קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תוכנה] מפרטת על הפאב! חובה לכל אלה שמביאים פאבים
    על ידי Ebug בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 17:06
  2. [תוכנה] מפרטת על הפאב! חובה לכל אלה שמביאים פאבים
    על ידי Ebug בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 12:45
  3. בקשה לכל אלה שמביאים פאבים
    על ידי morventura בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 17:29
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 23:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

לכל אלה ששופטים אותי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ברירת מחדל לכל אלה ששופטים אותי

שלום קוראים יקרים,
    אחרי האשכול האחרון שפירסמתי קיבלתי כל מיני תגובות...חלק תומכות יותר וחלק מגנות...
    אז לכל הצדקנים והילדים הקטנים שעדיין לא התגייסו יש לי להגיד את הדברים האילו:
    1.קודם כל המטרה שלי הייתה לעזור לכם כדי שלא יקרה לכם מה שקרה לי ותתקעו בחרא תפקיד עם אנשים נוראיים וכן הלאה...וזה שאתם לא יכולים להעריך את זה זה באמת עצוב.
    2. בואו ואני אראה לכם עד כמה לצבא לא אכפת מהחיילים שלו:
    היום הרס"ר התביית עלי בלי כל סיבה מוצדקת והתחיל לתת לי מלא משימות ניקיון אחת אחרי השנייה.
    לאחר מכן, כשאני חוזר לחדר אני מוצא את כל החפצים שלי זרוקים בחוץ כולל המצעים שאני ישן בהם!! והרס"ר הזה במקום לשפוט אותם לדין הוא עשה מה שעושים בכיתה א' ואמר לו להגיד סליחה וללחוץ ידיים!
    חוץ מזה שלצבא כלל לא אכפת מה אתם רצים והוא שם אותכם איפה שמתאים לו..

אז תחשבו על זה בפעם הבאה שאתם מנסים לבקר כל אדם אחר...שאולי יש גם צד אחר למטבע...

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

אחי אני לא בא לשפוט אותך הבנת ממש לא נכון.
    אם נעשה תחרות את מי הצבא יותר דפק ומי חושב שהצבא הוא ארגון מטומטם אין לי ספק שאני אנצח.

מה שאני אומר הוא שהצבא הוא הארגון היחידי במדינה ששומר עלינו, זה לא חברת ביטוח שאם לא טוב לך אתה עובר.
    לכן, אין לנו ברירה אלא למרוח קצת וזלין ולקבל את זה.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

למעשה אני חייב להסכים עם שניכם..
    שניכם צודקים.. ועזוב את זה שרס''רים זה עםשצריך להחליף דחוףףף ..
    כי זה שאין להם לב זה סבבה ..
    אבל הם אומרים לנו מה לשעכות ולא נותנים סיבה .. וזה דבר שלקוי בחסר ..

אכן הצבא זה דבר שלוקח ולוקח ומאוד אגואיסט
    ואנחנו לצערי חייבים לקבל את זה
    מכיוון שכמו שאומרים אם חייל פשוט היה מבקש מהצבא להעלות את המשכורת שלו ב4 שקל והצבא היה מעיף לו כאפה והוא היה בוכה.
    אז החייל טיפש למרות שהוא אומר "איזה צבא טיפש ! לא רוצה להעלות את המשכורת בארבע שקל!!"
    אזבוא נגיד לו ככה
    אם כל חייל בצבא ייבקש תוסף של ארבעה שקלים לצבא יירד מהתקציב כל חודש
    8 מיליון שקל !!!! בחישוב מהיר ..

אז שיירגע ..

להנה ולהנה =/

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    למעשה אני חייב להסכים עם שניכם..
    שניכם צודקים.. ועזוב את זה שרס''רים זה עםשצריך להחליף דחוףףף ..
    כי זה שאין להם לב זה סבבה ..
    אבל הם אומרים לנו מה לשעכות ולא נותנים סיבה .. וזה דבר שלקוי בחסר ..

אכן הצבא זה דבר שלוקח ולוקח ומאוד אגואיסט
    ואנחנו לצערי חייבים לקבל את זה
    מכיוון שכמו שאומרים אם חייל פשוט היה מבקש מהצבא להעלות את המשכורת שלו ב4 שקל והצבא היה מעיף לו כאפה והוא היה בוכה.
    אז החייל טיפש למרות שהוא אומר "איזה צבא טיפש ! לא רוצה להעלות את המשכורת בארבע שקל!!"
    אזבוא נגיד לו ככה
    אם כל חייל בצבא ייבקש תוסף של ארבעה שקלים לצבא יירד מהתקציב כל חודש
    8 מיליון שקל !!!! בחישוב מהיר ..

אז שיירגע ..

להנה ולהנה =/
    אז זה אומר שחיילים צריכים לחיות 2-3 שנים על משכורת רעב(שאני אישית מעדיף לקרוא לזה דמי כיס מאשר משכורת) שעוד אחר כך אפשר לקנוס אותך בסכום כספי במשפט על משהו מפגר כמו "היית חלק מכיתת כוננות וישנת בלי נעליים למרות שאתה משרת בבסיס במרכז הארץ שאין שום סיכוי שבעולם שיקרה פה משהו" ? וזה שיש חיילים שצריכים לריב בשביל אישור עבודה כי ה350 שקל לא מספיקים אפילו לסיגריות או לאיזה בקבוק נסטי לפני השמירה לרוב החיילים? וזה שעם כל החרא משכורת, ההרגשה הרעה והדיכאון שהחייל נמצא בה תמיד יש איזה בן זונה אחד עם ארון או 2 או אפילו פלאפל על הכתף שאוהב למרר לחיילים את החיים?(לפעמים גם מישהו עם סיטורן או 2 אבל כמובן שעם לא יותר מ10 שנות לימוד)

תאמין לי שה4 שקל שדיברת עליהם זה גם לא מספיק.. שיירד לצבא גם 8 מליארד העיקר שנקבל פאקינג משכורת נורמאלית שנוכל לעמוד ולהחזיק את עצמנו רבאק!!
    נערך לאחרונה על ידי טאקו שמחרבן גלידה; 30-12-2010 בשעה 01:02.

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    אז זה אומר שחיילים צריכים לחיות 2-3 שנים על משכורת רעב(שאני אישית מעדיף לקרוא לזה דמי כיס מאשר משכורת) שעוד אחר כך אפשר לקנוס אותך בסכום כספי במשפט על משהו מפגר כמו "היית חלק מכיתת כוננות וישנת בלי נעליים למרות שאתה משרת בבסיס במרכז הארץ שאין שום סיכוי שבעולם שיקרה פה משהו" ? וזה שיש חיילים שצריכים לריב בשביל אישור עבודה כי ה350 שקל לא מספיקים אפילו לסיגריות או לאיזה בקבוק נסטי לפני השמירה לרוב החיילים? וזה שעם כל החרא משכורת, ההרגשה הרעה והדיכאון שהחייל נמצא בה תמיד יש איזה בן זונה אחד עם ארון או 2 או אפילו פלאפל על הכתף שאוהב למרר לחיילים את החיים?(לפעמים גם מישהו עם סיטורן או 2 אבל כמובן שעם לא יותר מ10 שנות לימוד)

תאמין לי שה4 שקל שדיברת עליהם זה גם לא מספיק.. שיירד לצבא גם 8 מליארד העיקר שנקבל פאקינג משכורת נורמאלית שנוכל לעמוד ולהחזיק את עצמנו רבאק!!
    המשכורת הזאת זה באמת בשביל הנסטי שלך לפני השמירה שירות צבאי זה יותר כמו התנדבות .
    לאנשים שבאמת צריכים - יש להם לא רק אישורי עבודה .

אני לא בא להצדיק את הצבא - וברור שחיילים תמיד צריכים .
    אבל מצד שני אי אפשר להיות כזה סוציומאט

ולגבי היחס מפקדים לפקודים - אין לי כל ערעור על מה שאמרת ..

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    המשכורת הזאת זה באמת בשביל הנסטי שלך לפני השמירה שירות צבאי זה יותר כמו התנדבות .
    לאנשים שבאמת צריכים - יש להם לא רק אישורי עבודה .

