XSONIX... פיק אפ זה לא רק סקס, זה גם להשיג קשרים
ובקשר למי ששם את הנושא (נמאס כבר להגיד צא מהאנונימי זה כולה פורום)
כמה טעויות שיש לך... מעבר לעובדה שאתם ידידים, את יותר מדי בראש של ידיד בינתיים "תהרס הידידות" "אני בטוח שהיא לא מרגישה עלי אותו דבר" "איך להתחיל איתה"
אתה רוצה שהידידות תהרס, כי אתה לא רוצה להיות ידיד שלה, אתה רוצה יותר, מעבר לזה הידידות כבר נהרסה אם היא לא רוצה אותך כמו שאתה רוצה אותה, אתה הרסת כבר את הידידות
אני לא בטוח שזה צעד כזה חכם להגיד לך פשוט ככה איך אתה מרגיש, אבל זה עיף מלא לעשות שום צעד, ואתה בינתים מפחד לעשות צעד ... "איך להתחיל איתה וזה".... תעשה משהו
אני מאד לא בעד קשרים כאלה של ידידות כשהגבר מאוהב בבחורה ולא עושה כלום, לא רק בגלל שזה רע ורובב הסיכויים שלא יצא מזה כלום, אלא בעיקר בגלל שזה קצת לא הוגן כלפי הבחורה, אתה לא נותן לה את מה שהיא רוצה לקבל, ורוב הסיכויים שאתה לא מאוהב בה אלא ברעיון הכללי של להיות עם מישהי... (בד"כ זה ככה)
למצב שלך יש 2 פתרונות:
1. שכח מזה, אל תהיה מאוהב בה (ואל תגיד לי זה לא משהו ששולטים בו, כי יכול מאד להיות שמדובר לא באהבה אלא באובסייה, אני יודע על מה אני דבר, הייתי שם), צא לעולם גלה את עצמך, ו(GFTOW לך זיין 10 בנות אחרות)
או
2. תתקדם, תעשה משהו, תנסה לנשק אותה, או כמו אמרתי לפני זה ספר לה (לא ממליץ,אף פעם לא טוב לדסקסס משהו ריגשי המונכים לוגיים)... הדרך הכי טובה להשיג משהו מזה זה להגיע לנשיקה, שזה לא מסובכך כמו שאתה חושב, שותים קצת, הופ מתחבקים הופ אוירה טיפה פלרטטנית והופ צחקתם והפרצופים היו קרובים כל כך ו-הופ- אתם מתנשקים

ציטוט ההודעה