קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Easy Autorun Creator v2.0 | פתיחה עצמית של דיסקים
    על ידי Fury בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-11-2009, 21:14
  2. [מוכר]תוכנת רדיו נחמדה-5 נקודות
    על ידי Haim בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 18:39
  3. תקלה שיש לי - הבאתי תמונה שלה
    על ידי SpitFire בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 18:58
  4. [עזרה]בקשר להודעת פתיחה שאני נכנס למחשב..
    על ידי grimbal בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 00:18
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

פתיחה נחמדה בסנטר והדפקט שלה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

ברירת מחדל פתיחה נחמדה בסנטר והדפקט שלה

טוב אנלא רגיל לפתוח נושאים כאלה ולהתעמק בנושא הזה ולספר על זה בכלל , אבל סתם רציתי חוות דעת .
    קראתי די הרבה חומרים , פחד גישה כמעט ואין לי בדרך כלל , אני ושני חברים היינו בסנטר , בדיוק דיברנו על הנושא של הפיק אפ ועמדנו באיזשהו מקום ופתאום איזו מישהי נחמדה "נכנסה" בי כזה בקטנה . החלטתי לנסות להדגים להם כמה מהדברים שלמדתי .
    ממש כמה שניות אחרי זה היא התיישבה כמה מטרים ליד , באתי אליה בשאלה הראשונה שעלתה לי לראש " סליחה , תגידי , אני חייב לשאול , ממבט ראשון , אני נראה לך יותר הודי או תימני ? " , היא חשבה כמה שניות וענתה לא זה ולא זה , בשלב הזה חברים שלי חתכו הצידה .
    עכשיו פשוט ישבתי שם ואפשר לקרוא לזה קיבלתי בלאק ענק , לא היה לי מה לומר כאילו זהו שאלתי שאלה והיא ענתה וצחקנו קצת וזהו כאילו .
    שאלתי אותה מה היא עושה עכשיו והיא ענתה שהיא מחכה לחברה .
    היה שקט מטורף מפדח כזה שאני והיא יושבים איזה 40 שניות וחזרתי לשאול אותה " בתור בת , מה את אומרת , אם היית מכירה איזשהו בחור נחמד לאללה והייתם מתאהבים והכל היה מגניב וזורם , אחרי שבוע את מגלה שהוא פיקאפר , שזה אומר אנשים שלומדים איך להתחיל איתך ואשכרה מנסים את זה על כל מיני בחורות . היחס שלך אליו היה משתנה או לא ? " , היא ענתה לי "לא יודעת , אם הוא ממש חמוד אז כנראה שאני אמשיך איתו" , ואז עוד כמה שניות שקט , חברה שלה הגיעה , ראיתי שזה כנראה לא יתקדם מהצד שלי כי הייתי די תקוע אז זרקתי כזה טוב היא הגיעה אני לא אפריע לכם וזה .
    אני שואל , מה הייתם עושים במקומי , איך הייתם ממשיכים , וסתם פרטו כזה כדי שיהיה לי מה לקרוא
    תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

אני מנחש שלא פתחת הרבה סטים לפני זה, אולי עוד כמה.
    עם הזמן אתה תשתפר בטירוף תאמין לי ותוכל לדבר חופשי, אבל למקרה שאתה נתקע אתה יכול ללמוד רוטינה אחת או שתיים, תמיד עוזר
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אני אענה לך ממוקד.

1.בחירת נושא שיחה
    להגיד לך אם המשפט פתיחה שלך היה הכי טוב ?.. לא יודע.
    מה שכן - אמרת שזרקת את הדבר הראשון שעלה לך לראש. שזה כבר מצויין.
    גם אם זה היה משפט עלוב , אמרת מה שהיה לך בראש.
    שים לב רק שהנושא יהיה משהו שבאמת מעניין אותך.
    "למה אתה שואל אותי?" - יכולה להיות בהחלט שאלה שהבחורה תשאל אותך. ובשביל למנוע ממך מבוכה מיותרת , ועוד לחץ בשטח - אם זה יהיה נושא שבאמת מעניין אותך , מעבר לעובדה שיהיה לך הרבה יותר קל לדבר ולהרחיב עליו , לא תהיה לך את הבעיה של "למה אתה שואל"
    אתה לא צריך להמציא סיבה. כבר יש לך.

2. מבנה שיחה
    הלאה - לגבי מבנה שיחה , פרסמו פה לא מעט מאמרים בנושא , יש גם מאמר שלי על הזרמת שיחה (להיות מעניין ומתעניין) , וסדרת מאמרים מצויינת של THE NUTS .
    בקצרה - יותר הצהרות , פחות שאלות.
    "תגידי , מה אני נראה יותר? תימני או הודי?"
    - לא זה ולא זה
    "וואלה? הרבה אנשים אומרים לי שאני נראה תימני , הרבה אחרים חושבים שאני הודי. האמת , בינינו , אני לא זה ולא זה
    מה נראה לך שאני ?"
    - מכוער. (אם נפלת על בחורה עם ראש פתוח)
    "היי היי , אנחנו עוד לא מכירים , כבר את מדברת ככה?"

ומכאן כבר אפשר לזרום.
    לסיכום ,
    שים לב לכמה דברים -
    1. אם זה נושא שבאמת מעניין אותך , יהיה לך הרבה יותר קל להצהיר הצהרות.
    2. טונים וגישה. אל תפחד מזה. תדבר איתה הכי פתוח בעולם , הכי חופשי והכי קליל. תהיה משוחרר.
    אני מכיר מישהו שמדבר עם כולם , כאילו הוא מכיר את כל העולם.
    הוא יכול לבוא אלייך ולספר לך פתאום על משהו שקרה לו אתמול.
    סתם ככה בלי קשר לכלום , כאילו אתה מכיר אותו. תשאף להיות ככה (כמובן בפרופורציות)
    3. הדברים הקטנים שעושים את ההבדל. יש המון דברים קטנים שאתה יכול להכניס לשיחה שיבנו נוחות ,
    בצורה פשוטה וקלה מהרבה טכניקות אחרות. בדוגמא שהבאתי לך , הכנסתי את המילה בינינו . אתה כאילו נפתח אליה , ומספר לה משהו כאילו אתם כבר מכירים זה את זה.

זהו בכללי , בהצלחה , אם יש עוד שאלות אני פה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 26-12-2010 בשעה 22:34.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

תודה , והפנמתי את התגובה , רק האמת שאני עדיין יכול להיתקע בלי להמציא איזשהו נושא באמצע , ואם נאמר ואני מספר לה על משהו זה יוצר כזה "למה לעזאזל אתה מספר לי את זה אני אפילו לא מכירה אותך" .
    נערך לאחרונה על ידי ShiloDesign; 26-12-2010 בשעה 22:55.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiloDesign צפיה בהודעה
    תודה , והפנמתי את התגובה , רק האמת שאני עדיין יכול להיתקע בלי להמציא איזשהו נושא באמצע , ואם נאמר ואני מספר לה על משהו זה יוצר כזה "למה לעזאזל אתה מספר לי את זה אני אפילו לא מכירה אותך" .
    יפה, אז תיתן לה סיבה בגוף השאלה.
    "את נראית כאילו יש לך חוש טוב לאנשים", "את אובייקטיבית, אנחנו לא מכירים נכון?", "את לא הודית או תימניה נכון?" (נכון... -"יופי אז...")
    "יש לך 2 ידיים, זה בטוח סימן טוב יש לי שאלה אליך"

זה לא משנה מה ה"סיבה", העיקר שיש אחת ושאמרת אותה כבר, ואז היא לא יכולה לשאול אותך "למה אותי".

מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה להכין איזשהו "קו" של שיחה אם אתה לא רוצה לשנן רוטינה, ולנסות לזרום איתו כמה פעמים. בסופו של דבר הייתי מציע לך להיות יותר קליל ופחות לחוץ, תנשום קצת חבר, זו בסכ"ה בחורה בקניון, לא צריך נושא שיחה מאוד מעניין, תשאל אותה מה היא עושה שם, תגיד לה שהיא בעצמה נראית קצת הודית, ואם היא חושבת שאולי אתם תאומים שהופרדתם בלידה, ובקיצור, תגרום לזה להיות קצת יותר דינאמי משאלה -> תשובה -> הא... אוקי.

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

ההתחלה שלך הייתה מצויינת.
    לא מבינה למה נחנקת...אז סיימת עם המשפט פתיחה...אמרה לך לא זה ולא זה...יכולת להמשיך עוד קצת על הנושא כמו שאמרו "הרוב אמרו לי ככה וככה אבל עדיין יש כאלה שאמרו שאני ככה וככה" ובזה לסיים את הנושא.
    יכולת לעבור לנושא אחר, מאיפה היא, אם בא לה ולחברה שלה להצטרף אלייכם.
    קח קצת יוזמה - אומץ.

מה כבר הגרוע שיכול לקרות? שהיא תגיד לך לא? הלכה הלכה תבוא אחרת.

ומה לעזאזל חשבת לעצמך לשאול אותה את השאלה המטומטמת ביותר שכל פיקאפר מתחיל שואל?!

" בתור בת , מה את אומרת , אם היית מכירה איזשהו בחור נחמד לאללה והייתם מתאהבים והכל היה מגניב וזורם , אחרי שבוע את מגלה שהוא פיקאפר , שזה אומר אנשים שלומדים איך להתחיל איתך ואשכרה מנסים את זה על כל מיני בחורות . היחס שלך אליו היה משתנה או לא ? "
    יש לי ידיד, שגם הוא וונאבי פיקאפר, לא כל כך מצליח לו והתדמית שלו בעיניי נואשת וכל כך גיי.
    יום אחד הוא שאל אותי את זה...וזה עוד בהתחלה שלנו בתור ידידים, זה היה כל כך ברור שמאז שהוא התחיל עם כל האומנות הזאת הוא בחר בי להיות שפן נסיונות, והרי כל פיקאפר מתחיל עושה את הטעות האיומה הזאת ושואל את השאלה הזאת.

בחיים אל תשאל בחורה את השאלה הזאת, בטח שלא בתור שורת פתיחה.
    אם כבר ידידה טובה שלך שיכולה לתת לך פידבק, ידיד שלי ראה בתור מטרה, לא ידידה ד"א.
    לא נורא, לימדתי אותו היטב לאחר מכן.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

הבנתי אותך נאטס , כשאני אומר סיבה אז אין שאלה של למה אחרי זה . ואני בדרך כלל ממש לא לחוץ לדבר עם אנשים שאני לא מכיר אבל כל זה רק כשיש לי סיבה לדבר איתם , אם אני צריך משהו וכאלה . סתם "לשגע" מישהי באמצע הקניון נראה לי קצת מטריד כזה...
    הגדרת את זה מעניין , להפוך את השיחה לדינמית ולא רק שאלה תשובה . הבעיה שלדוגמה אחרי 10 דקות שיחה מעניינת וכאלה אני מצד ההיגיון אמור לומר לה ביי היה נעים , לא להמשיך ולהטריד אותה כזה . אפילו אם אני רוצה אותה רק בתור ידידה . תודה , עזרת לי די הרבה .
    וקריסטל , תודה גם לך . אני די לחוץ כשאין לי מה לומר ואני עומד כמו חייזר כזה תמהוני . ולגבי השאלה , זה הדבר שעלה לי לראש באותו רגע , זה באמת קצת גרוע
    תודה אנשים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אתה לא יכול להתקע בלי נושא לשיחה אם זה נושא שאתה מתעניין בו.
    "אני נראה כמו תימני או הודי" זה נושא די רדוד , ואני מאמין שזה לא משהו שכל כך מעניין אותך (?)
    חפש נושא שבאמת מעניין אותך , ואל תתבייש לדבר עליו חופשי.
    תדבר עליו קצת ואז תחליף נושא. לא צריך מעברים אפילו.
    "וואי , את יודעת , אתמול קרה לי X Y Z. פתאום בא אליי מישהו ועשה לי X"
    "מה את חושבת על אנשים שעושים את זה ?"
    ככה פשוט.

רק תעשה לעצמך טובה ואל תמציא דברים. תספר רק על דברים שקרו לך. בטוח קורה משהו מעניין בחיים שלך.
    ואם לא? - תתחיל לעשות עם עצמך משהו. השלב הראשון הוא לבנות אורח חיים שופע.
    ואתה מוזמן לקרוא על זה בהרחבה במאמר שלי.

אתה מספר לה משהו והיא חושבת "למה לעזאזל אתה מספר לי את זה?"
    שתחשוב
    אם אתה בא בגישה הנכונה , ומעביר לה את המסר שזה לא מוזר שאתה מספר לה את זה , היא לא תראה את זה כדבר מוזר.

תבינו , אתם הורסים לעצמכם כשאתם באים בגישה של "זה מוזר לעשות ככה , ומה היא תחשוב עליי ומה יהיה"
    כשאתם מתייחסים למשהו שאתם עושים כמשהו מוזר , גם הבחורה תחשוב שזה מוזר.
    אבל אם תתייחסו לזה כאילו זה הדבר הכי טבעי בעולם , זה לא יראה מוזר בעיניה.

אם תבואו לבחורה ותחבקו אותה , סתם , כי אתם באותה כתה ואתם מכירים אחד את השני. זה יהיה מוזר?
    אבל אם תתייחסו לזה כאילו מי ישמע איזה מוזר זה לחבק מישהי , זה באמת יהיה לה מוזר לחבק אותכם.

התנהגות של בן אדם היא תוצאה ישירה של המחשבות שלו.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 27-12-2010 בשעה 15:21.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

תודה רבה אחי , הבנתי אותך .
    האמת שעדיין קשה לי מה שכתבתי למעלה , הנה :
    הבנתי אותך נאטס , כשאני אומר סיבה אז אין שאלה של למה אחרי זה . ואני בדרך כלל ממש לא לחוץ לדבר עם אנשים שאני לא מכיר אבל כל זה רק כשיש לי סיבה לדבר איתם , אם אני צריך משהו וכאלה . סתם "לשגע" מישהי באמצע הקניון נראה לי קצת מטריד כזה...
    הגדרת את זה מעניין , להפוך את השיחה לדינמית ולא רק שאלה תשובה . הבעיה שלדוגמה אחרי 10 דקות שיחה מעניינת וכאלה אני מצד ההיגיון אמור לומר לה ביי היה נעים , לא להמשיך ולהטריד אותה כזה . אפילו אם אני רוצה אותה רק בתור ידידה
    תודה אנשים
    אם יש איזושהי דרך שלדעתכם תעזור , תודה

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי ירדן צפיה בהודעה
    אני מנחש שלא פתחת הרבה סטים לפני זה, אולי עוד כמה.
    עם הזמן אתה תשתפר בטירוף תאמין לי ותוכל לדבר חופשי, אבל למקרה שאתה נתקע אתה יכול ללמוד רוטינה אחת או שתיים, תמיד עוזר
    ירדן ענה לך הכי טוב שאפשר. כל הצעות שיגידו לך פה לא יהיו ממצות מספיק- כי אף אחד בפורום לא מתכוון לכתוב לך פה ספר שלם.

The mystery method handbook+ הרבהההההההההההה סטים = בחורות.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תודה רבה אחי , הבנתי אותך .
    האמת שעדיין קשה לי מה שכתבתי למעלה , הנה :

אם יש איזושהי דרך שלדעתכם תעזור , תודה
    כי אתה מדבר איתן במטרה לפתוח את הסט, אל תעשה את זה אם זה מרגיש לך לא בנוח.. תפתח סט ותנסה לסגור, תוביל לסגירה, גם אם זה נשמע לך תקוע, גם אם זה באמצע העולם, זה ירגיל אותך להתקדם לסגירה. גם אם אין לך עוד מה להגיד, מצידי תגיד לה תקשיבי, אני אגיד לך תכלס, אני קצת נבוך - אבל את נראית לי חמודה, מה המספר שלך?

(הסיכוי שהיא תיתן אותו לא גבוה בצורה הזאת, וזה גם לא משנה, העיקר שתתקדם לכיוון של סגירה, המטרה שלך זה לא לעצור סתם מישהי בקניון ולהציק לה עם שאלות. ככל שתתרגל לסגור (או לנסות לסגור) אתה תרגיש יותר טוב עם זה.)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect