קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה המטרה שלכם במשחק?
    על ידי Silver בפורום Maple Story
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-03-2010, 21:50
  2. [דיון] מה המטרה של סמואל לגבי הירו?
    על ידי -iDo- בפורום גיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2009, 15:38
  3. [דיון] האם יש אלוהים?
    על ידי mеidan בפורום יהדות
    תגובות: 125
    הודעה אחרונה: 06-03-2008, 16:14
  4. [דיון]אלוהים , גן עדן וגיהנום
    על ידי ScoRer בפורום יהדות
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 22-08-2006, 15:40
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 10 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 144

[דיון] מה המטרה של אלוהים - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    יש לי,כמו שכבר אמרתי לך פעם עשו סיאנס ושאלו את הנשמה אם אכן יש את העולם הבא והיא אמרה שכן.
    אבל עכשיו אתה תגיד לי אני לא מאמין בסיאנס ואני כבר אמרתי לך שתנסה ותעלה איזשהי נשמה ותשאל אותה אם יש עולם הבא אבל התשובה שלך תהיה שאתה שולל את הסיאנס(אני דווקא חושב שאתה מפחד לדעת את האמת) אז אין טעם לעשות משהו או לבדוק משהו שאתה לא מאמין,אבל כמו שעשית את הפעולה ההפוכה כשעוד האמנת אז אולי תעשה שוב את הפעולה ההפוכה באמצעות "הכלי" שיפסיק לך את הויכוחים אחת ולתמיד.
    LOL סיאנס? אתה מתכוון לזה שמישהו מזיז את הכוס כדי שיצא איך שבא לו? יש אתאיסטים שעשו ואומרים שזה חרטה, יש מאמינים שאומרים- WOW, אני אעשה ביום מן הימים לדעתי........

ושים לב שסיאנס זה לא בהכרח טוב לך, אתה אומר עולם הבא- זה לא מצוין בתורה, אז אתה העלית נשמה נוצרית שנמצאת בעולם הבא- לכן הנצרות נכונה.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    LOL סיאנס? אתה מתכוון לזה שמישהו מזיז את הכוס כדי שיצא איך שבא לו? יש אתאיסטים שעשו ואומרים שזה חרטה, יש מאמינים שאומרים- WOW, אני אעשה ביום מן הימים לדעתי........

ושים לב שסיאנס זה לא בהכרח טוב לך, אתה אומר עולם הבא- זה לא מצוין בתורה, אז אתה העלית נשמה נוצרית שנמצאת בעולם הבא- לכן הנצרות נכונה.
    אתה רואה כמו שאמרתי קודם,אתה תשלול את זה,מה אכפת לך לנסות?הרי אתה לא מאמין,זה לא דורש ממך מאמץ פיזי\או נפשי כי אתה טוען שאתה לא מאמין,עזוב אותך מה אמרו,כל ההתנהלות שלך בדיונים היא שגויה שים לב אתה כל הזמן מבסס את הטענות שלך על פי שמועות ( אין עולם הבא בתנך,.."אמרו שזה חרטה") אני לא מזלזל בך חלילה אבל כשתעשה משהו בכוחות עצמך ולא תתבסס על מה שאנשים או אחרים אמרו או עשו,אתה תהיה ראוי לפתח דיון כמו בן אדם בוגר,אבל כשאתה מתבסס על מה שאחרים אומרים אני לא רואה את זה קורה מצטער,ואתה יודע שאני צודק כי אם זה היה ההפך היית כאן קוטל אנשים על ימין ועל שמאל שהם מדברים באויר בלי הוכחות וכלום...

