היי אני שירזית ואני חדשה כאן בפורום, אני קוראת ומתעסקת בעניינים של אומנויות הפיתוי בסביבות החצי שנה- שנה אם כי פחות בקטע התיאורטי אלא יותר בקטע המעשי (זאת אומרת: יוצאת לשטח לבדוק ולפתח דברים משלי)
רציתי להתייעץ עם מי מכם כאן שיש לו יותר נסיון בתחום הפיק-אפ ואולי יותר נסיון עם בנות מאשר לי:
יש לי כרגע יזיז (שעליו אני בטח אכתוב בהזדמנות אחרת) וחברה.
החברה הא די חדשה ומה שהיה ביננו עד עכשיו היה יותר בקטע רומנטי ופחות מיני (התנשקנו אבל לא יותר מזה) בעוד שעם היזיז הגעתי הרבה יותר רחוק.
עכשיו ככה: החברה יודעת על היזיז אבל אומרת שזה בסדר מבחינתה והם מסתדרים סבבה (לצורך העניין: שניהם היו אצלי בבית וראינו ביחד סרטים ואכלנו פיצה וזה) אבל כן יש לי הרגשה שהיא מקנאת, משהו בפנים שלה כשהיא שומעת את השם שלו או כשהיא יודעת שאני מבלה איתו...
אנחנו לא מבלות המון ביחד כי היא לומדת די הרבה אבל בזמן שהיא לא לומדת היא מסתובבת עם ידיד אחד ממש קרוב שלה (כבר שנים שהם מכירים) ועם חברים שלי (שהיא הכירה דרכי) במקום נגיד להרים אי טלפון ולשאול אם אני רוצה להפגש איתה.
השאלה היא כמובן כזאת:
א. האם היא עושה את זה כדי לגרום לי לקנא או שהיא באמת לא מבינה שאני דורשת ממנה יותר זמן?
ב. איך להגיב: האם הסיק את הקטע עם היזיז ולצפות ממנה שגם היא תתחיל להשקיע יותר תשומת לב?.
ג. אני מחפשת דרך לחרפן אותה... עשיתי הקפאה קטנה של איזה יומיים שאומנם גרמה לה להתקשר אלי אבל לא יותר מזה.
נראה לי שחפתי...מה אתם אומרים?

ציטוט ההודעה