קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 122
    הודעה אחרונה: 29-09-2008, 00:44
  2. [סירטון] למה אנשים בעצם לא מצליחים להוריד שומן?
    על ידי Moshe בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 11:34
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-05-2007, 12:31
  4. לא מבין למה אנשים קונים שרתים לפרוץ.
    על ידי Orel Abergel בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-11-2006, 00:03
  5. למה אנשים שמים את זה בחתימה?
    על ידי TheCollector בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 16:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 137

למה אנשים חושבים שה' לא קיים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל למה אנשים חושבים שה' לא קיים?

תשובה לכל אלו שאומרים שה' לא קיים, בספר דברים ה' אומר כך: " הסתר סתור את פניי", הוא אומר עוד משהו שמה, אבל מה שהוא אמר זה שהוא יעלם לתקופה כלשהי, כשהיהודים יתחילו לחטא, אז הוא אמר שהוא יעניש אותם, בגלות למשל. את כל זה הוא אמר 1000 שנה לפני שהוא עשה זאת, והוא לא אמר את זה כשהוא הגלה אותנו, וזה למה הרבה אנשים לא שמים לב לזה שזה שה' לא מתגלה בפניי אנשים ואומר להם אישית שישמרו מצוות ( אנשים שאני שואל אותם למה הם מאמינים בה' אמר לא מקיימים את המצוות שהוא אמר לעשות) זה לא כי זה לא חשוב לא או משהו, זה עונש שה' לא מתערב לנו בחיים יותר, שה' לא עוזר לנו, עכשיו כל זה קרה בגלל חוסר שמירת מצוות, לכן, כשהמשיח יבוא, כל האנשים ישמרו מצוות (כפי שאני רואה, הדתיים יולדים הרבה יותר מהחילוניים, ולכן הם עוד מעט יהיו הרוב), וה' יחזור להתגלות בפניי נביאים.
    לכן בואו נשמור כולנו על כמה שיותר מצוות, כמובן שעדיף שאת כולן .

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה
    תשובה לכל אלו שאומרים שה' לא קיים, בספר דברים ה' אומר כך: " הסתר סתור את פניי", הוא אומר עוד משהו שמה, אבל מה שהוא אמר זה שהוא יעלם לתקופה כלשהי, כשהיהודים יתחילו לחטא, אז הוא אמר שהוא יעניש אותם, בגלות למשל. את כל זה הוא אמר 1000 שנה לפני שהוא עשה זאת, והוא לא אמר את זה כשהוא הגלה אותנו, וזה למה הרבה אנשים לא שמים לב לזה שזה שה' לא מתגלה בפניי אנשים ואומר להם אישית שישמרו מצוות ( אנשים שאני שואל אותם למה הם מאמינים בה' אמר לא מקיימים את המצוות שהוא אמר לעשות) זה לא כי זה לא חשוב לא או משהו, זה עונש שה' לא מתערב לנו בחיים יותר, שה' לא עוזר לנו, עכשיו כל זה קרה בגלל חוסר שמירת מצוות, לכן, כשהמשיח יבוא, כל האנשים ישמרו מצוות (כפי שאני רואה, הדתיים יולדים הרבה יותר מהחילוניים, ולכן הם עוד מעט יהיו הרוב), וה' יחזור להתגלות בפניי נביאים.
    לכן בואו נשמור כולנו על כמה שיותר מצוות, כמובן שעדיף שאת כולן .
    נחמד...... עכשיו רק נשאר לך הפרט השולי ההוא, איך קראו לזה..... להוכיח שיש ה' ושהוא לא המצאה שמספרים לילדים קטנים לפני השינה שיחלמו על גן עדן, ושיש דבר כזה המשיח ושאר הדברים הכל כך לא הגיוניים שהדת מספרת, אז לא - אני ממש לא מתכוון "לקיים מצוות" של איזה דמות דימיונית שהמציאו, מצטער יש לי טיפה יותר מדי שכל מכדי לעשות את זה.

ותביא בבקשה את הפסוק המדויק, לא פעם ולא פעמיים פירשו לא נכון פסוקים......

ואין דבר כזה את כולן, ביהדות יש תרי"ג מצוות שאין אדם בעולם אשר יכול לשמור את כולן........

ובילודה אתה מתכוון לחרדים- שרובם המכריע מגדלים פרזיטים שלוקחים קצבאות מהמדינה, קצבאות אשר יכלו לשמש לכל כך הרבה דברים אחרים חשובים הרבה יותר מלמידת תורה.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 26-12-2010 בשעה 18:56.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אה, ה' לא קיים? איך אתה חושב שנוצר כל היקום ומעבר לו, מעצמו, יש כל כך הרבה דברים מסובכים שזה לא הגיוני שזה נוצר במקריות. זה ההסבר לאתאיסטים שאומרים לי :"תוכיח", זה לא שהוא לא קיים, זה בעצם עונש שהוא לא מתגלה יותר בפני אדם. אגב לגבי מה שאמרת על החרדים, שהם יולדים לקצבאות, א. יש מצווה בתנ"ך שנקראת :"פרו ורבו" מה שאומר ללדת יותר ילדים. ב. גם הדתיים יולדים לא מעט, הדתיים לא נופלים מהחרדים בילודה, והם לא צריכים קצבאות, כי הם דווקא עושים צבא ועובדים, וגם ציונים. ואיך אתה מסביר את זה שהתנ"ך (שאתה מכנה אותו כסיפור ילדים, עאלק) שנכתב לפני יותר מ2000 שנה, כותב כי היהודים הם העם הנבחר, וגם כותב כי נחזור לארץ ישראל ( להזכירך זה נכתב כשהובסנו ונגלנו על ידי הרומאים), והנה תראה אנחנו פה, ואפילו עכשיו ה' מתערב בעולם, אומנם בדרכים לא גליות, הוא לא מתגלה בפני בני אדם, אבל עדיין מחולל ניסים, איך למשל אתה מסביר ש 600 אלף יהודים בשנת 1948 נצחו בנצחון מרשים 60 או 70 מיליון ערבים, שכמה מהם מאומנים על ידי הבריטים, אה? מה זה היה "מזל"? ואיך אתה מסביר שגם נצחנו בשאר המלחמות נגד כל הסיכויים? וגם על תבלבל לי את השכל אם היגיון, למה מה שלא הגיוני היום יהיה ברור מחר, כמו למשל מטוס לפני 200 שנה נגיד.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

אה, ה' לא קיים? איך אתה חושב שנוצר כל היקום ומעבר לו, מעצמו, יש כל כך הרבה דברים מסובכים שזה לא הגיוני שזה נוצר במקריות. זה ההסבר לאתאיסטים שאומרים לי :"תוכיח", זה לא שהוא לא קיים, זה בעצם עונש שהוא לא מתגלה יותר בפני אדם. אגב לגבי מה שאמרת על החרדים, שהם יולדים לקצבאות, א. יש מצווה בתנ"ך שנקראת :"פרו ורבו" מה שאומר ללדת יותר ילדים. ב. גם הדתיים יולדים לא מעט, הדתיים לא נופלים מהחרדים בילודה, והם לא צריכים קצבאות, כי הם דווקא עושים צבא ועובדים, וגם ציונים. ואיך אתה מסביר את זה שהתנ"ך (שאתה מכנה אותו כסיפור ילדים, עאלק) שנכתב לפני יותר מ2000 שנה, כותב כי היהודים הם העם הנבחר, וגם כותב כי נחזור לארץ ישראל ( להזכירך זה נכתב כשהובסנו ונגלנו על ידי הרומאים), והנה תראה אנחנו פה, ואפילו עכשיו ה' מתערב בעולם, אומנם בדרכים לא גליות, הוא לא מתגלה בפני בני אדם, אבל עדיין מחולל ניסים, איך למשל אתה מסביר ש 600 אלף יהודים בשנת 1948 נצחו בנצחון מרשים 60 או 70 מיליון ערבים, שכמה מהם מאומנים על ידי הבריטים, אה? מה זה היה "מזל"? ואיך אתה מסביר שגם נצחנו בשאר המלחמות נגד כל הסיכויים? וגם על תבלבל לי את השכל אם היגיון, למה מה שלא הגיוני היום יהיה ברור מחר, כמו למשל מטוס לפני 200 שנה נגיד.
    אחי, יוסי (xyossizx) זה מצב אבוד, אל תנסה להוכיח אותו - הוא לא באמת מחפש תשובות.
    בעזרה ה' יבוא יום, והוא ירא שהוא טעה..
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

בקשר למלחמות-
    אתה אידיוט,תגיד תודה לתכנון החכם שלנו ולחיילים.
    לא לאיזה ישות קוסמית.
    זה לא עובדות מוצקות.
    כמו שנאמר בסרטון:
    האנשים לא הבינו מאיפה בא כל הכוכבים הללו ולא היה להם את הטכנולוגיה הדרושה כדי לגלות את זה והם המציאו ישויות קסומות ללא שום ביסוס.
    טוב אז אם אתה מעדיף ניחושים פרועים לעומת מדידות ולהאמין בדברים שהאמינו בהם לפני אלפי שנים.
    התנ"ך וכל ספר קדוש שנכתב לפני אלפי שנים הוא בולשיט!.
    אני יכול לכתוב ספר היום,אני אכתוב על אל חדש שבחר את הברית המחודשת החדשה לאחר שנטש את הנוצרים שהיא הברית החדשה.
    ואז להעביר אותו מדור לדור.
    ובסוף יהיו כאלו שיאמינו בזה.
    ואם אתה עדיין אומר לי שאלוהים כתב את זה,אז אתה איש בלי שכל.
    נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 26-12-2010 בשעה 22:28.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

לפי האמונה מי שייראה את אלוהים יישרף ונישמתו תצא מגופו..
    ואם אתה ממש לבדוק זאת , אתה מוזמן לבדוק בספר שמות אם אני לא טועה..שמשה ראה את גבו של אלוהים...שכתוב שם..שאלוהים לא רוצה שייראו את פניו...
    נערך לאחרונה על ידי False; 26-12-2010 בשעה 22:33.
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

אתה לוקח צירופי מקרים טהורים ומייחס אותך לספר ישן- נחמד, אתה מעולם לא חקרת את הצד המדעי כי אם היית עושה זאת היית יודע שהמדע יכול להסביר כמעט הכול- ומה שלא? לא קופצים למסקנות מטומטמות ופונים לכוח עליון!.

ודרך אגב בתנ"ך גם מצוין על מלחמת גוג ומגוג- שלא התרחשה- אבל מזה כרגיל מתעלמים ומשנים ת'תאריך כל הזמן.

לישראל היה פאקינג צבא במלחמות, מה לעזאזל אתה חושב?! אה?! שאם לא היה לנו צבא אז היינו גם מנצחים? איך? משה היה מרים את היד שלו?! עשה לי טובה.

ושלומי- אתה מפחד להיכנס לדיון, אתה הוא המקרה האבוד, אני פתוח לשמוע את את טענותיך- אתה לא מציג אותן.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 26-12-2010 בשעה 22:49.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

Wink

יש כל מני פרשנויות לגבי מתי תהיה מלחמת גוג ומגוג. לא אמרתי שהיה לנו צבא חלש, היה לנו, אבל גם אם הייתה לנו אסטרטגיה טובה, איך 600 אלף איש נצחו 70 מיליון שחלקם מאומנים על ידי הבריטים, אתה יודע הם לא אסטרטגים רעים, וגם מה אתה לוקח לעצמך האתאיסט את המדע?מה אתה חושב שאנשי דת לא מבינים במדע? את יודע שאבי הוא בן אדם דתי, וסיים את הבית ספר, אם הצטייינות בכימייה פיזיקה וביולוגיה, וסיים את האוניברסיטה אם כמה תארים במקצועות אלו. מה לא מובן? המדע נועד לתת לנו תשובות איך ומתי , ולא מי, הרי גם אם העולם נוצר במפץ גדול, מי אמר לך שה' לא יצר את היקום ומעבר לו כך? תראה לי איפה כתוב בתנ"ך איך ה' יצר את העולם? לגבי המשתמש השני שהגיב, ה' אמר שבני אדם לא יוכלו לראות את פרצופו, לכן הוא התגלה לנביאים בצורות כמו שיח, או שהתגלה בחלום לנביא אם גבו.

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

איך 600 אלף איש נצחו 70 מיליון שחלקם מאומנים על ידי הבריטים
    70 מיליון?אתה מחשב את כל האוכלוסיה.
    האתאיסט את המדע?מה אתה חושב שאנשי דת לא מבינים במדע?
    דוגמא:
    פרופסור ברנובר.

ראה לי איפה כתוב בתנ"ך איך ה' יצר את העולם? לגבי המשתמש השני שהגיב, ה' אמר שבני אדם לא יוכלו לראות את פרצופו
    למה? הוא מכוער או משהו?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    וביום הראשון יצר את הבלה בלה בלה וביום השני יצר את הבלה בלה בלה.
    ספר בראשית -_-.
    הוא גם חלק מהתנ"ך.
    יש כל מני פרשנויות לגבי מתי תהיה מלחמת גוג ומגוג
    עוד ניבוי מפגר
    המדע נועד לתת לנו תשובות איך ומתי , ולא מי, הרי גם אם העולם נוצר במפץ גדול, מי אמר לך שה' לא יצר את היקום ומעבר לו כך?
    אני מעדיף איך ומתי על ספר קדוש בן אלפי שנים או ישות קוסמית שיושבת אי שם בשמיים.
    LokomotivKid

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

נגיד ולא כל ה70 מיליון לחמו, גם לא כל 600 אלף לחמו. ואין מה לעשות, אנחנו לא יודעים את העתיד, אין אנו יודעים מתי תפרוץ מלחמת גוג ומגוג.
    אתה כנראה מנותק מהעולם, למה האתאיסט הוא מיעוט בעולם, אשר אומר שאבות אבותיו שקרנים (התנ"ך) מה שככל הנראה אומר שהוא גם שקרן (גנים) מה שאומר שאתאיזם זה בולשיט.

נגיד ולא כל ה70 מיליון לחמו, גם לא כל 600 אלף לחמו. ואין מה לעשות, אנחנו לא יודעים את העתיד, אין אנו יודעים מתי תפרוץ מלחמת גוג ומגוג.
    אתה כנראה מנותק מהעולם, למה האתאיסט הוא מיעוט בעולם, אשר אומר שאבות אבותיו שקרנים (התנ"ך) מה שככל הנראה אומר שהוא גם שקרן (גנים) מה שאומר שאתאיזם זה בולשיט.
    מה שאומר שאתה מעולם לא שמעת על אד פופולום.

מה שאומר שאתה מדבר שטויות גמורות, אתה מאמין באיזה ספר ישן ומתייחס אליו כל אמת אבסולוטית אך שאתה נדרש להוכיח- אופס אתה לא יכול, כמה מפתיע.

והאבולוציה (מוכחת מאין כמותה) לא יושבת עם התנ"ך שלך, כי תהליך הדרגתי ועפר- לא הולכים ביחד.

ואתה לא מבין אפילו את המושג "גנים"- אז אל, פשוט אל.

תודה בזה, מעולם לא שמעת שום טענה מדעית ששוללת את האלוהים היקר שלך- ואם כן זלזלת למרות שהיא יכולה להיות גם מוכחת מדעית...... ואני יכול למנות לך על כף יד אחת את הביולוגים שמתנגדים לאבולוציה.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 27-12-2010 בשעה 00:01.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

יואו אתה הורג אותי כל פעם מחדש.
    המיעוט תמיד לא צודק?
    מה עם גליליאו גלילי?הוא ידע את האמת לעומת הכנסייה,וגם היהדות שהאמינה שהעולם שטוח .
    ומה עם זה שהאמינו פעם בפסלים?
    ההיגיון שלך פועל בצורה מפגרת כל כך שאין לי מה להגיד לך.
    LokomotivKid

אהההההההההההההה והנה הוכחה ענקית שהפינים הם העם הנבחר!!!! הרי לא יכול להיות שכל זה קרה בלי התערבות אלוהית כלשהי.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אהההההההההההההה והנה הוכחה ענקית שהפינים הם העם הנבחר!!!! הרי לא יכול להיות שכל זה קרה בלי התערבות אלוהית כלשהי.
    צודק זה המקרה הקלאסי.
    הפינים מול הצבא הסובטי החזק.
    שגם הפינים המציאו את ה"קוקטיל של מולוטוב"
    שזה בקבוק תבערה בעברית.
    LokomotivKid

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתה טוען שברית המועצות חזקה מבריטניה? באותה תקופה? ואיך אתה מסביר את זה שהתנ"ך ניבא את חזרתנו מהגלות?
    תשמע, איני אומר איך ה' ברא את העולם, אני אומר שזה לא הגיוני שכל היקום ומעבר לו נוצר במקריות, מישהו עומד מאחורי זה, לא משנה אם הוא יצר את העולם בדמות אנושית או בדמות השמש, לא, זה לא מסופר בשום מקום. וכשאמרתי שאתם מיעוט לא התכוונתי למטומטמים, לא, היו הרבה אטאיסטים שאני אף מעריץ, כמו למשל ז'בוטינסקי, אבל מה שאני אומר זה שהדת תנצח בסופו של דבר את החילוניות, כלומר, בתנ"ך כתוב להתרבות, עכשיו, דתיים עושים כך, בעוד שחילונים לא ילדו כל כך הרבה, מה שאומר שהדתיים לבסוף יחוקקו חוקים שנבאו מהדת. זה מה שיפה בדת, שזה לא יעלם לעולם .

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,032 | הודעות: 8,150,614 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect