איזה כרטיס מסך יותר טוב ובכמה אחוזים?
איזה כרטיס מסך יותר טוב ובכמה אחוזים?
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 11-01-2011 בשעה 12:55. סיבה: נא לתייג!
|
|
הHD5670 יותר משתלם.
כה אבל איזה יותר טוב לחבר שלי יש כזה hd5670 ולי עד שאני יחליף יש את ה-9800gt הוא אומר ששלו יותר טובאני מחליף לhd5770 עוד שבוע בערך..
שמע הם דיי שווים,ראיתי הרבה באנצ'ים שלהם ולפעמים הHD5670 לוקח ולפעמים 9800GT ומשעמם לך שאתה רב עם חבר שלך למי יש כ.מ יותר טוב ? ם.ם
חחח אחי אני לא רב אני רוצה לדעת וגם ככה אני מחליף את שלי עוד מעט![]()
אני מכיר את hd 5670, היה לי אותו על המחשב, חרא כרטיס, לא מריץ משחקים על הגדרות normal ועכשיו יש לי את hd 5830 ויש ביניהם הבדל עצום.
מה הקשר!? הוא מדבר פה על 9800GT שלי היה אותו אישית.
היה אחלה של כרטיס באמת!,והHD5670 לא משתלם זה למה הוא חרא כרטיס,כי הוא לא שווה תכסף.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
noam4321 היקר חלאס לזיין את השכל ולהפציץ בהודעות רק כדי לנפח את המונה, הודעה הבאה לא במקום ותגיד שלום למשתמש שלך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמרו לך הם די שווים ורק בשביל ההמחשה כנס לכאן.
http://www.tomshardware.com/charts/2...d%5B4579%5D=on
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!