|
|
שזה במילים אחרות אין לי שמץ של מושג תאמין וגמרנו אבל מה לעשות שאני בתור בן אדם שתופס את עצמו בתור לא פתטי לא קונה את השטות הזאת
נערך לאחרונה על ידי Ori; 30-12-2010 בשעה 08:45.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ה' זה משהו שאנו לא נבין לעולם, אלא אם כן הוא יספר לך את סודות היקום, הוא יצר גם את הזמן, וסביר להניח שהוא גם יצר ריק לפני הבריאה, בכדי שהזמן לא יחזור על עצמו עוד הפעם. אבל עוד הפעם, כפי שאתה יודע, היקום הזה הוא מורכב מאוד, מפורט מאוד, ורק העולם הזה, כה מורכב, מפורט, אם חוקי פיסיקה וביולוגיה כל כך מסובכים, שזה פשוט חסר טעם להוכיח אם יש משהו שיצר את היקום או לא, זה פשוט לא הגיוני שזה נוצר מעצמו, יותר הגיוני, ולכן גם יותר קל, להאמין ביוצר עולם, ולכן רוב הפיסיקאים הכימיכיים והביולוגים, מאמינים בבורא עולם, בישות שיצרה את היקום.
אתה ללא שום ספק, התגלמות האטימות התאיסטית במלוא הדרה.
1. נכון, כי ההגדרה של אלוהים היא פרדוקס אינסופי וכי זו הדרך היחידה להתמודד איתה.
2. ואני מניח שישנן אינספור הוכחות לטענה המגוכחת, הילדותית והילצנית הזו שלך.
3. שקר גס במצח נחושה, מרבית המדענים הינם אתאיסטים הדוקים השוללים את קיום האל.
אני מתחיל לקבל הרגשה שאתה סתם ילד טיפש שהגיע לפורום כדי לעצבן בכוונה,
ואני לא אומר את זה בגלל שאתה מתווכח ומציג את הצד שלך ומסביר את עצמך,
אלא בגלל שאתה כ"כ שלוף מהמציאות וזורק שטות אחר שטות ללא שום ביסוס.
אני מציע לך להפסיק לבלבל את המח (תרתי משמע) ולהתחיל לבסס את הטענות שלך, למרות שאני בטוח שלא תצליח.
עד אז, אני ממליץ לכל חברי הפורום פשוט להתעלם ממך ומה "הגיון" הסורר שלך.
"כל טיפש יכול לדעת. הנקודה היא להבין." ~ אלברט איינשטיין
"טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע." ~ סוקרטס.
"המוחות הגדולים תמיד נתקלו בהתנגדות מצד המוחות הנחותים" ~ אלברט איינשטיין
"אנשים לא צריכים את אלוהים כדי להיראות טיפשים. הם עושים את העבודה מצויין בעצמם." ~ אלברט איינשטיין.
מקווה שהבהרתי את דעתי עליך בצורה הטובה ביותר, אם לא - אני פשוט לא מסוגל ליותר.
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 30-12-2010 בשעה 17:44.
למה סתם לזלזל?
אולי הסטטיסטיקה שונה, אבל הרבי אמר שהמדענים מאמינים באלוהים, אז המדענים מאמינים באלוהים.
דוד3:
ריק לא יכול להיווצר, זה כל הקטע, שהוא לא נוצר.
אם זה היה משהו קיים, אז זה לא היה ריק!
נערך לאחרונה על ידי ice wof; 30-12-2010 בשעה 20:02.
אתה אמיתי אתה?
וואלה עד עכשיו חשבתי שיש איזה שיח איתך עכשיו אני בטוח בצורה מוחלטת שלא..
איזה שטויות וואלה אשרייך על כמות זיבולי השכל שדחפת לתוך 5 שורות ממש כישרון.
מילא היית מביא תשובה קונקרטית אבל להתחיל להתפזר ולהמציא עובדות חסרת שחר והנחות תלושות בצורה כזאת מוחלטת מהמציאות
זה באמת פוגע בי אישית!
אני נעלב!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
rcl-nadav, כל הציטוטים שציטטת מפיו של אנשטיין,חלים עליך, איך אתה לא מתבייש להשתמש בציטוטיו של אדם שמאמין באל (אומנם לא כזה שדתיים מאמינים, אך הוא מאמין בישות שבראה את העולם), הוא אף נזף באתאיסטים כך:"...יש עדין אנשים שאומרים שאין אלוהים, אך מה שבאמת מכעיס אותי הוא שאותם אנשים מצטטים אותי על מנת לתמוך בעמדתם". אתם כנאה מנסים להתגרות בדתיים, אתם מנסים "להוכיח" את ה"שקרים" שלהם כלא נכונים, ואתם מנסים להביא כל מני גרסאות לא הגיוניות! ממש הסיפור אם הציור! אני ממליץ בחום רב לא לקרוא את דברי ההזויים! הם קוראים לתנ"ך הזוי, למרות הדברים הבלתי נתפסים שהתגשמו, כמו למשל, הגירוש לגלות והחזרה! זה האירוע היחידי בהיסטוריה שעם מגורש מארצו וכעבור 2000 שנה חוזר לארצו, זה דבר בלתי נתפס! היו עוד נבואות שהיו כתובות בהפטרות, ובשבוע של ההפטרה אירעה הנבואה, כמו למשל השריפה בכרמל, ואסון המסוקים, את זה אני אפרסם בקרוב. אבל לא בעיני האתאיסטים התנ"ך הוא ספר חסר הוכחותו, שקרים!!!!!!!!!!!!!!
תגיד לי אתה בכלל בודק לפני שאתה ממציא שטויות אלברט אניישטיין מעולם לא האמין באלוהים ויותר מזה הוא גינה את אלו שמאמינים בו!
ושאני בכלל לא אתחיל להתחייס לממבו ג'יבו שכתבת פה..
תפרוש בשיא בחור יקר אתה רק נכנס יותר עמוק לתוך הסגמה של האי שפיות
תקרא קצת ואז תחזור לזבל את השכל
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%A8%D7%98_%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%99% D7%9F#.D7.94.D7.A9.D7.A7.D7.A4.D7.95.D7.AA.D7.99.D7.95_.D7.A2.D7.9C_.D7.90.D7.9C .D7.95.D7.94.D7.99.D7.9D_.D7.95.D7.94.D7.93.D7.AA
במיוחד את השורה על השקפותיו התיאולוגיות של איינשטיין
נערך לאחרונה על ידי Ori; 30-12-2010 בשעה 21:32.
אני מבקש בכל הכנות להיות מאופקים אחד כלפי השני - בבקשה .
אתם אמורים להיות משתמשי כבוד
ודוד 3 ופילוסוף - כבדו את הדעות שלהם !
לא לקרוא אחד לשני "שקרן" "מעליב" "חסר השכלה בור ועם הארץ" "מזבל שכל"
עד כמה שזה מתסכל ואני מבין אתכם..
דברי חכמים בנחת נשמעים.
אני ארגיש ילד קטן אם אני אשלח פרטית עם כותרת "אזהרה"
תודה.
אתם אולי לא שמים לב חחח
אבל אפשר די לסכם את כלל הדיונים האלו
דעה דתית טוענת שיש דברים שנשגבים מבינתינו
והדעה האתאיסטית אומרת
כל דבר אפשר לדעת לחקור לבדוק ולהוכיח ומה שלא - לא קיים
אני פשוט מסכים עם שנייכם חחח
נקלעתי בין הכיסאות
אני כבר שבוע קורא ומעיין ולא מצליח לענות או להגיב לאף אחד מכם
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אני לא מדבר על הנושא עצמו
(למרות שפה אני מסכים איתך)
אני מדבר על הדיון שמתרחש כאן .
תקרא
http://www.iatraf.co.il/announcement.php?f=954&a=903
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 31-12-2010 בשעה 00:00.
את האמת, אני עדיין מחזיק את הבטן מרמת הטיעונים והד הזעקות של דוד 3 המסכן, נו, באמת מסכן.
אבל תגידו, אתם כולכם, משעמם לכם? עם מי אתם מתעסקים???
על כל פנים מתחולל כאן דיון ממש "אינטלקטואלי" ביכולת הצעקנות וההשמצה של המין האנושי!
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 31-12-2010 בשעה 10:34.