שלום חברה.........
מה משפר windows 7 64 git לאומת 32bit?
תודה לעונים
שלום חברה.........
מה משפר windows 7 64 git לאומת 32bit?
תודה לעונים
|
|
תלוי בזכרונות שיש ברשותך , 32BIT מסוגל לנצל עד 3.2GB של RAM , לעומת 64BIT אשר מנצל למעלה מ - 3.2GB RAM .
מערכת הפעלה בעלת 32BIT יכולה לנצל עד 3.2GB זכרון RAM ובעוד 64BIT מנצל עד כ128GB אם אני לא טועה.
שאלה נוספת..
giforce 9500gt 1gb תומך ב directx 11 וב64 bit?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שנייה אתם רוצים להגיד לי שההבדל בין מערכת הפעלה של 32 ביט לבין מערכת הפעלה 64 ביט מסתכמת ביכולת מיפוי זיכרון בלבד?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כמובן שלא,אבל אני לא מאמין שהשאר משנה לו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אבל אני לא ראיתי שהוא צמצם את שאלתו לזיכרון הוא שאל בצורה כללית אז אפשר לענות בצורה כללית ולא להתמקד בדבר יחיד ולסכם את זה שם.
אתה יכול להגיד למשל שמערכת הפעלה 64 ביט בעצם מנצלת את יכולת המעבד לחישובים של כמויות מידע שהן פי שתיים גדולות יותר בכל סיבוב שעון לעומת מערכת של 32 ביט.
זאת תשובה כללית לשאלה כללית ומכאן רק נישאר שפותח האשכול ימקד את שאלתו כמו שהוא כבר עשה וחשב שיש קשר בין הביט של מערכת ההפעלה לבין הביט של הכרטיס מסך שבאמת המושג הוא דומה וזהה אך השימוש הוא שונה.
זה חשוב לענות בצורה מקצועית ככל האפשר זאת הרמה וזה מה שהכי חשוב לי.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!