יש לי צו ראשון אוטוטו ואני מת להתגייס לחיר קרבי אולי אני לא בכושר משהו אבל ברגע שאני יודע שאני יכול אני לא אפסיק להתאמן ולהתכונן בשביל זה
הבעיה היא אחרת אולי מלכתחילה אני לא יכול
יש לי בעיית קוצר ראייה מספר יחסית גבוה 7.5 ו- 7.0 ביחד עם צילינדר נמוך 0.5 ו- 1.0
קראתי רבות על חיל הרגלים (בפורום של חיל הרגלים וחטיבת הצנחנים לא מוכנים לענות לי...) וברוב במקומות כתוב שאפשר להתגייס עם פרופלי 82 ללא סעיפים מגבילים
כמה מורידים על מספר כזה ?
האם זה נחשב סעיף מגביל ? מהם הסעיפים המגבילים ? נניח ולא אני לא יכול להתקבל האם עדיין כדאי למסור בצו הראשון שאני רוצה חיר קרבי כדי להעלות את המוטיבציה? או למסור את התחלופה שבדקתי כדי לא להדפק בתפקידים כקרבי שהוא לא חיר או תומך לחימה שאני לא רוצה ואני לא מאמין שאני אתרום בהם ?
כתחלופה אני מעוניין בחיל המודיעין (אני חולם על חבצלות ... ) יהיה לי קבא גבוה בזה אין לי ספק ואני מעוניין בשירות קבע והתקדמות בשרשרת הדרגות בצהל אין לי שום רצון להתעסק ***בפן הטכנולוגי המחשובי או שפות (האזנות לדוגמא) האם מסלול 'מופת' מומלץ ? גם מבחינת יציאה לקצונה והתקדמות מהירה וגם מבחינת החוסר חשק שלי בפנים המסוימים האלה - ***
תודה ענקית מראש (אשמח אם תביאו אסמכתאות בנוגע לפרופיל - דוגמות שאתם מכירים או שמעתם ) מצטער על כמות השאלות פשוט נצברו
ושוב תודה...
שכחתי לציין שלא ידוע לי על שום מגבלה רפואית אחרת ....

ציטוט ההודעה

)