.
    בגלל שהערבים מביאים פשע ואסונות.
    וגם בגלל שכאשר אחד משכיר לערבים אז ערך כול שאר הדירות יורד,(כי אף אחד לא רוצה לגור בשכונה שבה יש הרבה ערבים).

אני לא חושב שהם צודקים.
    מצד אחד גם אני לא רוצה לגור ולחיות לצד הערבים,אבל זה אך ורק בגלל החינוך הפגום שקיבלתי בנושא.
    זה לא בסדר שכך אנחנו חושבים כי איך שלא תסתכל על זה ,זאת גזענות טהורה.
    אנחנו ישר מקטלגים כול ערבי כעושה צרות,שיכור ומעשן ,ומביא פשע.
    לפעמים זה נכון, אבל זה עדיין לא בסדר לחשוב כך.
    מצד שני אני עדיין לא רוצה לגור בשכונה של ערבים,ולא רוצה שהילדים שיהיו לי גם לא יגרו שם.

הדרך היחידה שאני רואה לצאת מהתסבוכת הזאת, זה שהפלסטינים יקימו לעצמם מדינה.
    ושהתדמית שלהם בעיננו תשתפר.
    וגם שהתרבות שלהם תצא מתקופת הביינים, ושהם יפסיקו לגור בכפרים אלא בערים.
    ויפסיקו להיות כול כך קנאים לדת שלהם, ושיהיו יותר משכלים.
    כי הכול מתחיל בחינוך, הכול.

יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    באקס
    לייקים
    222
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    באקס באני באקס באני זה הוא שמי!

תודה על הפירסום .

"Once more into the fray
    Into the last good fight I'll ever know.
    Live or die on this day
    Live or die on this day."

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי crazyseducer צפיה בהודעה
    לא קשור כפייה דתית.
    אבל זה אכן גזענות טהורה, חוקי נינברג 1935:
    אסור להתחתן עם יהודים ולעשות נישואי תערובת- אסור להתחתן עם ערבים ולעשות נישואי תערובת.
    אסור לקנות ולמכור ליהודים- אסור לתת להם עידוד להתיישב ,אסור להשכיר להם בתים.

אותו דבר.
    כמו שהגרמנים חשבו על היהודים שהם חלאות אדם,שקרנים ,מלאי תעבות וגזע נחות.
    כך הרבנים:
    "בשרם כבשר החמור ודמם כדם הסוס", הם שקרנים ואסורים לעדות.
    אסור להאמין להם כי הם שקרנים בני שקרנים שכול דברם שקר ותעובה.

וחוץ מזה, מותר וצריך לאסור אותם על כך.
    החוק ה-5 לענושין קובע:
    כי הסתה לגזענות, כלומר: השפלה,רדיפה,גינוי ופגיעה בקבוצה מסוימת על בסיס אתני-לאומי זה עונש ומאסר לחמש שנים!!!!!
    (קראתי את זה ב"ידיעות אחרונות").
    ואף אחד לא עושה כלום.

ודבר אחרון.
    אסור לא להשכיר לאנשים דירות על בסיס אתני וגזעני גם כאשר הבית הוא פרטי!!
    בשנת 1925 (בערך), מוכר גרמני סירב למכור ליהודי בחנות שלו רק בגלל שהוא יהודי.
    אותו יהודי תבע את הגרמני על כך שהוא לא מוכר לו על בסיס גזעני .
    בית המשפט קבע שמותר לגרמני לא למכור ליהודי ונשען על הזכות ל"חירות החוזים".
    מאוחר יותר כאשר הגזענות פשטה, האישור של בית המשפט נתן לגיטמציה להרבה גרמנים ויפשר בסופו של דבר שיתרחש הדבר המזוויע ביותר בתולדות האנושות :"הפיתרון הסופי".

בשנת 2005 במשפט אסלעי נגד קיבוץ קלנה ,שבו סירבו לתת לערבים להיכנס לבריכה ונשענו על "חירות החוזים".
    קבעה השופטת שהייתה ממונת על התיק שלא ניתן להישען על "חופש החוזים", וקבעה שיש לשלם פיצויים לערבים ולתת להם להיכנס לבריכה.

יכול להיות שבגלל שזה היה קיבוץ, וגם כול אחד יכול לתרץ בצורה אחרת למה הוא לא רוצה להשכיר לערבים אבל יכול להיות שאם יצליחו להוכיח שלא משכירים להם בגלל שהם ערבים אז זאת עבירה על החוק.
    רבנים חושבים מה שהיטלר חשב,
    שהגזע שלהם הכי טהור,וכל השאר שילכו לעזאזל.
    אך פה יש לרבנים ,גיור והחזרה בתשובה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Few4Love צפיה בהודעה
    תודה על הפירסום .
    ספאמר.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

כמו שהדגשת בכתבה, הסיבה העיקרית לתקנה הזאת זה פיקוח נפש.
    אני חשוב שהדיון הזה הוא יותר דיון פוליטי.
    אין פה שום עניין של גזענות, אם הערבים היו נכונים לחיות בשלום עם העם היהודי, זה היה עובד.
    הבעיה היא, שלהזכירכם, קמה פה מדינה יהודית כתוצאה מאנטישמיות ברחבי העולם.
    המדינה נתנה פתרון לאנטישמיות הזאת, כך שבמדינה יהודית, ישנו רוב יהודי מוחלט, ואין גילויי אנטישמיות ופחד ברחובות.
    ברגע שנותנים לגיטימציה לערבים לבוא ולהתגורר בארץ, הם מתרבים בקצב מטורף, ולאט לאט יש פה יותר מכות, יותר אלימות.
    אני לא אומר שכל הערבים כאלה, אבל תבינו, יש ערבים עשירים שמסיבות אידיאולוגיות פשוט קונים וקונים אדמות בארץ, נותנים לערבים להתגורר שם וזה פשוט אסון לכל העם היהודי, שוב ויכוח פוליטי, לא קשור לדת.
    הערבים האלה פשוט באים לפה במטרה להשתלט על הארץ, לכבוש אדמות בשקט, הם משתלטים על שכונות ויהודים פשוט עוזבים כי לא נעים לחיות ליידם, זאת עובדה.

ושוב, אנחנו לא עושים את זה משום מניע גזעני, אנחנו עושים את זה בתור הגנה עצמית, אם לא נעשה את זה, לא תישאר לנו ארץ.
    אולי זה נראה לכם משהו רחוק ובלתי אפשרי, אבל לפי סטטיסטיקות פשוטות, בעוד מאה שנים ואפילו פחות, הערבים יתרבו פה כל כך שאני בספק אם נוכל לצאת מזה איכשהו.
    אבל כמובן, אם אפשר לעשות דמגוגיה, ולהשמיע את הרבנים בצורה מכוערת, להוציא אותם נאצים, אז למה לא? הרי זה כל כך כיף להסתלבט על הדת.
    פשוט גועל נפש לקרוא ליהודי נאצי, אם הייתם קצת קוראים על השואה, לא הייתם מדברים ככה,בתור אחד שהייתה לו משפחה בשואה, לדעתי זה ממש ביזיון שאתם קוראים ליהודי נאצי, אני הייתי מתבייש שבועות אם הייתי אומר דבר כזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    כמו שהדגשת בכתבה, הסיבה העיקרית לתקנה הזאת זה פיקוח נפש.
    אני חשוב שהדיון הזה הוא יותר דיון פוליטי.
    אין פה שום עניין של גזענות, אם הערבים היו נכונים לחיות בשלום עם העם היהודי, זה היה עובד.
    הבעיה היא, שלהזכירכם, קמה פה מדינה יהודית כתוצאה מאנטישמיות ברחבי העולם.
    המדינה נתנה פתרון לאנטישמיות הזאת, כך שבמדינה יהודית, ישנו רוב יהודי מוחלט, ואין גילויי אנטישמיות ופחד ברחובות.
    ברגע שנותנים לגיטימציה לערבים לבוא ולהתגורר בארץ, הם מתרבים בקצב מטורף, ולאט לאט יש פה יותר מכות, יותר אלימות.
    אני לא אומר שכל הערבים כאלה, אבל תבינו, יש ערבים עשירים שמסיבות אידיאולוגיות פשוט קונים וקונים אדמות בארץ, נותנים לערבים להתגורר שם וזה פשוט אסון לכל העם היהודי, שוב ויכוח פוליטי, לא קשור לדת.
    הערבים האלה פשוט באים לפה במטרה להשתלט על הארץ, לכבוש אדמות בשקט, הם משתלטים על שכונות ויהודים פשוט עוזבים כי לא נעים לחיות ליידם, זאת עובדה.

ושוב, אנחנו לא עושים את זה משום מניע גזעני, אנחנו עושים את זה בתור הגנה עצמית, אם לא נעשה את זה, לא תישאר לנו ארץ.
    אולי זה נראה לכם משהו רחוק ובלתי אפשרי, אבל לפי סטטיסטיקות פשוטות, בעוד מאה שנים ואפילו פחות, הערבים יתרבו פה כל כך שאני בספק אם נוכל לצאת מזה איכשהו.
    אבל כמובן, אם אפשר לעשות דמגוגיה, ולהשמיע את הרבנים בצורה מכוערת, להוציא אותם נאצים, אז למה לא? הרי זה כל כך כיף להסתלבט על הדת.
    פשוט גועל נפש לקרוא ליהודי נאצי, אם הייתם קצת קוראים על השואה, לא הייתם מדברים ככה,בתור אחד שהייתה לו משפחה בשואה, לדעתי זה ממש ביזיון שאתם קוראים ליהודי נאצי, אני הייתי מתבייש שבועות אם הייתי אומר דבר כזה.
    לא אמרנו שהם נאצים פשוט אמרנו שיש דימיון בין הדברים שנאמרו במכתב הרבנים לדעות על היהודים בשנת 1940- זה הכול........ לפי מה שאתה אומר הערבים החיות האלה יתרבו פה, ובגלל שהם חיות מגעילות הם יתקפו בסופו של דבר את היהודים והרי בכלל לא נעים לגור לידם, כל מה שאמרת עכשיו- זה דעות קדומות, אני פשוט אומר- למה? למה לא לנסות לחיות בשלום? למה ישר ללכת לדרך הפחות טובה? יש ערבים שלא אכפת להם מהסכסוך ורק רוצים לחיות בשלום (אני בטוח שיש כאלה), אני לא אומר לתת למחבלים- אבל סטודנטים ערבים- למה לא? הם משלמים בזמן? הם לא מחבלים? הם לא יתלו לך דגלי חמאס בבית? אז מה הבעיה איתם?
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 10-12-2010 בשעה 14:13.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    לא אמרנו שהם נאצים פשוט אמרנו שיש דימיון בין הדברים שנאמרו במכתב הרבנים לדעות על היהודים בשנת 1940- זה הכול........ לפי מה שאתה אומר הערבים החיות האלה יתרבו פה, ובגלל שהם חיות מגעילות הם יתקפו בסופו של דבר את היהודים והרי בכלל לא נעים לגור לידם, כל מה שאמרת עכשיו- זה דעות קדומות, אני פשוט אומר- למה? למה לא לנסות לחיות בשלום? למה ישר ללכת לדרך הפחות טובה? יש ערבים שלא אכפת להם מהסכסוך ורק רוצים לחיות בשלום (אני בטוח שיש כאלה), אני לא אומר לתת למחבלים- אבל סטודנטים ערבים- למה לא? הם משלמים בזמן? הם לא מחבלים? הם לא יתלו לך דגלי חמאס בבית? אז מה הבעיה איתם?
    אני אמרתי מראש שזה לא כל הערבים, העובדות בשטח מראות שגם כשיש חברה ערבית שרוצה לחיות בשלום, אין להם שליטה על הקיצוניים שבהם, ואיפה שהם באים הם עושים בעיות.
    אני לא אומר דברים בתור דעה קדומה, אני אומר דברים בתור עובדה, תראה ערים מעורבות שיהודים עוזבים את המקום בגלל הערבים.
    ושוב, אין פה עניין דתי, זה עניין פוליטי לגמרי, שלא מזכיר בכלל את הנאצים.
    החשש שלנו זה שהערבים ישתלטו לנו על הארץ, תחשוב על זה ככה, בקצב שהם מתרבים, יהיו להם יותר מנדטים בכנסת, ההשפעה שלהם תגדל, תחזור להיות אנטישמיות בארץ והעם שלנו לא יהיה מוגן כמו עכשיו.
    איפה במהלך ההיסטוריה עם ישראל היה מוגן כל כך? אתה מסתובב בארץ (ברוב המקומות,חוץ מאיפה שלצערנו השתלטו ערבים) ואין לך פחדים, אנשים מסתובבים עם כיפות ברחוב, ממש חופש שלא היה ליהודים במשך אלפי שנים.
    וזה לא סוד, שאנחנו נקראים בפי הערבים "האוייב הציוני", ואנשים כמו אחמדיניג'אד צועקים בקול שמקום היהודים הוא בים התיכון.
    העם הפלסטיני הוא עם ממוצא, הוא לא אמיתי, זה קבוצה של פליטים שרוצים לכבוש פה את הארץ.
    יש להם ארצות ערביות ענקיות, והם באים לקחת לנו את המדינה היחידה שיש לעם שלנו, כפתרון לאנטישמיות הגדולה שבעולם.
    אתה חושב שהימין בעם לא רוצה לחיות בשלום עם הערבים? אתה חושב שלדת היהודית יש בעיה עם ערבים שיגורו בארץ ישראל?
    אין בכלל שום בעיה כזאת. הבעיה היחידה שהימין, שכולל בתוכו את הציונות הדתית שאליו משתייכים הרבנים שהבאתם פה , זה מנהיגים של זרם פוליטי דתי ימני.הימין שלמד מטעויות העבר, ורואה שכמה שאתה בא לקראת הערבים (ראה התנתקות, נעשה על ידי אריק שרון ממפלגת הימין הליכוד) הערבים לא רוצים לחיות בשלום.
    נתת חבל ארץ? תקבל יותר טילים ויותר לכיוון מרכז הארץ.
    נתת אצבע הם רוצים את כל היד.
    אבל שוב, כמו שאמרתי, זה כבר ויכוח פוליטי ולא דתי.
    וכמובן שהקשר בין הסכסוך הערבי ישראלי במזרח התיכון לבין הנאציזם באירופה הוא לא קיים.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

גזענות.

נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 10-12-2010 בשעה 17:14.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

מה פתאום גזענות, מה לא ראית את הרב עובדיה יוסף מתפלל למען העם שחיי בהאיטי בזמן הצונאמי? אה לא, הוא התפלל שעוד צונאמי יבוא וכולם ימותו, וזה גזענות טהורה. וזה לא רב קטן, זה הרב הכי חשוב בישראל.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 10-12-2010 בשעה 17:41.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,093 | הודעות: 8,151,675 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect