נכתב במקור על ידי
Daniel
כמו שהדגשת בכתבה, הסיבה העיקרית לתקנה הזאת זה פיקוח נפש.
אני חשוב שהדיון הזה הוא יותר דיון פוליטי.
אין פה שום עניין של גזענות, אם הערבים היו נכונים לחיות בשלום עם העם היהודי, זה היה עובד.
הבעיה היא, שלהזכירכם, קמה פה מדינה יהודית כתוצאה מאנטישמיות ברחבי העולם.
המדינה נתנה פתרון לאנטישמיות הזאת, כך שבמדינה יהודית, ישנו רוב יהודי מוחלט, ואין גילויי אנטישמיות ופחד ברחובות.
ברגע שנותנים לגיטימציה לערבים לבוא ולהתגורר בארץ, הם מתרבים בקצב מטורף, ולאט לאט יש פה יותר מכות, יותר אלימות.
אני לא אומר שכל הערבים כאלה, אבל תבינו, יש ערבים עשירים שמסיבות אידיאולוגיות פשוט קונים וקונים אדמות בארץ, נותנים לערבים להתגורר שם וזה פשוט אסון לכל העם היהודי, שוב ויכוח פוליטי, לא קשור לדת.
הערבים האלה פשוט באים לפה במטרה להשתלט על הארץ, לכבוש אדמות בשקט, הם משתלטים על שכונות ויהודים פשוט עוזבים כי לא נעים לחיות ליידם, זאת עובדה.
ושוב, אנחנו לא עושים את זה משום מניע גזעני, אנחנו עושים את זה בתור הגנה עצמית, אם לא נעשה את זה, לא תישאר לנו ארץ.
אולי זה נראה לכם משהו רחוק ובלתי אפשרי, אבל לפי סטטיסטיקות פשוטות, בעוד מאה שנים ואפילו פחות, הערבים יתרבו פה כל כך שאני בספק אם נוכל לצאת מזה איכשהו.
אבל כמובן, אם אפשר לעשות דמגוגיה, ולהשמיע את הרבנים בצורה מכוערת, להוציא אותם נאצים, אז למה לא? הרי זה כל כך כיף להסתלבט על הדת.
פשוט גועל נפש לקרוא ליהודי נאצי, אם הייתם קצת קוראים על השואה, לא הייתם מדברים ככה,בתור אחד שהייתה לו משפחה בשואה, לדעתי זה ממש ביזיון שאתם קוראים ליהודי נאצי, אני הייתי מתבייש שבועות אם הייתי אומר דבר כזה.