אני לא בא להצדיק את הצבא - וברור שחיילים תמיד צריכים .
    אבל מצד שני אי אפשר להיות כזה סוציומאט

ולגבי היחס מפקדים לפקודים - אין לי כל ערעור על מה שאמרת ..
    חח התנדבות? בוא תראה לי בן אדם שפוי שירצה להתנדב בשביל כל כך קצת כסף ויחס מסריח ודכאונות..
    היום זה כבר ידוע שלרוב החיילים הצבא רק תוקע את החיים בשנים הכי טובות שאמורים להיות לך(חוץ מכאלה שלקחו קורסים שיעזרו להם באזרחות או כאלה שהמשיכו יג' והלכו לצבור ניסיון בצבא על התפקיד שלהם)

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    חח התנדבות? בוא תראה לי בן אדם שפוי שירצה להתנדב בשביל כל כך קצת כסף ויחס מסריח ודכאונות..
    היום זה כבר ידוע שלרוב החיילים הצבא רק תוקע את החיים בשנים הכי טובות שאמורים להיות לך(חוץ מכאלה שלקחו קורסים שיעזרו להם באזרחות או כאלה שהמשיכו יג' והלכו לצבור ניסיון בצבא על התפקיד שלהם)
    התנדבות בעל כרחך ..

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

דבר ראשון המפקדים שלך זה לא כל הצבא.
    גם לי היו מפקדים דפוקים, אבל זאת לא סיבה להכליל וזה עוד יותר לא סיבה לשכוח למה הצבא מיועד.
    אני יכול להגיד לך בתכלס שגם אם עכשיו הייתי חוזר אחורה 6 שנים לתקופה שלפני הגיוס והצבא היה רק התנדבותי וללא תשלום הייתי מתגייס עם הצורת חשיבה שיש לי היום אחרי הכל.
    תהיה קצת מעל כל השיטים האלו, תחשוב קצת יותר בגדול...
    ואם אתה חושב שבסיס צריך להיות בלי שמירה, גם אם הוא במרכז הארץ שכביכול הכל טוב ויפה אז אני לא חושב שאתה מודע לאיפה שאתה חי.
    אני כמו שהבנת עברתי את הצבא ואני לא בא לבקר אותך או משהו, אלא להאיר את עינייך.
    אתה חושב שהצבא חייב לך משהו ואתה גם מתנהג ככה, אז לא, זה בדיוק ההפך, אתה חייב למדינה הזאת משהו ואת החוב שלך אתה משלם בצורת שירות צבאי בין השאר, במקום להסתכל על מה הם חייבים לך תסתכל על מה אתה חייב להם ותראה שזה הרבה יותר.
    אומנם המדינה שלנו לא סוגה בשושנים, אבל לפחות זאת המדינה שלנו שפה אנחנו, היהודים, חיים.
    אין לנו מדינה אחרת.
    אז כן, קשה שלוש שנים ולא כיף ואפילו די חרא, אבל זה שווה לתרום את הפרק זמן הזה למדינה בשביל שנוכל להמשיך לחיות פה כמו שאנחנו חיים.
    תחשוב שכל אחד מהאנשים במדינה הזאת אמור לעבור את זה ורק ככה נוכל להתקיים.
    אז כל אחד תורם פאקינג 3 שנים מהחיים שלו (שזה כלום ביחד לאיזה 80-90 שנה שאנשים חיים היום) בשביל שלכולם תהיה אפשרות לשרוד ולחיות פה.
    אחרת בשביל מה מתו כל כך הרבה אנשים? כדי שנלך מהמדינה הזאת ונגור בארצות בחו"ל ששוב תהיה שנאה כלפינו ויעשו לנו שואה שנייה?
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 31-12-2010 בשעה 10:30.

