קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו כולם
    על ידי DJ BooYaka בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 13:04
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:46
  3. נואש למשחקקקק כנסו כולם!!!!!!
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 08:13
  4. [אשכול חוקים] להיכנס כולם כולם!
    על ידי ShadowZ בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 16:21
  5. דחוףףףףףףףף כנסו כולם
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 03:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

הפייסבוק,והמחשב בכללי דפק את כולם:)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

ברירת מחדל הפייסבוק,והמחשב בכללי דפק את כולם:)

הנה סטטוס של ידידה שלי בפייס:
    פעם היית מבקש מספר טלפון ,היום אתה מבקש שם מלא לפייסבוק. פעם היית מתחיל איתה זורק איזה משפט נחמד היום אתה עושה לה לייק .פעם היית מציע לה חברות מול החברים היום בקשת חברות בפייסבוק .פעם הייתם רבים שאתם לא נפגשים,היום על זה שאתה לא כותב לה בקיר .ופעם היה לך חיים.היום אתה קורא לי את הסטטוס.

עצוב שזה מה שבנות חושבות ד"א.
    בקשר למחשב
    דעה שלי היא שאם לא המחשבים והשעות שאנחנו מעבירים פה לא היה את פחד הגישה והפיקאפ היה נכנס הרבה פחות חזק,לא היינו צריכים אותו
    אתם לא זוכרים איזה בטחון היה לכם ביסודי?שהייתם ילדים קטנים?
    הייתי תמיד בחוץ הייתי בקשר עם המו ילדים,ומאז המחשב התחלתי להסתגר ואז גם הפחד גישה,רגילים לדבר בצ'ט וכשאתה פנים מול פנים אפילו עם בני דודים שלי פעם לא היה לי מה לדבר

ובקיצור:
    צאו מהמחשב,תמצאו חיים וזה לוו דוקא לצאת לשטח,תשחקו כדוגל תעשו משהו עם עצמכם,עבודה..כל זה עוזר לפיקאפ,ולעצמכם לפני הכל

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

זאת הדעה שלך, ואני שמח שזאת לא הייתה אחת הבעיות שלך, אבל אני רק מבקש לא להכליל.
    ההדבקות למחשב זה סינדרום, תגובה לפחד, לא מה שיוצר אותה.
    באופן אישי, תמיד היה לי את הפחד לצאת ולהכיר אנשים, ובשבילי זה היה מהפך גמור מהמעבר מיסודי
    לבייניים, פתאום כל האנשים שהיה לי נוח איתם (לא חברים קרובים, יש פה הבדל) נעלמו ונדחפתי לכיתה
    עם אנשים חדשים. זאת אחת הסיבות אני מניח שבגללם הברזתי מביה"ס אבל אני כבר נסכנס לזה אישי מידי..
    בין אם זה להתקע מול הטלויזיה ובין אם זה מול המחשב, זה רק סימפתום לתופעה, לא הגורם לה.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

אני מסכימה לחלוטין עם firya... אבל אני גם מסכימה שהמחשב די דופק אותנו.
    הסטטוס של הידידה שלך נכון לחלוטין, וגם די עצוב. זה הרבה יותר כיף שמישהו מתחיל איתך מאשר עושה לך לייק, תאמינו לי.
    אז המלצה- לשחק בפייסבוק זה המנוס האחרון ורק כשאין ברירה!!
    אבל בעידננו הממוחשב לעיתים קרובות אין ברירה, וכמה שזה חבל... ככה זה.
    לפייסבוק יש המון יתרונות, ולדעת איך להשתמש בו כראוי זה יתרון מאוד גדול.
    אז צאו החוצה, תעשו משהו עם החיים שלכם, אל תיהיו כל כך הרבה זמן על המחשב, אבל שמרו על דף פייסבוק פעיל!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    dudu
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני לא מכיר יותר מדי אנשים שנשארים בבית בשביל להיות בפייסבוק במקום לצאת...
    אני מסכים שהתקשורת במחשב ובפלאפונים פגעה בתקשורת הבין אישית פנים מול פנים.
    אבל לטעון שבגלל זה לאנשים פחד גישה?
    גם לפני המחשבים היה פחד גישה, וגם לפני המחשבים אנשים קנו ספרים של 'איך להתחיל עם בנות'.
    האינטרנט דווקא הקל על אנשים מסויימים מפחד גישה (צ'טים ופייסבוק) ותקשורת בכללי (מסן וכדומה).

