קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] עזרה| התאהבתי בידידה שלי שהיא אוהבת את חבר הכי טוב שלי והם די בקטע
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-11-2011, 17:25
  2. לא יודע מה לעשות... מאוהב בידידה..
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 02:07
  3. לא יודע מה לעשות.. חברים שלי לפעמים מזה חארות
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 17:51
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 19:09
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

התאהבתי בידידה שלי, לא יודע מה לעשות זה משגע אותי. - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

XSONIX... פיק אפ זה לא רק סקס, זה גם להשיג קשרים
    ובקשר למי ששם את הנושא (נמאס כבר להגיד צא מהאנונימי זה כולה פורום)

כמה טעויות שיש לך... מעבר לעובדה שאתם ידידים, את יותר מדי בראש של ידיד בינתיים "תהרס הידידות" "אני בטוח שהיא לא מרגישה עלי אותו דבר" "איך להתחיל איתה"

אתה רוצה שהידידות תהרס, כי אתה לא רוצה להיות ידיד שלה, אתה רוצה יותר, מעבר לזה הידידות כבר נהרסה אם היא לא רוצה אותך כמו שאתה רוצה אותה, אתה הרסת כבר את הידידות

אני לא בטוח שזה צעד כזה חכם להגיד לך פשוט ככה איך אתה מרגיש, אבל זה עיף מלא לעשות שום צעד, ואתה בינתים מפחד לעשות צעד ... "איך להתחיל איתה וזה".... תעשה משהו

אני מאד לא בעד קשרים כאלה של ידידות כשהגבר מאוהב בבחורה ולא עושה כלום, לא רק בגלל שזה רע ורובב הסיכויים שלא יצא מזה כלום, אלא בעיקר בגלל שזה קצת לא הוגן כלפי הבחורה, אתה לא נותן לה את מה שהיא רוצה לקבל, ורוב הסיכויים שאתה לא מאוהב בה אלא ברעיון הכללי של להיות עם מישהי... (בד"כ זה ככה)

למצב שלך יש 2 פתרונות:
    1. שכח מזה, אל תהיה מאוהב בה (ואל תגיד לי זה לא משהו ששולטים בו, כי יכול מאד להיות שמדובר לא באהבה אלא באובסייה, אני יודע על מה אני דבר, הייתי שם), צא לעולם גלה את עצמך, ו(GFTOW לך זיין 10 בנות אחרות)

או

2. תתקדם, תעשה משהו, תנסה לנשק אותה, או כמו אמרתי לפני זה ספר לה (לא ממליץ,אף פעם לא טוב לדסקסס משהו ריגשי המונכים לוגיים)... הדרך הכי טובה להשיג משהו מזה זה להגיע לנשיקה, שזה לא מסובכך כמו שאתה חושב, שותים קצת, הופ מתחבקים הופ אוירה טיפה פלרטטנית והופ צחקתם והפרצופים היו קרובים כל כך ו-הופ- אתם מתנשקים
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 16-12-2010 בשעה 19:16. סיבה: האות 'ת, ו'ש' במקלדת נדפקו נראה לי

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

XSONIX... פיק אפ זה לא רק סקס, זה גם להשיג קשרים
    ברור שפיקאפ זה לא רק סקס.. ישנם המון בתולים שעושים פיקאפ ברמה בהרבה יותר גבוהה מהפיקאפ שאני ואתה נוכל לעשות ביחד!
    ואתה בהחלט צודק שפיקאפ זה גם להשיג קשרים, הרי ישנם לא מעט גברים ממזרים שמשתמשים ביכולות הפיתוי שלהם בשביל לפתות את הבוסית ולקבל קידום בעבודה או לפתות את השוטרת בשביל שתוותר לאותו בחור על הדו"ח שהוא היה אמור לקבל (עוד סיבה ללמה התחום מזיק ולמה כלכך עצוב שמפתחים אותו כאן בארץ) כמובן שאלה דוגמאות כלליות, ישנם המון סוגים בשלל תחומים וסגנונות.. זה קצה המזלג.

לא הבנתי למה רשמת את השורה הזאת בכלל, הרי אני בעצמי טענתי כבר פעם שסקס זה החלק הפחות מעניין בפיקאפ.

לגבי שתי האופציות שהעלאת, אני הייתי בוחר בראשונה כי היא יותר משחררת ומקנה לך חופש לפעול!
    לתשומת ליבו של פותח האשכול..

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

"יכולת פיתוי"... נו באמת זה לא איזה כוח-על שיש לך... אה לא שולט במוחות של אנשים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

קוראים לזה אפקט בתולת הים..

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אם יש משהו שלמדתי בזמן האחרון הוא שאסור "להתאהב".
    אסור לך לעשות את הסוויטצ' הזה בראש מ"בחורה סבבה" ל"בחורה שהתאהבתי בה"
    כמה שזה נשמע מופרך , כשאתה מגדיר אותה כ"אהבה" שלך , אתה בעצם מגדיר לעצמך מטרה אובססיבית להשיג אותה , ואז הדברים מתחילים להשתבש.

גם אם יש לך רגשות ממש חזקים אליה , אתה צריך לנסות לקדם עניינים קדימה עכשיו - וכל העניין הזה של "התאהבתי בה , היא מושלמת , לא יודע מה לעשות" נגרם מזה שאתה מתחיל להסתכל עליה מזווית שונה.

יש לך כמה אפשרויות - האחת - להתרחק טיפה. עזוב את העניין של קרוב-רחוק , בוא לא נדבר במושגים.
    להתרחק בשביל לקחת קצת הפסקה , "להירגע ולקחת כמה שניות לנשום" , מה שנקרא.
    עזוב את ההשלכות של זה על הבחורה , וזה שהיא לא תבין למה אתה מתרחק ממנה. - אתה נרגע קצת , מתרחק ממנה ויושב עם עצמך לחשוב - מה באמת אתה מצפה , מה אתה רוצה להשיג עם אותה בחורה?

אפשרות אחרת זה לקחת אותה לשיחה ולהסביר לה מה אתה מרגיש אליה.
    לא בבת אחת , ולא בצורה נידית. אתם חברים , יש ביניכם קשר טוב , ואין שום סיבה שלא תהיו ביחד.

מה שהכי חשוב זה - אל תתן לזה שאתה נמשך עליה להשפיע עלייך , על ההחלטות שלך , על המחשבות שלך , על מה שאתה אומר ועושה.
    ברגע שאתה מתנהג כאילו היא איזו אלילה שאתה חייב להשיג , אתה משדר לה שמבחינתה , היא כבר השיגה אותך. היא לא צריכה לעשות כלום , רק להגיד 'כן'. אבל בינינו , מה זה להשיג משהו בלי להתאמץ קצת? היא חייבת לעשות משהו בשביל להשיג אותך ! אל תראה נואשות !

בהצלחה אחי , ואם יש עוד בעיות - אני כאן
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 17-12-2010 בשעה 13:50.
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect