טוב אז שמעו אותה ה HB9.5 אני מכיר אותה אבל היא לא מכירה אותי חחח הכרתי את השם שלה דרך חברים ...
טוב אז נמשיך אני והמשפחה שלי אתמול הלכנו לקנות נעליים פיתאום אני רואה אותה HB9.5 עוברת ליידי מסתכלת עליי 4 שניות משפילה מבט
וממשיכה ללכת אחרי 6 שניות היא חוזרת מסתכלת עליי עוד 3 שניות והולכת..
טוב דיברתי עם אחשלי עם אני חושב שזאת אותה הילדה שאני והוא פעם דיברנו עלייה הוא אומר יש מצב, החלטתי לגשת אלייה.
טוב אני הולך אלייה וניגש מהצד ככה זה היה:
-=תמיד חייכתי והראתי שפת גוף טובה =-
-=ושתבינו היא עובדת שם=-
אני: "סליחה?... אפשר להפריע לך רגע? =]"
HB9.5: "חחחחח כן =]" ***ומשפילה מבט***
אני: "קוראים לך במקרה X?" פפהה !! קיבלתי !! בלאקאאוט רצייניי !!!!!
HB9.5: "חחחח כןןן !! שייוואוו" *** סמיקה והשפילה מבט ושנינו צחקנו ***
אני: "אתה רואה אמרתי לך....=]" ***פה אחשלי הגיע ואמרתי לו את זה***
HB9.5: *** עוד פעם צוחקת ומסמיקה ***
אני: "נכון את מכירה את .. X ו Y וZ =]"
HB9.5: "ככןן נכון אתה מכיר אותם נכון??, מה אתם עושים פה?" ***הייתה בשוק אחושרמוטה וכרגיל מחייכת***
אני: "ככה בטח שמכיר אותם גדלתי איתם.. קונים בגדים" ***אחלה DHV זה שאני מכיר אותם, ושאמרתי "קונים בגדים" גמגמתי קצת סעמק***
HB9.5: "חחח בגדיםם ? 0.O"
אני: "אאהה לא לא לא חח נעליים, תיראי את הנעליים האלו מה את אומרת עלייהם?" ***סעמק עוד פעם קצת גמגמתי, והבלאקאוט היה רציני***
HB9.5: "אממ נעליים יפות באמת !! אבל יש עוד נעליים, בוא אני יעזור לך" ***פה היא קמה מאיפה שהיא ישבה וממש באה אליי***
אני: "אממ לא זה בסדר מישהו כבר עוזר לנו, אאהה נעים מאוד קוראים לי עדן" ***מושיט את היד ולוחץ לה את היד, פה היא הסמיקה וחייכה והשפילה מבט עוד פעם, ואז הבאתי לה נשיקה בלחי***
HB9.5: "אהה טוב..."
= פה הייתי צריך לחזור ופה זה הסתיים =
רשמתי לה היום ב FACEBOOK:
אני : "חחח זוכרת ;-) ?"
HB9.5: "חחח כן..."
יתרונות:
שפת גוף טובה.
חסרונות:
BLACKOUT רציני.
דיברתי מהר.
קצת גמגמתי, והכל מהBLACKOUT.
אין פיקאפ.
הערות:
לפחות אני שמח שניגשתי למישהי HB9.5 זה עשה לי את היום !
היא נתנה הרבה IOI אבל שתדעו יש לה אופי ממש טוב אז יכול להיות בגלל שהיא סתם רצתה לעזור?
ועכשיו מה אתם אומרים ????
תגידו הכל חופשי !!!

ציטוט ההודעה

לשעבר.