אגב, היופי בפיקאפ הוא שהוא שולח אותך לשטח. אין פה דרכי קיצור.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

שטויות, לפי מה שאתה אומר בשנות ה90 המוקדמות כולם היו זייני על בלי פחד גישה (בכוונה הלכתי על שנות ה90 אפשר לגרור את זה עוד המון אחורה עד תקופת התנך - פשוט בשנות ה90 עוד היינו כאן גם אנחנו הילדודס)

לא נכון לומר שאם לא היה מחשבים לא היה פחד גישה.
    יש המון מחקרים ומאמרים על זה איך שכשאנשים היו ילדים הם עשו מה שבא להם ואיך זה שילדים עושים יותר מה שהם רוצים מאשר מבוגרים, כבר שנים הנושאים האלה נבדקים ושוב אין קשר למחשב.
    זה שאם היית פחות בבית (בכללי, לא משנה אם אתה עושה ג'וגינג עם אש או משחק במחשב אבל בתוך הבית) והיית יותר יוצא ויותר מגיע לאינטרקציות עם אנשים - כתוצאה מכך היה לך פחות פחד גישה, יותר ביטחון והיית אדם מעניין יותר, זה בהחלט נכון.
    להאשים את המחשב בזה? שטויות ובמיוחד את הפייסבוק, בתור אחד שהכיר כמה בנות ואפילו זיין דרך הפייסבוק. (ז"א הכרתי את הבחורה דרך הפייסבוק ואז נפגשנו ומשם הלאה, לא זיינתי אותה דרך אפליקציה או לא יודע מה..)

בהצלחה,

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מחשב זה דבר טוב
    אבל במידה מסוימת

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

דווקא אני יותר שואף לכיוון ההפוך - שנגיע לעידן שאתה ממש לא תצטרך להתחיל עם בנות, לא תצטרך לעשות סקס אם לא בא לך ולא תצטרך להתחתן.. פשוט תחייה את החיים שבא לך, גם אם הם יסתכמו בלאונן מול במחשב כל חייך (מבחינתי, זהו חופש הילאי, זהו האוטופי..).

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    דווקא אני יותר שואף לכיוון ההפוך - שנגיע לעידן שאתה ממש לא תצטרך להתחיל עם בנות, לא תצטרך לעשות סקס אם לא בא לך ולא תצטרך להתחתן.. פשוט תחייה את החיים שבא לך, גם אם הם יסתכמו בלאונן מול במחשב כל חייך (מבחינתי, זהו חופש הילאי, זהו האוטופי..).
    מה שאתה אומר יקרה .. יש איזה מדען ... הבחור שחזה את האינטרנט משהו כמו 20 שנה לפני שהוא היה קיים , הוא חוזה שבעוד 20 שנה מהיום (בערך) נגיע לנקודה הסינגולארית שלאחריה האנושות לא תיהיה דומה למה שהיא היום ובכלל כמעט ולא אנושית ... כל זאת מרוב התפתחות טכנולוגית , אני לא אכנס לזה יותר מידי אבל אם ראית את הסרט המטריקס , משהו כזה פחות או יותר , תוכל לבנות לעצמך חיים ממוחשבים ולחיות בעולם וירטואלי משלך , חופשי וחסר דאגות ... כששמעתי את זה נכנסתי לפחד כי בתכלס זה דיי עצוב שאנשים כבר לא יצטרכו לצאת מהבית בעוד 20 שנה ...

לפותח האשכול :
    אני זוכר שגם בתור ילד ביסודי הייתי מתבייש לדבר עם בנות , עם בנים הייתי אחלה גבר ואהבו אותי מאוד ! אבל עם בנות לא דיברתי בכלל! בקושי בוקר טוב ! אז אל תגיד שזה בגלל המחשב כי הייתי ילד שממש אהב להיות בחוץ ברחוב ... אל תכליל כי כל אדם הוא אינדיבידואלי
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 12-12-2010 בשעה 22:41.

הבעיה היא לא המחשב ולא הפייסבוק.
    הבעיה היא ילדים שחושבים שזה פיקאפ, שזה אומנות הפיתוי, זה לא!
    זה חרטא כשמשעמם אז עוד סבבה אבל זה לא תחליף ללצאת החוצה ולדעתי זה גם לא תוספת לזה.
    פשוט תגדלו ביצים ותסתכלו לבחורה בעיניים במקום להיסתכל לה בתמונות.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה צודק בזה שהפייסבוק והמחשב בכלל זה כלי לרוב האנשים הפחדנים שכבר שיש להם פחד גישה..זה מאין תירוץ בשבילם למה לא צריך לצאת מהבית ולגשת.
    אבל גם אם לא היה מחשב,הם פשוט היו מוצאים משהו (לשחק מבוכים ודרקונים ולשתות שוקו חם) במקום לצאת ולהתחיל עם בחורות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect