אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי במערכת יחסים או אולי בכלל לא, יש בחורה שאני איתה עכשיו במערכת יחסים.
הבעיה היא כזאת, אני כמעט בחיים לא הרגשתי משהו לבחורה אבל אליה אני לא יודע למה אני כן מרגיש, היא פשוט שונה מכל הבחורות האחרות שאי פעם הייתי איתן, היא מיוחדת, אני לא יודע איך להסביר את זה אבל משהו באופי שלה פשוט מושך אותי ועושה לי את זה, משהו שונה מכל הבחורות האחרות שהייתי איתן, וזה לא רק המראה החיצוני(היא נראית פצצה דרך אגב).
אז כן אני איתה במערכת יחסים, אבל אין לי הרגשה של ביטחון כשאני איתה, אני מרגיש חלש יותר כשאני איתה, פחות בשליטה, בנוסף לכך אין לי הרגשה של ביטחון שהיא לא בוגדת בי או שהיא לא תיפרד ממני מתישהו, אני אפילו קצת פרנואיד כשאני איתה, אני לא מצליח ליגרום לה להתנהג כמו כל הבחורות האחרות שהייתי איתן, אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל אני מקווה שאתם מבינים.
עכשיו הבעיה שלי היא שלפעמים כשאנחנו מדברים אני מקבל ממנה תחושה של אדישות(או שאני פרנואיד...), וכמעט תמיד אני יוזם שנפגש והרבה פעמים היא אומרת שיש לה תוכניות אחרות וכל מיני דברים כאלה, וזה קורה הרבה, אז דיברנו על זה כמה פעמים והיא אמרה לי שבכללי היא יכולה ליהיות הכי ספונטנית שיש אבל כשהיא איתי היא לא מתנהגת כמו שהיא תמיד, היא לא יכולה להיות איתי פתוחה לגמרי או חופשיה לגמרי כמו שהיא עם הרבה ידידים שלה או חברות שלה, וכאילו שלהפגש איתי זה לא יכול לבוא בשבילה סתם ספונטני, ככה היא הסבירה לי את זה.
זה לגמרי ביאס אותי כשהיא אמרה את כל זה כי אני רוצה לנסות פעם אחת מה זה מערכת יחסים עם מישהי שאני באמת רוצה, אבל אני לא מצליח ליגרום לה להרגיש חופשיה או פתוחה יותר איתי ואני לא יודע איך לעשות את זה, איך אני גורם לה להרגיש יותר נוח איתי, איך אני גורם לה ליהיות יותר ספונטנית איתי או יותר פתוחה איתי, פשוט שתתנהג כמו שהיא עצמה, היא אמרה לי שלידי היא לא מרגישה כאילו היא יכולה להשתגע כזה ולהשתחרר לגמרי, אני לא לגמרי הצלחתי להבין את זה אבל אני כן רוצה שהיא תשתחרר לגמרי, שזה יעבוד כמו מערכת יחסים אמיתית יותר.
בקיצור, מצטער על כל החפירה הזאת אבל אני מקווה שהבנתם את הבעיה שלי, אני צריך את העזרה שלכם, אז בבקשה תתנו לי עצות מה אני צריך לעשות.
תודה רבה מראש.

ציטוט ההודעה