אתה רואה כמו שאמרתי קודם,אתה תשלול את זה,מה אכפת לך לנסות?הרי אתה לא מאמין,זה לא דורש ממך מאמץ פיזי\או נפשי כי אתה טוען שאתה לא מאמין,עזוב אותך מה אמרו,כל ההתנהלות שלך בדיונים היא שגויה שים לב אתה כל הזמן מבסס את הטענות שלך על פי שמועות ( אין עולם הבא בתנך,.."אמרו שזה חרטה") אני לא מזלזל בך חלילה אבל כשתעשה משהו בכוחות עצמך ולא תתבסס על מה שאנשים או אחרים אמרו או עשו,אתה תהיה ראוי לפתח דיון כמו בן אדם בוגר,אבל כשאתה מתבסס על מה שאחרים אומרים אני לא רואה את זה קורה מצטער,ואתה יודע שאני צודק כי אם זה היה ההפך היית כאן קוטל אנשים על ימין ועל שמאל שהם מדברים באויר בלי הוכחות וכלום...
    מי ישמע איזה הוכחות אתה מביא:\

ושוב סיאנס זה לא הוכחה לדת שלך- תקרא טוב! סיאנס הוא חטא ביהדות! בעלות אוב זה חטא ולכן שאול המלך הורה להשמידן, אתה לא יכול להטריד את נשמת המת- לכן סיאנס לא בדיוק לטובתך.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

מי ישמע איזה הוכחות אתה מביא:\

ושוב סיאנס זה לא הוכחה לדת שלך- תקרא טוב! סיאנס הוא חטא ביהדות! בעלות אוב זה חטא ולכן שאול המלך הורה להשמידן, אתה לא יכול להטריד את נשמת המת- לכן סיאנס לא בדיוק לטובתך.
    חחחחחחחחח איזה אירוניה אתה פשוט הורג אותי.
    נתחיל בזה שאני בניגוד אליך לא התבססתי,אתה שאלת אותי שאלות ואני עניתי ע"י נקודות הנחה שלי ולא טענתי דברים שעליהם צריך להביא הוכחות זה א'.
    האירוניה פה היא : פתאום אתה מקשיב למה שאוסר ביהדות?חבר לפי דעתי אתה עם הזנב בין הרגליים ולא נותרה לך אפילו הודעה הגיוניות אחת,אתה מוכיח את זה מהודעה להודעה (אל תיפגע או משהו ,אבל שים לב למה שאתה כותב)
    אתה שנתיים עם ראש בקיר שאין אלוהים ולמה להאמין במשהו שהוא לא מוחשי ואתה לא רואה אותו ופתאום אתה סוטר את עצמך ואומר שלפי היהדות סיאנס זה אסור,אם אתה לא מאמין אני מניח שלך זה לא אסור,לי כן...

חחחחחחחחח איזה אירוניה אתה פשוט הורג אותי.
    נתחיל בזה שאני בניגוד אליך לא התבססתי,אתה שאלת אותי שאלות ואני עניתי ע"י נקודות הנחה שלי ולא טענתי דברים שעליהם צריך להביא הוכחות זה א'.
    האירוניה פה היא : פתאום אתה מקשיב למה שאוסר ביהדות?חבר לפי דעתי אתה עם הזנב בין הרגליים ולא נותרה לך אפילו הודעה הגיוניות אחת,אתה מוכיח את זה מהודעה להודעה (אל תיפגע או משהו ,אבל שים לב למה שאתה כותב)
    אתה שנתיים עם ראש בקיר שאין אלוהים ולמה להאמין במשהו שהוא לא מוחשי ואתה לא רואה אותו ופתאום אתה סוטר את עצמך ואומר שלפי היהדות סיאנס זה אסור,אם אתה לא מאמין אני מניח שלך זה לא אסור,לי כן...
    שוב, אני מפציר בך לקרוא טוב טוב: אתה יהודי- אתה רוצה להוכיח לי את היהדות? אז מה לעזאזל קשור סיאנס שבכלל מנוגד לדת שלך? אתה לא סותר את עצמך אתה בועט לעצמך בראש (משחק מילים ), סיאנס זה לא אמיתי מהסיבה הפשוטה- אין נשמה, נשמה זה לא דבר שאתה יכול להוכיח
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

שוב, אני מפציר בך לקרוא טוב טוב: אתה יהודי- אתה רוצה להוכיח לי את היהדות? אז מה לעזאזל קשור סיאנס שבכלל מנוגד לדת שלך? אתה לא סותר את עצמך אתה בועט לעצמך בראש (משחק מילים ), סיאנס זה לא אמיתי מהסיבה הפשוטה- אין נשמה, נשמה זה לא דבר שאתה יכול להוכיח
    כמו שאמרתי לך קודם,אתה לא מאמין,אני מאמין ולי אסור,לך מותר!
    אמרתי לך גם שהאני מאמין שלי הוא עצמי נטו ואני מאמין במה שנראה לי לנכון והסיאנס לא נראה לי לנכון לעשות אותו.
    שוב כמו שאמרתי קודם,אתה תשלול ולא תנסה כי אתה פוחד או מהסיטואציה או מהתשובה שתקבל לכן אתה שולל.
    אני חושב שאנחנו טוחנים מים כי אתה חוזר כל הזמן על אותו סרט ואין התקדמות.

כמו שאמרתי לך קודם,אתה לא מאמין,אני מאמין ולי אסור,לך מותר!
    אמרתי לך גם שהאני מאמין שלי הוא עצמי נטו ואני מאמין במה שנראה לי לנכון והסיאנס לא נראה לי לנכון לעשות אותו.
    שוב כמו שאמרתי קודם,אתה תשלול ולא תנסה כי אתה פוחד או מהסיטואציה או מהתשובה שתקבל לכן אתה שולל.
    אני חושב שאנחנו טוחנים מים כי אתה חוזר כל הזמן על אותו סרט ואין התקדמות.
    אולי ככה תבין:

תוכיח לי שיש נשמה- אחרת הסיאנס חסר תועלת.

אני רוצה לדעת שיש נשמה- ואז לעשות סיאנס.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אולי ככה תבין:

תוכיח לי שיש נשמה- אחרת הסיאנס חסר תועלת.

אני רוצה לדעת שיש נשמה- ואז לעשות סיאנס.
    מצטער אבל אני לא יכול להוכיח- אתה כן!

מצטער אבל אני לא יכול להוכיח- אתה כן!
    OK אז ככה: הסיאנס עצמו הוא טקס די מטומטם אך עם זאת די מפחיד, לא כל הקטע של הנשמות אלא הנרות, מפות וכל החרטות האלו.....

אז הייתי רוצה לפחות לדעת שיש בוודאות נשמה- זה הכול.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

טוב מצטער להגיד לך ידידי הותיק כמו שאמרתי לך קודם ,אתה משתמש בתירוצים ואתה ממשיך להתבסס על שמועות של אחרים.
    עם תירוצים פיקנטיים כמו :" זה טקס טיפשי,זה טקס מפחיד,תוכיח לי שיש נשמה.."
    אתה יכול להוכיח את כל הלבטים שלך בכמה דק',זכותך לעשות בזה מה שתרצה..

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

טוב מצטער להגיד לך ידידי הותיק כמו שאמרתי לך קודם ,אתה משתמש בתירוצים ואתה ממשיך להתבסס על שמועות של אחרים.
    עם תירוצים פיקנטיים כמו :" זה טקס טיפשי,זה טקס מפחיד,תוכיח לי שיש נשמה.."
    אתה יכול להוכיח את כל הלבטים שלך בכמה דק',זכותך לעשות בזה מה שתרצה..
    סיאנס "יצליח" רק עם מדיום בתור אחד מהשמשתתפים, ולמה זה? הנה לך סיפור מפי אדם דתי מאמין:

"הייתי נוכח בחדר שבו חמישה אנשים, שאחת מהם היתה מדיומית, עשו סיאנס.
    המדיומית טענה שהיא יכולה לבקש מהרוח איתה היא מתקשרת, כל פרט על האנשים שסביבה.
    אמרתי לה שאתן לה 1000 שקלים אם הרוח תגיד את מספר תעודת הזהות של אחד מהארבע שהיו איתה.
    הצבתי תנאי אחד: כל החמישה יצטרכו לשים עליהם כיסוי עיניים. ונחש מה? קרה בדיוק מה שחשבתי שיקרה.
    הכוס זזה בדפוס חסר מטרה שלא יצר שום משפט בעל משמעות, וזאת בניגוד גמור למה שקרה לפני כן,
    אז הכוס הביאה תחזיות מדהימות והוציאה משפטים כמעט ללא שגיאות כתיב."

סיאנס הוא טקס מיסטי חסר כל בסיס והוכחה, בולשיט אחד גדול, שאני בעצמי נסיתי אותו אינספור פעמים ולא הצלחתי.
    סיפורי על סיאנסים שהצליחו יש בשפע, בדיוק כמו סיפורים על חטיפות חייזרים וצלחות מעופפות.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    סיאנס "יצליח" רק עם מדיום בתור אחד מהשמשתתפים, ולמה זה? הנה לך סיפור מפי אדם דתי מאמין:

"הייתי נוכח בחדר שבו חמישה אנשים, שאחת מהם היתה מדיומית, עשו סיאנס.
    המדיומית טענה שהיא יכולה לבקש מהרוח איתה היא מתקשרת, כל פרט על האנשים שסביבה.
    אמרתי לה שאתן לה 1000 שקלים אם הרוח תגיד את מספר תעודת הזהות של אחד מהארבע שהיו איתה.
    הצבתי תנאי אחד: כל החמישה יצטרכו לשים עליהם כיסוי עיניים. ונחש מה? קרה בדיוק מה שחשבתי שיקרה.
    הכוס זזה בדפוס חסר מטרה שלא יצר שום משפט בעל משמעות, וזאת בניגוד גמור למה שקרה לפני כן,
    אז הכוס הביאה תחזיות מדהימות והוציאה משפטים כמעט ללא שגיאות כתיב."

סיאנס הוא טקס מיסטי חסר כל בסיס והוכחה, בולשיט אחד גדול, שאני בעצמי נסיתי אותו אינספור פעמים ולא הצלחתי.
    סיפורי על סיאנסים שהצליחו יש בשפע, בדיוק כמו סיפורים על חטיפות חייזרים וצלחות מעופפות.
    אוקיי,בכל מקרה אני מאמין,וכמו שאמרתי בהודעות קודמות הסברתי מזה אמונה..

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אוקיי,בכל מקרה אני מאמין,וכמו שאמרתי בהודעות קודמות הסברתי מזה אמונה..
    הגבתי וצוטטתי אותך בעמוד הראשון של האשכול,
    משום מה לא הגבת לי, אני אשמח אם תגיב עכשיו.

ואני יודע שאתה בכל מקרה מאמין ותמשיך להאמין לא משנה מה.
    למרות שישנה אפשרות שאתה טועה, אתה לא תבדוק אותה לעומק.
    מה זה אומר עליך?
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 13-12-2010 בשעה 17:37.

...

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    הגבתי וצוטטתי אותך בעמוד הראשון של האשכול,
    משום מה לא הגבת לי, אני אשמח אם תגיב עכשיו.

ואני יודע שאתה בכל מקרה מאמין ותמשיך להאמין לא משנה מה.
    למרות שישנה אפשרות שאתה טועה, אתה לא תבדוק אותה לעומק.
    מה זה אומר עליך?
    טוב אז תחילה אני אתייחס להודעה הראשונה,אני לא אומר שאתה טועה שאמרתי ש :" ככה זה,גם אם זה לא נראה הגיוני עושים" אז אני לא יודע אם שמת לב אבל כתבתי שאני מאמין ב"אני מאמין שלי" זאת אומרת שאם יש דבר בדת שנראה לי לא הגיוני אז אני פשוט לא עושה אותו,אני לא עיוור אני יודע שיש דברים שהם לא הגיוניים.כמו שהסברתי קודם מה שלא הגיוני ואני לא מוצא בו כל הגיון(אחרי שאני אשאל ואקבל תשובה ולמרות זאת זה ישמע לי לא הגיוני אז אני לא פשוט לא יעשה את זה) אז אני מקווה שעכשיו תבין את התובנה שלי,יכול להיות שתגיד אז איזה מאמין אתה,אם יש משהו שלא נראה לך אז אתה לא עושה ואם יש משהו שכן נראה לך אתה עושה,אבל באותה המידה אתה יכול להגיד את זה על המאמינים שהם לא דתיים כי מצד אחד הם מאמינים באלוקים זאת אומרת שהם צריכים ללכת אחריו ואחרי מצוותיו ולקיים כל מה שהוא אומר אבל הם לא שומרים שבת,אז הם מאמינים כשנוח להם?(זה מה שאתה כביכול תטען אני מניח) אז אני יכול להגיד לך שאין קשר בין הדברים.
    אתה הזכרת שאנחנו נולדנו לטבע,אבל קל לדבר היום שיש לנו את כל מקורות המידע,את התקשורת,את הטכנולוגיה המתפתחת ,כך שבזמן עבר(אני מכוון אפילו ל40 שנה האחרונות) אתה לא יכול לבוא בטענות לשום דתי או לשום מאמין כי לא היו לו את האמצעים אם אכן יש או אין אלוהים,היום זה קצת שונה והתפתחנו,ואם הטכנולוגיה תמשיך להתפתח ואכן תוכיח שאין אלוהים(אם זה יקרה כל העולם ידע על זה) וזו תהיה הוכחה מוצקה אני לא ישלול את זה שאין ואני לא ילך ראש בקיר.
    כמו שאמרתי גם קודם האמונה שלי לא מנעה ממני דברים שרציתי לעשות ולא עשיתי (למעט קעקוע,שלא תחשוב שלא עשיתי קעקוע רק בגלל האמונה אלא בגלל עוד גורמים,כמו אנשים שיראו אותי בעין אחרת,המשפחה,ההורים ,ההורים של החברה וכו' )
    כך שלא מפריע לי להיות מאמין אבל להיות עם ראש פתוח והגיוני,למרות שזה יכול לסטור...
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 13-12-2010 בשעה 17:47.

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

טוב אז תחילה אני אתייחס להודעה הראשונה,אני לא אומר שאתה טועה שאמרתי ש :" ככה זה,גם אם זה לא נראה הגיוני עושים" אז אני לא יודע אם שמת לב אבל כתבתי שאני מאמין ב"אני מאמין שלי" זאת אומרת שאם יש דבר בדת שנראה לי לא הגיוני אז אני פשוט לא עושה אותו,אני לא עיוור אני יודע שיש דברים שהם לא הגיוניים.כמו שהסברתי קודם מה שלא הגיוני ואני לא מוצא בו כל הגיון(אחרי שאני אשאל ואקבל תשובה ולמרות זאת זה ישמע לי לא הגיוני אז אני לא פשוט לא יעשה את זה) אז אני מקווה שעכשיו תבין את התובנה שלי,יכול להיות שתגיד אז איזה מאמין אתה,אם יש משהו שלא נראה לך אז אתה לא עושה ואם יש משהו שכן נראה לך אתה עושה,אבל באותה המידה אתה יכול להגיד את זה על המאמינים שהם לא דתיים כי מצד אחד הם מאמינים באלוקים זאת אומרת שהם צריכים ללכת אחריו ואחרי מצוותיו ולקיים כל מה שהוא אומר אבל הם לא שומרים שבת,אז הם מאמינים כשנוח להם?(זה מה שאתה כביכול תטען אני מניח) אז אני יכול להגיד לך שאין קשר בין הדברים.
    אתה הזכרת שאנחנו נולדנו לטבע,אבל קל לדבר היום שיש לנו את כל מקורות המידע,את התקשורת,את הטכנולוגיה המתפתחת ,כך שבזמן עבר(אני מכוון אפילו ל40 שנה האחרונות) אתה לא יכול לבוא בטענות לשום דתי או לשום מאמין כי לא היו לו את האמצעים אם אכן יש או אין אלוהים,היום זה קצת שונה והתפתחנו,ואם הטכנולוגיה תמשיך להתפתח ואכן תוכיח שאין אלוהים(אם זה יקרה כל העולם ידע על זה) וזו תהיה הוכחה מוצקה אני לא ישלול את זה שאין ואני לא ילך ראש בקיר.
    כמו שאמרתי גם קודם האמונה שלי לא מנעה ממני דברים שרציתי לעשות ולא עשיתי (למעט קעקוע,שלא תחשוב שלא עשיתי קעקוע רק בגלל האמונה אלא בגלל עוד גורמים,כמו אנשים שיראו אותי בעין אחרת,המשפחה,ההורים ,ההורים של החברה וכו' )
    כך שלא מפריע לי להיות מאמין אבל להיות עם ראש פתוח והגיוני,למרות שזה יכול לסטור...
    אתה סותר את עצמך כ"כ הרבה פעמים, אני באמת שלא יודע מאיפה להתחיל.

אתה מדבר הרבה על הגיון, עפ"י אילו אמות מידה אתה קובע מה הגיוני בעיניך?
    איך אתה בדיוק מחליט מה הגיוני ומה לא? הדת היא אבסולוטית - או שהיא הגיונית או שלא.
    הגיון = להסיק מסקנות ולבסס טענות בהסתמך על טענות קודמות. על סמך מה אתה מבסס את הטענות שלך?
    על סמך המדע, שהוא הידע האנושי הגדול ביותר העומד לרשותינו. או על סמך הדת? שהיא הכלי הפרמיטיבי של אבותינו.
    ז'אק שרדון, סופר צרפתי ידוע, אמר פעם: "העולם אינו חפץ בהיגיון. הוא אינו רוצה אלא דתות."

מסכים איתך שקל לדבר היום, כשיש לנו את המדע המתקדם והטכנולוגיה הרבה... צודק ב 100%.
    דווקא בגלל זה האתאיזם קפץ מדרגה בעידן המתקדם והנאור. וקפצנו מ 0.6% אתאיסטים ל 2.6% ב 5 שנים.
    דווקא בגלל כל השינוי שהתחולל בדרך בה אנו קובעים עמדות ומבססים טענות. (=הגיון)

פעם, כשלאדם לא היה ידוע משהו מסויים -> אלוהים.
    היום, כשאדם לא יודע משהו הוא הולך ובודק אותו בעזרת הכלים העצומים העומדים לרשותו בדורנו, וכמעט תמיד מקבל תשובות.
    גלילאו גלילאיי, עמד בזמנו למשפט מול תומכי הדת, רק כי טען שהעולם עגול...

אז אני שואל אותך אושרי, עפ"י ההיגיון שלך שעדיין אין לי מושג איך אתה מגדיר אותו ומבדיל בין נכון ולא נכון,
    האם גם עכשיו, בעידן שלנו, אתה מאמין שהעולם בן 6000 שנה, או שהוא בן מליוני שנים?
    זו שאלה רטורית, כי תשובה הגיונית לשאלה הזו לא בעיה בכלל למצוא באבולוציה, על שלל ההוכחות והעבודות העומדות לרשותינו.
    אבל - עפ"י רש"י והרמב"ם: אלוהים היה יוצר עולמות ומחריבם.

נתת את דוגמת הקעקוע, דוגמא של מניעה עצמית כתוצאה מפחד מתגובת הסביבה, וזה היה רק בגלל קעקוע!
    אם פחדת כ"כ מתגובת הסביבה בנוגע לקעקוע, אני יכול להבין את הפחד שלך מתגובת ההורים שלך,
    כשיבינו שאתה מפקפק באמונה שניסו להחדיר לך במשך שנים רבות ושהוריהם החדירו בהם.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 13-12-2010 בשעה 18:49.

...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,063 | הודעות: 8,151,645 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect