)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
|
|
אם התנ"ך היה אומר לקפוץ מהגג, אולי באמת יש סיבה לקפוץ מהגג, אולי יש שרפה בבנין?
גם בריטניה נלחמה בנאצים, להזכירך הם הפציצו את ברלין, וגם אם ברית המועצות לא היו מנצחים, אז ארה"ב היו מנצחים בכל מקרה.
ודווקא עכשיו אם כל הידע שצברנו זה פרימיטיבי להגיד שהכל זה מקריות, כל הדברים המסובכים האלו לא יכלו להתרחש סתם, זה תכנון מדויק של משהו : ה'
O-O
תקפוץ מהגג כשאתה מגיע לגיל 50.
סיבה טובה לא?
הנה ערך בשבילך:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...96%D7%93%D7%9F
והנה עוד אחד:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...9C%D7%99%D7%9F
רוסיה הייתה במצב חולשה כשהנאצים הגיעו עד למוסקבה אבל אז הם החזירו אותם לגרמניה בתמיכה של האומות המאוחדות.כבשו הסובייטים את הרייכסקאנצלרייה ודגל ברית המועצות הונף מעל הרייכסטאג.
ואז הם פשוט חיסלו את הגרמנים הגיעו עד הריכסטסט ושם הם פשוט גמרו את המלחמה.
וארה"ב סיימה את המלחמה ביפן,אחרי שהיפנים לא רצו להיכנע על ידי שתי פצצות אטום.
מלחמה כזאת ענקית,אם זאת לא מלחמת "גוג ומגוג"
אז מה תהיה מלחמת גוג ומגוג?
ניבוי זה הדבר הכי מפגר.
הנה אני מנבא משהו:
ותהיה שרפה ענקית בהר הכרמל,אך ה' לא היה מרוצה מזה שעדיין לא מאמינים בו ויעשה עוד שריפה ענקית.
אם זאת הדרך שלו,אז הוא יכול לקפוץ לי.
נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 27-12-2010 בשעה 15:27.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אוי ואבוי, אתה כרגע מתעלם במודע (או לא במודע כי בחיים לא קראת אפילו מאמר אחר על היווצרות היקום), מכל ההישגים של עולם המדע ומכל פריצות הדרך, מה שאתה לא מבין זה ש-"ה" שלך מכיל בתוכו כל כך הרבה פרדוקסים- שזה מטומטם להאמין בו, אנחנו חיים במאה ה-21 ולהאמין בספר עתיק שהוכח כמה פעמים כלא מדויק ופשוט מאוד אידיוטי- זה פרימיטיבי, "הכול זה מקריות"- לא, לא הכול זה מקריות אבל לא ציפיתי שתדע את זה......
בקיצור- אתה מושפע כל כך הרבה מסירטונים בריאתנים ומסירטונים להחזרה בתשובה ולהורדת ה-IQ שאתה אפילו לא טורח להסתכל ואומר: "זה מורכב מדי" "אין מצב"- טוב אז תמשיך לדפוק את את הראש בקיר ולחשוב שיש איזה איש מסתורי בשמיים שברא הכול ופתאום לא בא לו להתגלות.
אה ו-"איך התנ"ך ניבא שנחזור לגלות"- למה התנ"ך חושב ששפן וארנבת מעלים גירה? הנה- דוגמה קלאסית לטמטום של התנ"ך? ויש עוד הרבה, אז אתה בוחר להיתפס באיזה נבואה (שהאמת? כל אידיוט יכול היה לנבא בהתחשב בתקופה) ולהגיד: יהוה יהוה תראו תראו, אבל זה שיהוה לא יודע ששפן לא מעלה גירה וגם ארנבת לא, טוב נו כנראה הוא עסוק בגמרא מכדי לדעת את זה.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אם לא הייתה חושב כל היום על איך אני הוכיח שה' לא קיים, הייתה יודע שהוא לא "איש", והייתה יודע שהתנ"ך הוכח בתור אמת, וכל טענות הנגד נמחקו. ה' לא נעלם סתם, הוא נעלם כי אנשים כמוך לא קיימו מצוות, זה למה הוא לא התגלה יותר בפני אנשים, אבל בכל מקרה, עוד מעט אנשים כמוך יעלמו, בין אם הם יחזרו בעצמם, ובין אם השינויים בעולם יחייבו אותם.
ואם הייתה פותח אי פעם את התנ"ך הייתה יודע שהעלת גרה זה רק אחד משלושת הסימנים לכשרות חיות לאכילה. עכשיו אשמח אם תראה לי את אחד מהמאמרים.
לא, ממש לא אפילו, התנ"ך הוא ספר אגדות גרוע שלא הוכח כאמת ויש עוד טענות חזקות כנגדו- אל תשקר, וה' שלך מעולם לא היה קיים בגלל זה הוא לא מתגלה, זו הסיבה הרציונלית בניגוד לסיבה שלך ש: "חטאנו לו", סליחה?! מי אתה בכלל?! אני קשור אליך או לאל שלך בדרך כלשהי? וואלה לא זוכר שחתמתי קבע עם איזה אל בלתי נראה- אז תעיף אותי מהמשוואות המטומטמות שלך על למה האל הלא קיים שלך לא מתגלה.
והתנ"ך הקדוש שלך טוען ששפן מעלה גירה- דבר אשר ידוע כי הוא לא נכון! ואתה יותר ממוזמן לכתוב בגוגל ולחפש פסוק כי זה כתוב שם.
והתירוץ לכך הוא: "אתה לא מבין, זה לא אותם שפן וארנבת"- GIVE ME A BREAK WOULD YA?
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 27-12-2010 בשעה 19:46.
סטפן רוברטס
Come Out
אז אתה שב וטוען שהיקום ומעבר לו נוצרו במקריות, סתם התרחשות שבמקרה הובילה להיווצרות היום ומעבר לו, ועוד אנחנו יודעים שרק כל הדברים שנמצאים בכ"א הם מסובכים, אין זה מקריות מה שיש פה.
ולגבי הארנבת והשפן הנה התשובה: תכתוב בגוגל ארנבת מעלה גרה, תבחר את התוצאה הראשונה תראה הסבר מפורט.
OK תקשיב לי ותקשיב לי טוב, ה"אנחנו" שאתה מתייחס אליהם הם חבורה של בורים ומחזירים בתשובה ברובם אשר ממלאים לך את המוח בשקרים ובדברי הבל, אם היית יודע דבר או חצי דבר על המפץ הגדול - היית יודע כמה משעשע אתה נשמע. "סתם התרחשות"- לפתוח ספר או אינטרנט זה עד כדי כך קשה?. לפחות תנסה לקרוא כאן ולהפסיק לחזור על הטענה המפגרת שלך ועוד בשיא חוצפתך לטעון שאני אמרתי זאת: http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Bang
ובקשר לתשובה שלך:
"לדעת אברהם אבן שושן הארנבת היא מין חיה המצויה בארצות המזרח, ואין זו הארנבת שבארצות המערב, וארנבת שבארצות המזרח היא באמת מעלה גרה."- ממתי אברהם אבן שושן הוא זאולוג? מה אכפת לי מה הוא חושב לעזאזל?
שאר התשובה היא הזויה בהחלט וצריך להיות אידיוט גמור או סתם מאמין- כדי לקבל אותה.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 27-12-2010 בשעה 20:18.
סטפן רוברטס
Come Out
טיעון נחמד...
רק שכחתי פרט אחד.
אם אתה מתבסס על התנך, אתה צריך קודם כל להוכיח שהתנ"ך אמין!
אתה לא יכול להוכיח את התנך, על סמך פסוקים מהתנך Oם
כי באותה מידה אני יכול להגיד שהארי פוטר אמיתי ויש קוסמים, כי כתוב שעולם הקוסמים מוסתר.
הרבה ארכיאולוגים הכיחו כי ארועי התנ"ך הינם נכונים, כמו למשל איילת מזר. ועדיין xyossizx לא הצלחתה להוכיח שמאחורי המפץ הגדול אין משהו, ואם לא אכפת לך פרשנויות של רבנים שאתה רחוק מחוכמתם שנות אור, ה', לא משנה איך אתה מתאר לעצמך איך הוא נראה, ברא את העולם, בין אם בצורת חיידק ובין אם בצורת בן אדם, כל היקום זה דבר מסובך שלא יכל לקרות מבלי שמשהו עומד מאחורי זה.
אין שום כוח אלוהי בלתי נראה אשר גרם למפץ הגדול, והמפץ הגדול זה לא משהו ש "סתם קרה"- יש שרשרת של אירועים אשר הובילו אליו, והרבנים אשר אתה מדבר עליהם אני מאחל להם להגיע לרבע מהידע של כמה מהאנשים שאני מכיר לאו דווקא אני, "זה מסובך מדי"- מי אתה בכלל? אתה בכלל חקרת? קראת אי פעם על האביוגנזה? או על המפץ הגדול? אני בטוח במאה אחוז שלא.
והארכיאולוגים שלך הם כשל "מומחה בלתי מזוהה"- מומחה אשר אף אחד לא שמע עליו מעולם ואף מחקר שלו לא התפרסם, במקרים מסוימים זה אף הבריאתן ההזוי והאוויל רון ויאט.
אתה מוזמן להאיר את עיניי בכל ההוכחות לאגדות שלך.
סטפן רוברטס
Come Out
יוסי, עזוב אותו.
המוח שלו מלא בולשיט.
כשהוא ירצה לשאול בשביל ללמוד יש לו את גוגל כבר...
תשמע דור עם יד על הלב ובלי שום כוונה מכוונת לפגוע.
אתה פשוט תקוע עוצם עניים ושר לך לה לה לה לה!
פשוט דוגמא קלאסית של סינדרום העדר, אין שום שחר או בסיס לטענות שלך יודע מה עזוב שחר או בסיס אין תוקף בכלל לעלות טענות הזויות כאלו אתה באמת ובתמים מטפח סכיזופרניה מודעת בגלל איזה דבקות באמונה דמיונית שמובילה אותך יותר עמוק בתוך הפרדוקס המוזר הזה שאתה קנאי אליו!
מדבר לאויר בטענות שווא שתקבל תגמול, חכו לזה..... בעולם הבא!
מלמל דברי שוטים לפני שאתה דוחף פיסת מזון או משקה לפה שחס וחלילה לא תעיר את קנאותו של האל האדיר, שאגב לא מראה שום סיבה אמיתית לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד שהוא בכלל קיים..
אז תעשה טובה במקום לצעוק זאב זאב תפתח את העניים ותפסיק לשיר לה לה לה ותקשיב לקצת הגיון אתה פשוט נמצא במקום לא טוב עכשיו הגיע הזמן להתעורר!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הארכיאוליגים שאני מדבר, קיבלו במה בנשיונל ג'אוגרפיק, אז על תגיד לי כושל, ה' גרם לכל השתלשלות האירועים נגרמה בגלל ה', אתה כל הזמן מנסה להגיד לי איך, אבל אני אומר לך שמשהו יצר את העולם! אני לא אומר איך אני לא אומר מתי, אני אומר לך מי! שום "אירועים" לא יכולים לקרות כשיש תוהו ובוהו. משהו עומד מאחורי זה, לא ידוע איך הוא נראה, אולי הצורה שבה אני מתאר אותו לא נכונה, אבל הוא קיים, איכשהו הוא קיים, אתם האטאיסטים חושבים שהמדע הוא שלכם, ושהוא יכול להסביר הכול, אבל לא המדע הוא לא רק שלכם, הוא גם של הדתיים, זה עוזר לדעת איך התרחש הדבר שנקרא היקום, אבל לא להחליף את ה', במיוחד לא אם רמת הידע היחסית קטנה שיש לנו. וחוץ מזה, אנשי דת אמרו שהמפץ הגדול לא סותר את התנ"ך, ואף אחד לא הצליח להכחיש זאת.
ואם מדברים על טענות הזויות, אתם טוענים שאף אחד לא עומד מאחורי הדבר המדהים שנקרא היקום, זה לא הגיוני!!! כל הדברים המסובכים שיש, כמו למשל בן האדם, גוף האדם, זה דבר כל כך מורכב, והיסודות, מתברר מורכבים מיסודות של היסודות, וזה לא קרה באיזה השתלשלות של תוהו ובוהו, כי אין בתוהו ובוהו כלום, רק ערבוב של כלום. אטאיסטים אטומים.