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    דבר ראשון המפקדים שלך זה לא כל הצבא.
    גם לי היו מפקדים דפוקים, אבל זאת לא סיבה להכליל וזה עוד יותר לא סיבה לשכוח למה הצבא מיועד.
    אני יכול להגיד לך בתכלס שגם אם עכשיו הייתי חוזר אחורה 6 שנים לתקופה שלפני הגיוס והצבא היה רק התנדבותי וללא תשלום הייתי מתגייס עם הצורת חשיבה שיש לי היום אחרי הכל.
    תהיה קצת מעל כל השיטים האלו, תחשוב קצת יותר בגדול...
    ואם אתה חושב שבסיס צריך להיות בלי שמירה, גם אם הוא במרכז הארץ שכביכול הכל טוב ויפה אז אני לא חושב שאתה מודע לאיפה שאתה חי.
    אני כמו שהבנת עברתי את הצבא ואני לא בא לבקר אותך או משהו, אלא להאיר את עינייך.
    אתה חושב שהצבא חייב לך משהו ואתה גם מתנהג ככה, אז לא, זה בדיוק ההפך, אתה חייב למדינה הזאת משהו ואת החוב שלך אתה משלם בצורת שירות צבאי בין השאר, במקום להסתכל על מה הם חייבים לך תסתכל על מה אתה חייב להם ותראה שזה הרבה יותר.
    אומנם המדינה שלנו לא סוגה בשושנים, אבל לפחות זאת המדינה שלנו שפה אנחנו, היהודים, חיים.
    אין לנו מדינה אחרת.
    אז כן, קשה שלוש שנים ולא כיף ואפילו די חרא, אבל זה שווה לתרום את הפרק זמן הזה למדינה בשביל שנוכל להמשיך לחיות פה כמו שאנחנו חיים.
    תחשוב שכל אחד מהאנשים במדינה הזאת אמור לעבור את זה ורק ככה נוכל להתקיים.
    אז כל אחד תורם פאקינג 3 שנים מהחיים שלו (שזה כלום ביחד לאיזה 80-90 שנה שאנשים חיים היום) בשביל שלכולם תהיה אפשרות לשרוד ולחיות פה.
    אחרת בשביל מה מתו כל כך הרבה אנשים? כדי שנלך מהמדינה הזאת ונגור בארצות בחו"ל ששוב תהיה שנאה כלפינו ויעשו לנו שואה שנייה?
    אם אני משרת במדינה שליטר דלק עולה 7 שקל(שאם אני לא טועה זה הכי יקר עכשיו בעולם)וקופסת סיגריות יכולה להגיע ל27 שקל ואנשים משלמים כל כך הרבה מיסים למדינה הזאת אז אתה לא חושב שזה חוצפה לקחת 3 שנים ולתת משכורת כל כך נמוכה ויחס חרא?
    ואני לא אומר שלא צריך לשמור על הבסיס שאתה נמצא בו.. אחרי הכל יש שם נשקים ותחמושת ודברים יקרים שאפשר לגנוב.. אבל אני כן אומר שהצבא זה רק מסגרת שתוקעת אותך בנקודה מסויימת ורק עושה לך מצב נפשי רע ושאם המדינת מס המסריחה הזאת לא היתה עושה חוק גיוס חובה ולא היתה גורמת לזה שאם לא תעשה צבא זה יהיה לך כתם לחיים במדינה הזאת אז אני בטוח שאחוז המתגייסים היה צונח ברמה דראסטית
    ובבקשה אל תכתוב לי "אז תעזוב את המדינה אם לא טוב לך פה" .. זה מה שאני יעשה בכל מקרה בהזדמנות הראשונה שתצוץ לי

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

פה אתה מתבלבל בין המדינה לבין הממשלה.
    רוב מי שיושב בממשלה ומנהל אותה הוא גנב ומושחת.
    חוץ מזה שהמצב של המדינה שלנו ביחס למצב של מדינות אחרות הוא קצת שונה, אני מניח שתסכים איתי.
    אנחנו מוקפים באוייבים בזמן שכל שאר המדינות שאתה בטח משווה אותנו אליהם מוקפים בידידים, אז מן הסתם שהם לא יבזבזו כל כך הרבה כסף על צבא וביטחון.
    אני לא אגיד לך לעזוב את המדינה, אבל אם כל הדברים האלו מפריעים לך, במקום לעזוב וללכת תנסה לשנות.
    אם כולם יעשו כמוך לא יהיו פה אנשים וכולנו נחייה בחו"ל ואז ההיסטוריה תחזור על עצמה שוב.
    במקום זה צריך להילחם בדברים שמפריעים לנו, במיסים הגבוהים, בשחיתויות ובכל דבר אחר שמפריע לנו כי אף אחד לא יעשה את זה במקומנו.
    ולמה אכפת לי? כי אין לנו ארץ אחרת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,734 | הודעות: 8,150,316 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect