אז ככה דבר ראשון אחרי תקופה מאוד ארוכה של איזה 4 חודשים שלא היתתי פה בטח הותיקים זוכרים אותי בקטנה אז חזרתי
אז ככה ההיום יום ששיישי בערב קצת שתיה על האש בנות נרגילה מה עוד צריך קקיצר בנות חדשות אף לא ראיתי ישר מתחיל להריץ על מטרה משחק היו כבר די מהר סימני משיכה פתאום היאהתחילה להמרח על חבר שלי אז אמרתי טוב לא נורא קיצר ניסתי לסדר להם בסופו של דבר הבנתי שהיא עושה את זה בשביל שאני יקנא קיצר לא עבד קיצר בסופו של דבר הגענו למצב כזה שהיא יושבת עלי ממש נמרחת אני רואה את חבר שלי לידי מבואס קיצר אמרתי לה שתלך אני יבוא עוד מעט קיצר הלכתי ישבנו אני היא וחברה שלה בבללוק
חברה שלה לא נתנה לנו להיות לבד פשוט cockblock מעצבנת ועוד היא ממש ניסתה להרוס לי
היא עושה לילדה את יודעת הוא התנשק עם x(חברה אחרת שלה שבאמת התנשקתי איתה ) וגם עם עוד חברה חח ..
לא משנה אמרתי זהו היא דפקה לי פתאוםהיא אומרת אז הן מיוחדות אני wtf איזה IOI אמרתי זין שלי חברה שלה לידנו
אמרתי לה תראי לחברה שלך איזה מיוחדת את התחלנו נשיקה פתאוםם הייא עוצרת אנחנו עדין לא מכירים מספיק בשביל להתנשק \ ביאסה לי תחים אני בטוח זה היה סתם תירוץ לחרה שלה אבל לא היה לי ככ מה להגיד ומה לעשות כי לא יכלתי לקחת אותה לצד כי זה כבר פאקינג 5 בבוקר ואמא שלה כבר באה לקחת אותה
קיצר מה אני עושה בכזה מצב שאני נתקע שהחברה ממש מעצבנת יכול להיות היא קינאה (היא עשתה לה הוא התנשק עם כל החברות שלי חוץ ממני ) וכאלה דברים
לא משנה איךך אי מתגבר על כזה מצב פעמים הבאות כאילו על אנחנו לא מכירים מספיק בשביל להתנשק ..
טוב חברה שמח לחזור ומצטער שאני כותב כמו אוטיסט כי זה ב 5 וחצי ואני כמור מת מעייפות ..

ציטוט ההודעה