איפהאפשר למצוא ארגון,מסיבה פרטית ,מסיבת רווקות. שאפשר להכיר
בנות.ואני לא מעוניין בכלל בפאבים וברים ומקומות רועשים אלה רק משהו פרטי.
וכמה זה עולה?
תודה.
איפהאפשר למצוא ארגון,מסיבה פרטית ,מסיבת רווקות. שאפשר להכיר
בנות.ואני לא מעוניין בכלל בפאבים וברים ומקומות רועשים אלה רק משהו פרטי.
וכמה זה עולה?
תודה.
|
|
מצטערת לפוצץ לך את הבועה אבל...
אין אירגון שדרכו אתה יכול למצוא בנות.
מסיבה פרטית כשמה היא - פרטית. רק אם יש לך חברים שעושים מסיבות בבית שלהם ומזמינים חבר'ה אתה יכול להכיר את הבנות שמגיעות.
מסיבת רווקות כשמה היא רווקות, משמע בנות בלבד, אם הן בוחרות להכניס גבר רוב הסיכויים שהוא יהיה חשפן או חלק מאתגר מסיבת רווקות, שד"א - הן הולכות לפאבים וברים על מנת להשלים את המשימות.
ככה שאין לך הרבה מה לעשות אלא לצאת לשטח =] לא הכל בא בקלות.
[QUOTE=Crystal;6457637]מצטערת לפוצץ לך את הבועה אבל...
אין אירגון שדרכו אתה יכול למצוא בנות.
מסיבה פרטית כשמה היא - פרטית. רק אם יש לך חברים שעושים מסיבות בבית שלהם ומזמינים חבר'ה אתה יכול להכיר את הבנות שמגיעות.
מסיבת רווקות כשמה היא רווקות, משמע בנות בלבד, אם הן בוחרות להכניס גבר רוב הסיכויים שהוא יהיה חשפן או חלק מאתגר מסיבת רווקות, שד"א - הן הולכות לפאבים וברים על מנת להשלים את המשימות.
ככה שאין לך הרבה מה לעשות אלא לצאת לשטח =] לא הכל בא בקלות.[/Q
ומה את אומרת על חילופי זוגות?.מה המחירים של זה?
חוג יוגה, פילאטיס או ספינינג, בתי קפה, יוגורטיות, ובעיקר ארגון קטן שנקרא ידידות, לא עולה כסף ואני עוד לא הכרתי מישהי שלא מכירה לפחות חברה אחת שווה.
מה חילופי זוגות, תגיד לי, מה אתה גרוש?
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 25-12-2010 בשעה 18:22.
אין לזה מחיר.ומה את אומרת על חילופי זוגות?.מה המחירים של זה?
אתה פשוט מוצא זוג, וחילופי זוגות זה כשיש לך בת זוג.
מה יש לך גבר, תבדוק איזה חדרי כושר יש ליד הבית שלך, ואיזה בתי קפה ותצא ותשב ותתחיל לדבר עם אנשים.
אתה לא באמת תכנס למסיבת חילופי זוגות בלי הזמנו לבד בלי זוג בד"כ... והעלות תלוייה במסיבה
מעבר לזה שגם זה מסיבה רועשת רק ששם יש הרבה יותר מין
ואגב, אם אתה לא יכול להתחיל עם בחורה ברחוב או במסיבה רגילה אל תחשוב שילך לך כל כך טוב במסיבת חילופי זוגות
חוץ מזה אם אתה עד כדי כך נואש.... תמיד יש אתרי הכרויות והארועים שהם עושים.... תחפש